dimi ya ben de artık öyle düşünüyorum hayırlısı ile gelsin artık bebişlerimiz..sen ne yaptın sende durumlar nedir valla ben unutuyorum sürekli kusura bakma cnm..canım benim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın evet doktor cok önemli bu konuda sana destek olmalı umut olmalı doktor bize bunları verirse ooo gelsin bebişler
aahhh canım nerde o günler???
inşallah allah mı söyletti ne? :CüvCüv: ben hala beklemedeyim. hastayım aynı zamanda boğazım çok kötü. bebiş vardır belki diye ilaçda içmek istemiyorum fazla... mirmirmirmir herşeyin hayırlısı canım!
cuma tekrar test yapmayı düşünüyorum. cumartesi eşimin ailesinin yanına gidicez çünkü. oralarda yapamam zaten. cuma yaparım artık son olrak tabi o zamana kadar regl olmazsam!
sen nasılsın başak? regl oldunmu?
kızlar sormuştum ya size çok ağrım var yoksa yumurtam çatlamadımı acaba diye...
korktuğum başıma geldi. yumurtam çatlamamış 4 cm olmuş. zaten en büyüğü 18 mmdi. ilk defa kullandım klomeni ve çatlatma iğnesini.
bugün doktora gittim test yaptırdım.daha sonucu almadan regli oldum.aslında benimki düzensizdir55-60 günde olurum. ama şimdi 29.günde oldum. sevindim önce neyse bebek olmadıysada reglim düzüeldi dedim.dktora girdim ultrasyona baktı. öyle duruyor kocaman.tedaviye ara verelim dedi. hiç bir ilaç vermedi.diğer reglinde gel dedi.
okdar kötüyüm ki...anlatamam. çok yoruldum
bir kişi bile cevap yazmadı.kimsenin başından butür bişe geçmedi mi?senağlama
bir kişi bile cevap yazmadı.kimsenin başından butür bişe geçmedi mi?senağlama
benide listenize alırmısınız bende klomen kullandım bu ay hayırlısı
merhaba canımArkadaşlar dün bahsetmiştim. Bu gün 15. günüm doktora gittim ve bana 2 doz çatlama iğnesi yaptı. 17. gün de ilişki dedi. Benim anlamadığım 17.gün geç değilmi. Biz hep 11. 13. ve 14. gün bebek için çalışırdık. 15,16 VE 17. günler öyle es geçerdi. Ben anlamadım bu işten ya ben herşeyimin normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben 15,16 VE 17. günler denememiştim. Dölellenme tam olarak ne zaman nasıl oluşuyor bi de adet olmamız çatlamanın belirtisi değilmi. biliyorum çok uzun oldu ama lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Acilllll
Arkadaşlar dün bahsetmiştim. Bu gün 15. günüm doktora gittim ve bana 2 doz çatlama iğnesi yaptı. 17. gün de ilişki dedi. Benim anlamadığım 17.gün geç değilmi. Biz hep 11. 13. ve 14. gün bebek için çalışırdık. 15,16 VE 17. günler öyle es geçerdi. Ben anlamadım bu işten ya ben herşeyimin normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben 15,16 VE 17. günler denememiştim. Dölellenme tam olarak ne zaman nasıl oluşuyor bi de adet olmamız çatlamanın belirtisi değilmi. biliyorum çok uzun oldu ama lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Acilllll
merhaba canım
benim durumda aynı seninle. bana da 2 doz iğne yaptırdı doktorum. Hatta ve hatta 17.18 ve20. günlerde ilişki dedi. Bana de geç gibi gelmişti ama vardır bi bildikleri herhalde..
selam arkadaşım. Bu yumurtlama yumurtanın çatlaması falan derken kafayı yiyeceğiğiz. Bazı aylar hiç yumurta olmayabilirmiş de. Moralini yüksek tut. Ne zamandır uğraşıyorsun?
evet benim başımdan şahsen geçmedi canım ama adetinin bile her zamankinde erken olması bile gelişim var demektir daha önceden uzun sürüyormuş iki adet arası şimdi normale dönmüş bencede canım zaten en fazla klomeni dr lar 3 ay öneriyorlar sonra başka yöntemler deneniyor a.s.
Sağol canım ya senden başka kimse yzmadı. Benim şimdi aklıma bişey daha takıldı. Doktor iğne yaptı ya 14. gün döllenme olduysa bu iğne zarar verirmi eğer bebek oluştuysa. Bi de gebelik için yumurta çatlaması şartmı. Ben bu çatlama olayını bir türlü anlayamadım. 13 14 günlerim kasık ağrılarımla geçti o zaman çatlamadıysa bu ağrılar neyin belirtisiydi acaba
Canim benimde ilk 3 aylik tedavimde gonaphane kullandim ve yumurta takibi yapilmadi, tedavi sonrasindaki ikinci ayda ilacsiz hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi. Daha sonra doktorum degisti, bu ay tekrar gonaphane basladim. Adetimin 9. ve 15. gunlerinde yumurta takibim yapildi suan beklemedeyim. Doktorlar neye gore karar veriyorlar da yumurta takibi yapmiyorlar anlamis degilim bence tabiki yapilmali.. insallah senin icin hayirlisi olur canim..
İğnenin zarar verir mi bilmiyorum canım ya.
Birde ilişkiden sonra hemen döllenme olmuyor. Çatlayan yumurta tüplere bırakılıyor sperm ve yumurta tüplerde buluşuyor. ve tekrar tüplerden yuvarlanarak rahim içine doğru yol alıyorlar ve rahim içinde en uygun yere yerleşiyorlar.Bu yerleşme gebe kalma başlangıcı olan ilişkiden itibaren 9- 12 gün sürüyor.
Kasık ağrıları çatlama belirtisi olabilir. benim doktor gün verse bile düzenli gün aşırı ilişkide bulunun ama şu.. günlerde şansınız yüksek diyor. yani ne yapıyoruz regl biter bitmez çalışmaya başlıyoruz. Ta ki bir dahaki periyodumuza kadar
AY BAYMADIM UMARIM SENİ kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?