Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın evet doktor cok önemli bu konuda sana destek olmalı umut olmalı doktor bize bunları verirse ooo gelsin bebişler
dimi ya ben de artık öyle düşünüyorum hayırlısı ile gelsin artık bebişlerimiz..sen ne yaptın sende durumlar nedir valla ben unutuyorum sürekli kusura bakma cnm..

cnm geçmiş olsun bencede ilaç alma fazla ya bebiş varsa inş vardır..hadi testi yapma bize müjdeli haberler ver valla ihtiyacımız var..

cerot sen nerdesin ugramıyorsun yine yogunsundur eminim işyerinde sene sonuda yaklaşıyor..bizim burada çok karışık kriz ödemeler hatta yapılamayan ödemeler tlf trafigi falan beynim durdu gibi..bir kaç gündür başım agrıyor..sen neler.yaptın?
kızlar durgun bugün burası fazla kimse ugramamış..reyyan ne yaptı acaba oda gelmemiş sanırım?

bir kişi bile cevap yazmadı.kimsenin başından butür bişe geçmedi mi?senağlama

Arkadaşlar dün bahsetmiştim. Bu gün 15. günüm doktora gittim ve bana 2 doz çatlama iğnesi yaptı. 17. gün de ilişki dedi. Benim anlamadığım 17.gün geç değilmi. Biz hep 11. 13. ve 14. gün bebek için çalışırdık. 15,16 VE 17. günler öyle es geçerdi. Ben anlamadım bu işten ya ben herşeyimin normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben 15,16 VE 17. günler denememiştim. Dölellenme tam olarak ne zaman nasıl oluşuyor bi de adet olmamız çatlamanın belirtisi değilmi. biliyorum çok uzun oldu ama lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Acilllll

bir kişi bile cevap yazmadı.kimsenin başından butür bişe geçmedi mi?senağlama

evet benim başımdan şahsen geçmedi canım ama adetinin bile her zamankinde erken olması bile gelişim var demektir daha önceden uzun sürüyormuş iki adet arası şimdi normale dönmüş bencede canım zaten en fazla klomeni dr lar 3 ay öneriyorlar sonra başka yöntemler deneniyor a.s.

merhaba canım
benim durumda aynı seninle. bana da 2 doz iğne yaptırdı doktorum. Hatta ve hatta 17.18 ve20. günlerde ilişki dedi. Bana de geç gibi gelmişti ama vardır bi bildikleri herhalde..

bi de adet olmamız çatlamaya bağlı değil. Tamemen yumurtanın döllenmemesine bağlı.

Son düzenleme:

yumurta uyarıcı kullandıgımız için devamlı kontrol ediyor dr ve geliştigi zamanda igne ve çalışma öneriyor her bünye farklı oluyor bende senin gibi yapardım tedaviye başlamadan önce ama ne yaparsam yapayım birtürlü denk gelmiyor işte inşallah senden güzel haberler bekliyoruz

merhaba canım
benim durumda aynı seninle. bana da 2 doz iğne yaptırdı doktorum. Hatta ve hatta 17.18 ve20. günlerde ilişki dedi. Bana de geç gibi gelmişti ama vardır bi bildikleri herhalde..

Sağol canım ya senden başka kimse yzmadı. Benim şimdi aklıma bişey daha takıldı. Doktor iğne yaptı ya 14. gün döllenme olduysa bu iğne zarar verirmi eğer bebek oluştuysa. Bi de gebelik için yumurta çatlaması şartmı. Ben bu çatlama olayını bir türlü anlayamadım. 13 14 günlerim kasık ağrılarımla geçti o zaman çatlamadıysa bu ağrılar neyin belirtisiydi acaba

selam arkadaşım. Bu yumurtlama yumurtanın çatlaması falan derken kafayı yiyeceğiğiz. Bazı aylar hiç yumurta olmayabilirmiş de. Moralini yüksek tut. Ne zamandır uğraşıyorsun?

canm 1 yıldır istiyoruz.yaşım 28. ilk aydan çatlamayınca yumurta korktum hep mi böyle olur çatlamaz diye.teşekür ederim

teşekkür ederim başakcım. olumlu yönden bakmak istiyor insan ama içimede bir kurt düştü işte.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

03 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK beklemede
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
blue eye::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK

kızlar listemizin son hali budur aralık hamişlerini bekliyoruz

İğnenin zarar verir mi bilmiyorum canım ya.
Birde ilişkiden sonra hemen döllenme olmuyor. Çatlayan yumurta tüplere bırakılıyor sperm ve yumurta tüplerde buluşuyor. ve tekrar tüplerden yuvarlanarak rahim içine doğru yol alıyorlar ve rahim içinde en uygun yere yerleşiyorlar.Bu yerleşme gebe kalma başlangıcı olan ilişkiden itibaren 9- 12 gün sürüyor.
Kasık ağrıları çatlama belirtisi olabilir. benim doktor gün verse bile düzenli gün aşırı ilişkide bulunun ama şu.. günlerde şansınız yüksek diyor. yani ne yapıyoruz regl biter bitmez çalışmaya başlıyoruz. Ta ki bir dahaki periyodumuza kadar
AY BAYMADIM UMARIM SENİ kafamçokkarıştı

Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için.Gonaphane kulandığında kist oluşmamıştı değil mi? ben bu ay kist oluşur mu diye korkuyorum biraz da.Hamileliğin düşükle sonuçlanmasına üzüldüm canım.En kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın:1rolleyes:

Sağol canım ya ne bayması.Ben henüz tedavinin başındayım hiç bir şey bilmiyorum. Bilgilendirmelerin için teşekkürler.... Umarım ben sorularımla sıkmıyorumdur

ya kızlar benim sağ tarafımda batma var çok fena hissediyorum...yumurta oluşumu sol taraftaydı ama batmalar sağda acaba tuttu mu???pregnyl işe yaradı mı ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…