- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
klomen kullandım bu ay 8 gun gectı ıgnedemı olmam gerekiyodu
a.s Kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama hala gorunurde birsey yok yalniz 3 gun once sabah kalktigimda akintim pembe bir kivamda geldi :sm_confused: tamam dedim bu ay erken adet oluyorum ama akintim tekrar acik renge dondu benim adetlerim oldum olasi baya gec gelir bu ay gonaphene kullandim daha oncede bu ilaci kullanmistim ve duzenli bir sekilde zamaninda gelmisti hep adet oncesi agrilarim cok olur suanda ise cok az, rahatsiz etmeyecek sekilde belim agriyor ve goguslerim hassas Basakcim haber vereyim dedim bu gun itibariyle adetim 1 gunluk gecikmeli.. kizlar beklemek cok zor bu ay hepimiz icin hayirlisi olur insallah sizlerde dualarimdasiniz :Saruboceq:
klomen kullandım bu ay 8 gun gectı ıgnedemı olmam gerekiyodu
a.s Kizlar dun adet olmam gerekiyordu ama hala gorunurde birsey yok yalniz 3 gun once sabah kalktigimda akintim pembe bir kivamda geldi :sm_confused: tamam dedim bu ay erken adet oluyorum ama akintim tekrar acik renge dondu benim adetlerim oldum olasi baya gec gelir bu ay gonaphene kullandim daha oncede bu ilaci kullanmistim ve duzenli bir sekilde zamaninda gelmisti hep adet oncesi agrilarim cok olur suanda ise cok az, rahatsiz etmeyecek sekilde belim agriyor ve goguslerim hassas Basakcim haber vereyim dedim bu gun itibariyle adetim 1 gunluk gecikmeli.. kizlar beklemek cok zor bu ay hepimiz icin hayirlisi olur insallah sizlerde dualarimdasiniz :Saruboceq:
Arkadaşlar selam tekrar. benim ilaç kullanmamım ilk ayı. Ama ne zormuş yaaa. Her belirtiyi hamilelik belirtisi sanıyor insan:asigim: Başım dönüyor ara ara. Ama olsun dönsün diyorum belki bebiş vardır. Canım da turşu çekiyor.sırnaşık şey Valla psikolojimiz bi alem bence. ama eşime birşey belli etmiyorum, çünkü kesin dalga geçecek; ne çabuk girdin havaya diyecek. Başak sesin çıkmadı bugün. Bebiş ne alemde. Miden bulanıyor mu?
:roflol: aynı şeyleri ben de yaşadımmm :roflol: iğneden sonra kandaki hcg oranı yüksek çıkıyormuş yaa iğneden bi hafta sonra test yaptırdımmm...hamilelik moduna girdim gecenin birinde kıyamam eşim zeytinyağlı dolma almaya bile gitmişti meğersem bişi yokmuş ...
arkadaslar selamlar ben 4 aydır tedavi görüyorum en son klomen kullandım ama gene bişey yok doktorum esimden tahlil istedi hemde tedaviye ara verelim dedi sizce bu normalmi yoksa baska bi doktorada basvurmalımıyım acil cevap lütfen
arkadaslar selamlar ben 4 aydır tedavi görüyorum en son klomen kullandım ama gene bişey yok doktorum esimden tahlil istedi hemde tedaviye ara verelim dedi sizce bu normalmi yoksa baska bi doktorada basvurmalımıyım aci cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?