Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım dündü benim adet tarihim ama hala beklemedeyim geldi zannediyorum gidip bakıyorum yok birşey test yaptım canım negatifti son günde yapmadım çünki sancılarım vardı birde artık eczacı kadın bana acıyarak bakmaya başladı :roflol:

valla doğru söylüyosun bende gidip farklı farklı eczanelerden alıyorum... kaydirigubbakcemile3
ama teste de para vermeye artık acıyorum ben ya... benneyaptımki

benim göğüslerim sızlamaya başladı az önce ama şimdi bişey yok.CADIARZU

İdrar testinde erken gebelikler çıkmayabilir değil mi? (Denemeyle sabittir. Ben düşük yaptığım gebelikte normal regl tarihimden 5 gün sonra yaptım çıkmadı. Kan testinde çıkmıştı.)Umudumuzu kaybetmeyelim kızlar.

kızlar kafama takılan birşey oldu otomatik hesaplıyıcılar varya adet tarihlerini yazıyoruz işte bende son 3 ay adet tarihimi yazdım ve 21 gün sürdügü ortaya çıktı ve adet tarihim benim 28 kasım çıkıyor şimdi bunedir ya şimdi benim günüm 5 gün geçmiş oluyor idrarda çıkmıyor ama adet sancım var kızlar ben neyapcam şimdi kafamçokkarıştı

Arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Yarın doktora gidiyorum. Geldiğimde paylaşırım. Ama umarım normal ultrasonla bakar. Diğerine kesinlikle hazır değilim....

kız başak abla hamişmisin yoksa:CüvCüv: başak abla normalde adetlerin kaç gün arayla oluyodu buna hiç dikkat ettinmi belkide hamişsindir otomatik hesaplamayı ben kullanıoyom 1 veya 2 gün farkediyo adetimin gelmesi bence o hesaplayıcılar doğru yarın hemen koş kan tahliline geç döllenme olmuş olabilir ayyy inş. ablacım hamişsindir sen idrar testini ne zaman yapmıştın

aayyyyyyy :dance: hamişmisin başak yoksa... ay hadi inşallah bu ayuğurlu gelir de bol bol hamiş oluruz inşallah...

bence sen hemen yarın bi kan testi yaptır! :CüvCüv: olabilirsin!

kızlar geriye dönük listedeki günlerime tekrar bakıcam yok canlarım hamile olsam adet sancım olurmu geçen ay 2 gün erken oldum ona göre hesapşadım tekrar günlerimi bulayımda tekrar hesaplatayım ayy elim ayagım dolaştı kardeşimde yukarıda bekliyor beni özlemiş sıpa 31 yaşında hala bebk sanırsınız birde bu sıpa evli üstelik

Kızlar bişey sorucam.Bana doktor gonaphene vermişti ama bulamadğım için klomen aldım.Bide doktorun kendisiyle konuşamadım,asistanıyla konuştum o söyledi klomen alın die.Ama bişey sormayı unuttum,oda gonaphene ile aynı şekildemi alınıcak günde 1 mi 2 mi ? kullananlar cvp verirse sevinirim. a.s.

arkadaşım bu senin durumuna göre değişir. bu ay günde 1 verdi doktor bana. ama olmazsa önümüzdeki ay dozu artırıcaz dedi. yani her ay farklıda olabiliyo. o yüzden bunu doktoruna sorman gerek.

yok yanlış anlamadım neden anlayayım ki..ben soruma yanıt alamayınca sadece bende mi var bir problem diye düşündüm..sancımda çoktu o bakımdan yani..benim 6 yaşında bir oğlum var ondada kullanmıştımklomen +pregl ama aradan seneler gecince unutuluyor neler yaşadıkların..neyse ya önemli değil yinede teşekkür ederim ilginizden dolayı..mersii güzel dilekleriniz için a.s.

selam kızlar sayfaları tek tek geriye dönük taradım listedeki tarihlerle adet tarihlerim birbirini tutmuyor ya erken yada geç olmuşum gerçekte oldugum tarihleri buldum yani son 4 ayı otamatik hesaplayıcılarla son 3 ayı yazıp hesapladım adet tarihim kesin olarak aralık 2 çıkıyor ben listeler göre haeaplatmıştım ama mesajlarımı kontrol ettim iyikide etmişim salak gibi yarın test yaptırmaya giderdim neden bu kadar düzensizleşti bu adetim bilmiyorum
birde kızlar birşey sorucagım adet oldugumuzda kanamamızın fazla olmas için yani sökmesi için kullanmam gerken birşey varmı?

Basakcim, benim bu ay adetim senin dedigin gibi sokememisti. Arkadaslarimin birkac tavsiyesi oldu ben uyguladim ise yaradi. sende nasil etki gosterir bilemiyorum. 1 cay kasigi kekik kurusunu 1 su bardagi sicak suda demlendirdim, bunu sadece 1 gun bir sabah birde aksam olmak uzere sicakken ictim. Birde sicak dus aldim bir kac kez. Ertesi gunu adetim akici bir sekilde geldi, bayada surdu rahatladim valla...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…