cnm bn yaklaşk 1 sene önce dış gbelkten dolayı ameliyat oldum kapalı ameliyattı ama sanırm tüplermdn biri kapalı dieri var dio dktrm ama kalamadm hamile bi türlü ondan snra.. ilk defa geçen ay gonaphene kullandm bu ayn 23ünde günümü beklicm bakalımm olckmı bu tedavi yöntemiyle işte böyle canm... yaklaştkça günüm heycanlanıorm beklicez bakalm hayrlısı mirmirmirmir
kızlar benim klomen pazar sabahı bitiyo,dr bittikten 4gün sonra gel demişti..
perşembe gitsem okulum var cumaya kalırsa yumurtalarda problem olurmu ki
hani fazla gelişir kiste falan dönüşür mü acaba sonuçta hormon alıyorzşutarafagitti
tecrübeli arkadaşlar cvp bekliom
kızlar kac aydır klomen kullanıyosunuz bu ilacın bi süresi varmı ben 5 aydır kullanıyorum buay yıne adet oldum dr 3,gun basla dedı ama ben tedırgın oluyorum bukadar uzun surelı kullanmak ters bı etkı yaparmı acaba
beni lısteden silin kızlar kimse yokmu bana
cvp yazacak
canım üzülme bende bu ay klomen kullandım ama yumurtanın biri kiste dönüşebilir çok büyümüş dedi doktorum bide kist tedavisi görebilirsin dedi doktorum en azından senin kist olmamış....
kızlarr bişi sorucam klomen tedavisi bittikten sonra hemen arkasından çatlatma iğnelerimi veriyorlar yoksa kişiye göre değişiyor mu merak ediyorum
kızlar benim klomen pazar sabahı bitiyo,dr bittikten 4gün sonra gel demişti..
perşembe gitsem okulum var cumaya kalırsa yumurtalarda problem olurmu ki
hani fazla gelişir kiste falan dönüşür mü acaba sonuçta hormon alıyorzşutarafagitti
tecrübeli arkadaşlar cvp bekliom
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KIZLAR BUGÜN PEK UGRAYAMADIM AMA MELEGİM DÜZELTMELERİ YAPMIŞ SAGOLSUN SANKİ ARALIK HAMİŞİMİZ ÇOK OLUCAKMIŞ GİBİ GELİYOR BANA HADİ BAKALIM
reyhancım doktoruna güven yumurta hemen çatlamıyo merak etme bende buay klomen kullandım doktorum 13. gün çağırdı 14. gün iğne vurunmamaı söyledi yani senin durumunda bi anormallik yok canım bu arada çatlatma iğnesi illa verilecek diye birşey yok bilgin olsun yumurtanın durumuna göre iğne veriliyor kafanı takma istersen 13. günü git ilişki için 2 günü geçirme hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırız.
canım benim inşallah bu ay olur dış gebelik deyince arkadaşım aklıma geldi,dış gebelik geçirmişti, tüpünün biri alındı ama simdi 1 yaşında kızı varrhihoyyythihoyyyt
bu ay gelir inş bebişlerimiz:içelim:
başakcım sen nasılsın nasıl oldu eşin iyleştimi
sizler nasılsınız allah hepinize gönlünüzdekini versin inşallah
canım gözün aydı MEVLAM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım sizlerle canım.arkadaslar ben gonapane kullandım ama kist yaptı sonra klomen kullandım ve hemen o ay hamile kaldım ama hamilelik boyunca lekelenmem oluyo inş normaldir birde bende miyom var doktorum ondan diyo dua edinde sağasalim kucagıma alayım allh sizlerede benim gibi şans versin ve hemen hamile kalın inş çok zor günler geçirdim şükür oldu ama kaybetmek korkusu beni mahvediyor..sağlıcakla kalın
canım belkide bebiş vardır yerleşme kanamasıdır istersen bi test yap he.ya kızlar dün leke geldi şimdi baktım birşey yok yardım edin bana bukadar erken hastalanmadım hiç
bir gün önce leke gelirde ertesi gün olurdum
sizler nasılsınız allah hepinize gönlünüzdekini versin inşallah
ben iyiyim tatlım ya pazar günü doktora gideceğim bakalım nasılmış bebiş.ara ara karnım ağrıyo..bide arada bulantım oluyo ama çok değil.zaten bulantılar 7. Haftadan sonra başlıyormuş
allah sizlere de nasip edecek inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?