Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bu arada bir arkadasimda aspirin icmemi soylemisti, kani sulandirir demisti, bunu uygulamadim, ne kadar ise yarar bilemiyorum canim.

Bu arada bir arkadasimda aspirin icmemi soylemisti, kani sulandirir demisti, bunu uygulamadim, ne kadar ise yarar bilemiyorum canim.

evet canım dogru asprin kanı sulandırıyor çünki annem kalp hastası oldugu için yıllardır kullanıyor ama kekigi deniyicegim sadece bir kere içiliyormuş nasıl olsa sıcak suyala hatta kaynar kaynar yıkanıyorum canım ama adetliyken denemedim onada dikkat edeyim tavsiyelerin için sagol canım kaydirigubbakcemile3

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

03 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM????? beklemede
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 KASIM????(aşılama)
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 KASIM ?????????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK ????????beklemede
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
blue eye::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK

kasım listemizdeki arkadaşlar kasım listesini silicem haber verirseniz sevinirim çünki ocak ayına başladı liste kusura bakmayın

Son düzenleme:

Selam arkadaşım. Bildiğim kadarıyla erken gebelik belirtileri ve regl olma belirtileri aynı. (en azından bende öyleydi) Çok umutlandırmak istemem ama azıcık da umutlanalım değil mi?. İnşallah hamilesindir ve hepimize umut olursun.

canım bende öyle olmasını çok isterdim ama benim hamileligimde hiç belirti olmadı sadece adetim gecikti 5 haftalıkkende bir daha kesilmemek üzere migde bulantıkarım başladı umuda gerçektende ihtiyacımız var bayramda çifte bayram yaşamayı çok isterdim ama ben adetimde hiç yanılmam güzelim nasipten ötesi olmuyor işte kaydirigubbakcemile3

Başak abla bencede sil kasım listesini bende bu ay listeye yazılmak istemedim ne biliim sanki psikolojim bozuluyo gibi oluyom listede görünce kendimi o yüzden bu ay yazdırmadım inş. Bidahaki ayada yazdırmama gerek kalmadan hamiş kalırım offf. Offff. Içim sıkılıyor

tamam mavişim şimdi kimseye sormadan yapmak istemedim canım üzülme bak enazından adet oldun birdahaki aya umudun var ben daha adet bile olamadım diken üstündeyim ha geldi ha gelecek diye inan evde hiçbir iş yapamıyorum canım istemiyor sanki bir boşlukta yaşıyorum böyleside kötü biran önce toparlasam iyi olacak kendimide işe bilgisayarın başından kalkmakla başlamak gerek önce neyse bugünde kalsında kasım listesi akşama silerim

başakcım beni listeye almamışsın ama neyse canın sagolsun..ama by ay yazılmak istemiyorum bende maviş gibi beni bu ay biraz sarstı...fazla takılmak istemiyorum stres oluyorum valla am ben buradayım sürekli yazıyorum ama pek cvp yazılmıyor sahbete katılıamıyorum dolayısıyla..umarım hepiniz hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz..

mavideniz canım kusurabakma dalgınlıgıma gelmiş neden yazmayayım listemize yazılıpta hamiş olan arkadaşlarımız bize moral kaynagı oluyor bakarsın önümüzdeki ay hamiş listemize geçersin
bende sıkıntılı günler yaşıyorum adetim birtürlü gelmedi hamile degilim ama gelmemesi beni üzüyor.
evet sen sürekli yazıyorsun ama ben kendi adıma söyleyeyim bilmedigim bir konu hakkında sorulan soruları yanıtlamıyorum çünki bilmiyorum bilmedigim içinde yorum yapamıyorum canım

başak aynı bende sen gibiyim. kolumu kaldıracak mecalim yok. mirmirmirmir içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bende hala regl olmadım. üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. kafam çok karışık! dün gece kasıklarımda ağrı oldu. dedim tamam geliyo kırmızılar ama hala gelen giden yok...

kasım listesinde bende varım canım. sil bencede... yeni durumdan haberin olur nasıl olsa a.s

Simeray canım yapıver birtest belki çıkar kasım listesinden birtek seni bırakırım canım sen buradasın ve ümitvericisin bize bakarsın hamiş diye yazarız senide listeye olmazmı

sagol başak ama kafam çok bulandı bu ara..neyse dün doktora gittim ben anlatayım hemen..igneli aşılama yapacaktı ama igneler çok pahalı imiş ve yeni sistemde ssk ilaçları ödemesi için 3 yıllık evli olması lazım diyormuş..doktor klomenle bir iki ay devam edelim dedi ben umutluyum klomenle gebe kalabilirsiniz dedi.şuanda bir sürü yumurta var dedi klomenle devam edelim şimdi sonra bakarız duruma dedi..rahim filmine gerek duymuyorum şuan dedi.bakalım bayram bitimi kontrolüm var ya perş ya cuma arayıp soracam önce..klomenle düzenlü regl olmam bile benim için bir adım..dünden itibaren kendimi daha umutlu hissediyorum..sanırım doktorumun verdigi güvenden ve umutlu olmasından kaynaklanıyor sanırım..inş rabbim kısa zamanda nasip eder bebişlerimizi..başakcım sen neden kan testi yaptrmıyorsun ki?

bütün kaderdaşlarım merhaba tekrar. Benim merak ettiğim bir konu daha var. Bu hamile kalan arkadaşlarımızın durumları nedir acaba? Gebelikleri sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu?(inşallah allahın izniyle hepsi kucaklarına alsın bebişlerini..) Ben iki kez hüsran yaşadım. En büyük korkularımdan biri de bu..

kızlar çatlatma iğnesinde yumurtlama artıo muydu benm progesteron6.71 çıktı doktor iğne yapıcaz demişti

mavi deniz evet canım igneler çok pahalı benim 750 ytl tutmuştu aşılamayla filan bin ytl buluyor fazlası var eksigi yok bendede sende oldugu gibi klomenle yumurtlama oluyor ama 3 ay kullandım gebelik oluşmayınca ignelere geçildi

merwe çatlatma ignesi olgunlaşan yumurtanın çatlayıp döllenmesi için yapılıyor yumurtayı artırmıyor igneyi vurundugunda yumurtalar gelişimini tamamlamış oluyor

canım benim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın evet doktor cok önemli bu konuda sana destek olmalı umut olmalı doktor bize bunları verirse ooo gelsin bebişler

Simeray canım yapıver birtest belki çıkar kasım listesinden birtek seni bırakırım canım sen buradasın ve ümitvericisin bize bakarsın hamiş diye yazarız senide listeye olmazmı

aahhh canım nerde o günler???

inşallah allah mı söyletti ne? :CüvCüv: ben hala beklemedeyim. hastayım aynı zamanda boğazım çok kötü. bebiş vardır belki diye ilaçda içmek istemiyorum fazla... mirmirmirmir herşeyin hayırlısı canım!

cuma tekrar test yapmayı düşünüyorum. cumartesi eşimin ailesinin yanına gidicez çünkü. oralarda yapamam zaten. cuma yaparım artık son olrak tabi o zamana kadar regl olmazsam!

sen nasılsın başak? regl oldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…