- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Bu arada bir arkadasimda aspirin icmemi soylemisti, kani sulandirir demisti, bunu uygulamadim, ne kadar ise yarar bilemiyorum canim.
kızlar geriye dönük listedeki günlerime tekrar bakıcam yok canlarım hamile olsam adet sancım olurmu geçen ay 2 gün erken oldum ona göre hesapşadım tekrar günlerimi bulayımda tekrar hesaplatayım ayy elim ayagım dolaştı kardeşimde yukarıda bekliyor beni özlemiş sıpa 31 yaşında hala bebk sanırsınız birde bu sıpa evli üstelik
kızlar ben adet oldum yeni adet tarihim 2 ocak inşallah..hayırlısı öptüm kızlaaarr
Selam arkadaşım. Bildiğim kadarıyla erken gebelik belirtileri ve regl olma belirtileri aynı. (en azından bende öyleydi) Çok umutlandırmak istemem ama azıcık da umutlanalım değil mi?. İnşallah hamilesindir ve hepimize umut olursun.
tamam mavişim şimdi kimseye sormadan yapmak istemedim canım üzülme bak enazından adet oldun birdahaki aya umudun var ben daha adet bile olamadım diken üstündeyim ha geldi ha gelecek diye inan evde hiçbir iş yapamıyorum canım istemiyor sanki bir boşlukta yaşıyorum böyleside kötü biran önce toparlasam iyi olacak kendimide işe bilgisayarın başından kalkmakla başlamak gerek önce neyse bugünde kalsında kasım listesi akşama silerim
kızlar çatlatma iğnesinde yumurtlama artıo muydu benm progesteron6.71 çıktı doktor iğne yapıcaz demişti
sagol başak ama kafam çok bulandı bu ara..neyse dün doktora gittim ben anlatayım hemen..igneli aşılama yapacaktı ama igneler çok pahalı imiş ve yeni sistemde ssk ilaçları ödemesi için 3 yıllık evli olması lazım diyormuş..doktor klomenle bir iki ay devam edelim dedi ben umutluyum klomenle gebe kalabilirsiniz dedi.şuanda bir sürü yumurta var dedi klomenle devam edelim şimdi sonra bakarız duruma dedi..rahim filmine gerek duymuyorum şuan dedi.bakalım bayram bitimi kontrolüm var ya perş ya cuma arayıp soracam önce..klomenle düzenlü regl olmam bile benim için bir adım..dünden itibaren kendimi daha umutlu hissediyorum..sanırım doktorumun verdigi güvenden ve umutlu olmasından kaynaklanıyor sanırım..inş rabbim kısa zamanda nasip eder bebişlerimizi..başakcım sen neden kan testi yaptrmıyorsun ki?
Simeray canım yapıver birtest belki çıkar kasım listesinden birtek seni bırakırım canım sen buradasın ve ümitvericisin bize bakarsın hamiş diye yazarız senide listeye olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?