Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

a.s Kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama hala gorunurde birsey yok yalniz 3 gun once sabah kalktigimda akintim pembe bir kivamda geldi :sm_confused: tamam dedim bu ay erken adet oluyorum ama akintim tekrar acik renge dondu benim adetlerim oldum olasi baya gec gelir bu ay gonaphene kullandim daha oncede bu ilaci kullanmistim ve duzenli bir sekilde zamaninda gelmisti hep adet oncesi agrilarim cok olur suanda ise cok az, rahatsiz etmeyecek sekilde belim agriyor ve goguslerim hassas Basakcim haber vereyim dedim bu gun itibariyle adetim 1 gunluk gecikmeli.. kizlar beklemek cok zor bu ay hepimiz icin hayirlisi olur insallah sizlerde dualarimdasiniz :Saruboceq:​

başak canım MEVLAM tamamına erdirsin inanki çoooook sevindim tatlım.dile kolay 2yıl bekledin sonunda muradına erdin,darısı nerde bebiş isteyen varsa hepsinin başına inş...ama bu ssk olayını kafana takma canım yaa,artık bi can daha taşıyorsun onu düşün kendine dikkat et fıstığım.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz RABBİM enkısa zamanda önce karnınızı sonra kucağınızı doldurur inş..bu arada esrako ve diğer arkadaşımıda tebrik ederim. bebi
şlerinizi hayırlısıyla,sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim.

canım benim tahmini adet tarihim hesaplarıma göre 31 aralıkta olması gerekir fakar bu aralıgın basında 2 gün adet oldum. Üstünr mi gördüm ondan süpheleniyorum

Arkadaşlar selam tekrar. benim ilaç kullanmamım ilk ayı. Ama ne zormuş yaaa. Her belirtiyi hamilelik belirtisi sanıyor insan:asigim: Başım dönüyor ara ara. Ama olsun dönsün diyorum belki bebiş vardır. Canım da turşu çekiyor.sırnaşık şey Valla psikolojimiz bi alem bence. ama eşime birşey belli etmiyorum, çünkü kesin dalga geçecek; ne çabuk girdin havaya diyecek. Başak sesin çıkmadı bugün. Bebiş ne alemde. Miden bulanıyor mu?

canım inşallah hamilesindir güzel haberler verirsin bize

kızlar bi akıl verin
yumurtam bugün 17 ml di doktor yarın kendin yap igneyi dedi ama ya büyümediyse yumurta bu haliyle igne yapsam yani 17 ml de işe yararmı .

canım hamile isende bu sancılar normal bel agrısı bende çok oluyor 5 haftalık oldu bebiş ama hala adet olucakmışım gibi sancılarım var adet gecikmeside bir belirti olabilir bekle canım bu süre içinde iş yapma ilaç içme tedbiri elden bırakmamak gerek degilmi canım ben bile hafif ev işi yapıyorum inanırmısın gece yataktan kalkarken bile yavaş hareket ediyorum neme lazım ama bu gün agrılarım fazla var inşallah geçer

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

13 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????? süpriz yapabilir
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK ??????????
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ??????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
seldafid ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK

KIZLAR LİSTEDE BİR YANLIŞLIK OLURSA HABER VERİN GÖZDEN KAÇIRDIGIM BİRŞEY OLURSA KUSURA BAKMAYIN CANLARIM

Son düzenleme:

:roflol: aynı şeyleri ben de yaşadımmm :roflol: iğneden sonra kandaki hcg oranı yüksek çıkıyormuş yaa iğneden bi hafta sonra test yaptırdımmm...hamilelik moduna girdim gecenin birinde kıyamam eşim zeytinyağlı dolma almaya bile gitmişti meğersem bişi yokmuş ...

canlarımm malumm artık hafta sonu tatili, pazartesi ye kadar müsadeniz ile....hepinizi kocaman öpüyorum..başbaş...önümüzdeki hafta güzel haberler almak dileği ile....

a.s.

arkadaslar selamlar ben 4 aydır tedavi görüyorum en son klomen kullandım ama gene bişey yok doktorum esimden tahlil istedi hemde tedaviye ara verelim dedi sizce bu normalmi yoksa baska bi doktorada basvurmalımıyım aci cevap lütfen

bende yaptırtayım mı kızlar ozaman test bizimkini biraz uğraştırayım bakalım nasıl olacak tepkisi sonuç pozitif çıkacak nasıl olsa şuanda:dance::dance: sonrada adet olursam bilmiyordum iğneden sonra hep pozitif çıkıyormuş derim:dance:

bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın

canım bu ay ben ilk defa kullanıyorum klomeni ama duyduklarıma göre 3 aydan fazla önermiyormuş doktorlar ve kist oluşabiliyormuş bunun içinde ara veriliyormuş sende kist falanmı oluştu canım eşinin tahlili yapılması iyi canım sonuca göre tedavi devam eder canım inş en kısa zamanda hamiş olursun

ben geldim..ama maalesefki güzel haberim yok kızlar..bayramın ilk günü adet oldum..çok umutluydum buay ama maalesefki umutlarım boş çıktı..çok üzüldüm ama şuan iyiyim..hala agrılarım devam ediyor hatta dahada beter oldum..adetim çok erken geldi hemende bitti..aceba diyorum hala aceba..oğlumdaki gibi mi üstemi görüyorum diye hala düşünmeden edemiyorum..kendimede çok kızıyorum..ne yapacagımı şaştım kızlar..agrılarım çok fazla..belim kasıklarım karnım çok agrıyor..birde hastalandım öksürükten karnım çok agrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…