herkesinki vajinal ultrasonlamı oluyooo.....
öyleyse benim doktorum niye öyle yapmıyooo
kızlar kafama takılan birşey oldu otomatik hesaplıyıcılar varya adet tarihlerini yazıyoruz işte bende son 3 ay adet tarihimi yazdım ve 21 gün sürdügü ortaya çıktı ve adet tarihim benim 28 kasım çıkıyor şimdi bunedir ya şimdi benim günüm 5 gün geçmiş oluyor idrarda çıkmıyor ama adet sancım var kızlar ben neyapcam şimdi kafamçokkarıştı
arkadaşlar sperm testini her labaratuar yaparmı.....
kızlar kafama takılan birşey oldu otomatik hesaplıyıcılar varya adet tarihlerini yazıyoruz işte bende son 3 ay adet tarihimi yazdım ve 21 gün sürdügü ortaya çıktı ve adet tarihim benim 28 kasım çıkıyor şimdi bunedir ya şimdi benim günüm 5 gün geçmiş oluyor idrarda çıkmıyor ama adet sancım var kızlar ben neyapcam şimdi kafamçokkarıştı
hayır canım her laboratuar yapmıyor
Kızlar bişey sorucam.Bana doktor gonaphene vermişti ama bulamadğım için klomen aldım.Bide doktorun kendisiyle konuşamadım,asistanıyla konuştum o söyledi klomen alın die.Ama bişey sormayı unuttum,oda gonaphene ile aynı şekildemi alınıcak günde 1 mi 2 mi ? kullananlar cvp verirse sevinirim. a.s.
bakın yanlış anlaşılmak dgl nihyetim bir cvp beklemişsiniz ya ben cvp veremeyecegim halde yazmak istedim beklentiniz boşa çıkmasın diye tecrübe midir degilmidir bilmem ama şöyle diyeyim (zaten size orada tecrübe yani kullanan bir oldugunda....diye bir cümle kurdum yanlış anlamışsiniz belli)yani igne flan kullanan yazar size anlamında söylemiştim..ben kendi adıma söyleyeyim sadece klomen hapı kullandım ve bir çok arkadaşta klomen hap kullanıyor elbet igne kullanan vardır o kadar çok sorunlarımız varki çeşit çeşit yöntemler yada sorunları olan geliyor hepimizin derdi aynı ama yapılan tedavi bir dgl..o yüzden ben size yazdım mutlaka aradıgınız cvbı bulacaksınızdır..umarım bende size derdimi anlatabilmişimdir yazılarımda karışık olmamıştır umarım..neyse umarım sizde kısa zamanda bebeginize kavuşursunuz.
waw demek birtek ben çalışma yapmamışım süper gelsin bebişler kaydirigubbakcemile3 valla okuma gününde bol bol dua ettim melegim :Saruboceq: her banyodan sonra abdestimi alınca allaha yalvarırım herşeyin hayırlısını ver diye evlat bile verse ailesine vatanına milletine hayırlı olsun misafir gittigim evinin bayanıda 1 aylık hamile imiş 2 ye valla elinden çayını içtim heralde banada darısı seper diye sırnaşık şey herneyse birde bu gece bir rüya gördüm çeyiz sandıgımı ve bir bahçe benimmiş ve orayı ekicekmişim küs oldugum babam diyor annen sandıgını karıştırıyor bende zaten sandıgı o düzenliyor diyorum babam yengemin erkek bebegini sevip sevmedigimi soruyor hayır diyorum evet ya diyorum 1 yaşına girecek 3 kere gördüm oda banyo yaptırdım dualı su ile babam hangi dua diyor ayetelkürsüyü bir kagıda yazdım onun suyu ile sonra içimden bak hain karıya diyorum benim bebek özlemi çektigimi biliyor inerken çocugu indirmiyor dedim kendime ve içimden sonra eşim seslendi uyandım valla hayırdır dedim kendime rüyalarda bile benim sıpa gelmiyo ya :çok üzgünüm:[/QUOTE
evethayırlısıyla gelsin canım başak ablacım rüyan hayırlara çıksın inşallah en kısa zamanda gerçek olsun :Saruboceq:
Merhaba Kizlar,
Bir suredir bu siteyi takip ediyordum, daha yeni uye oldum, buradaki paylasimlar cok hosuma gidiyor. Bende biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Benim kendimi bildim bileli adetlerim duzensiz, cok uzun sure Diana 35 kullandim. 3 yildir evliyim, ilk 1.5 yil korunduk, daha sonra birkac ay dogal yollarla denedik olmadi. Ilk Ocak ayinda gonaphene basladim gunde 1 kez cevap vermedi. obur ay gunde 2 adete cikti yine cevap yok, ucuncu ayda ayni sekilde, gunde iki tane bu da ise yaramadi.. 3 aylik gonaphen tedavisinden sonra ara vermek istedim biraz. ve ilacsiz ikinci ayimda (Mayis) hamile kaldim, yalniz bu sevincim birkac gun surdu cunku kimyasal gebelik yasadim. Sunuda belirtmek istiyorum, hamile kalmadan once bir ayda siki bir diyet ve egzersizle yaklasik 10 kilo verdim ve o ay hic stres yapmadim, bebek olayinida cok dusunmemistim. Demem o ki hamile kalmamda kilo vememin ve o ay stres yapmamamin cok etkisi olmustu,
Neyse dusukten sonra 6 ay gecti, bu sure zarfinda bir tedavi uygulamadim. Tabi bu arada ben yine stres yaptim, verdigim kilolarida aldim, adetim 3 ay gelmedi vs. Simdi bu ay tekrar gonaphene basladim gunde 3 tane. En kisa zamandada tekrar diyete basliyorum insallah.. Bayramin gecmesini bekliyorum. Onumuzdeki birkac ayi atlatayim yine umutluyum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin, ilk olunca boyle birikti soyleyeceklerim. Basak 35 benide listeye eklersen sevinirim, adet tarihim 12 Aralik. Umarim Aralik ayi hepimize ugurlu gelir ve teker teker hamis haberlerini aliriz...
canım hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5 inşallah bir daha allahım yaşatmasın en kısa zamnda hamile kalman dilegiyle :1hug:
selam ben aranıza yeni katıldım.Daha önce başka bir başlıktan takip ediyordum ilaç ve iğne kullananları. Bende geçen ay gonaphene ve pregnyl iğnesi oldum. Ama gebe kalamadım. 26 kasım da tekrar pregnyl iğnesi oldum. Bu sefer öncesinde klomen kullandım. Beklenen adet günüm 10 aralık. Doktorum regl olmazsan bayram sonu kan testi yaptır dedi. Daha önce bir dış gebelik geçirdim ve bir de düşük yaptım. O yüzden dış gebelik ve düşük riskim fazla. Listeye beni de alır mısınız?
canım benim hoşgeldin sende listemize ugur getirirsin inşallah allahım bir daha yaşatmasın en kısa zamanda göbişli olursunkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Biz de çocuk için 7 aydır deniyoruz ama olmadı. Adetimin 5. günü kan testi verdim normal çıktı. Adetlerim de düzenli. Doktorum bana ilk muayenede daha kan sonuçlarıma bile bakmadan klomen verdi. Adetimin 5. günü başladım beş gün süreyle günde iki tane aldım. 15. gün gel dedi. Benim anlamadığım neden direkt o ilcı verdi, yarın 15. gün oluyor doktora gideceğim. doktora sormadım neden 15. gün çağırdı. Bundan sonra hangi aşamalar olacak. Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Bu arada çok erken ama yarın hamile kalıp kalmadığım ultrasonla ya da kanla anlaşılabilirmi
canım hoş geldin aramıza tedavin hayırlım olsun doktorun güven canım güven yoksada degiştir yumuşlarına bakmak için çagırmıştır ultrosonda 13_14-15 günler degişiyor doktoruna göre problem yaratma by konuda erken gelbelik çıkmaz varsa
selam kızlar sayfaları tek tek geriye dönük taradım listedeki tarihlerle adet tarihlerim birbirini tutmuyor ya erken yada geç olmuşum gerçekte oldugum tarihleri buldum yani son 4 ayı otamatik hesaplayıcılarla son 3 ayı yazıp hesapladım adet tarihim kesin olarak aralık 2 çıkıyor ben listeler göre haeaplatmıştım ama mesajlarımı kontrol ettim iyikide etmişim salak gibi yarın test yaptırmaya giderdim neden bu kadar düzensizleşti bu adetim bilmiyorum
birde kızlar birşey sorucagım adet oldugumuzda kanamamızın fazla olmas için yani sökmesi için kullanmam gerken birşey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?