canım hoşgeldin.üzülme tatlım yaa,belki üstüne görmüşsündür(inş.. öyledir)hemen karamsar olma bi kan testi yaptır istersen.yoksada sıkma tatlı canını gelecektir meleğin.geçmiş olsun gripmi oldun?ben hala çalışmalardayım bakalım sonoç ne olcek hayırlısı olsun.
Vildan83 canım adet tarihlerimiz aynı gün. Hadi inşallah ikimiz de iyi haberler veririz. Başak hamilelik nasıl cancazım? Bizi boşluyorsun galiba son günlerdea.s Aman aman bol bol dinlenmene bak sen. Yaa arkadaşlar sürekli gaz ağrısı gibi bi ağrı var karnımda. Klomen beni mahvettiiikafamçokkarıştı
selam kızlar
maviş bu konuda çok bilgim yok ama belki yumurtalar yerleşmeye çalışıyodur az önce bir yazı okudum çatlayan yumurta spermle buluştuktan sonra döl yatagına kadar bir yolculugu çıkıyomuş ve yerine yerleşmesi gerekiyomuş belki seninde böyle bir durum vardır.
benimde bir sorum olacak ve hemen bir cevap veren olursa çok sevincem çatlama olduktan ne kadar zaman sonra birliktelik olması gerekiyo benim bu sabah çatlamam olmuş ama kocam bu gece dönecek
günaydın kızlar bişey sorucam benim bugün 23.günüm yumurtlamam geçeli 1 hafta oldu ama hala kasıklarımda ağrılar var özellikle sağda birde su gibi bi akıntı geliyo neyin nesi anlamadım
selam kızlar
maviş bu konuda çok bilgim yok ama belki yumurtalar yerleşmeye çalışıyodur az önce bir yazı okudum çatlayan yumurta spermle buluştuktan sonra döl yatagına kadar bir yolculugu çıkıyomuş ve yerine yerleşmesi gerekiyomuş belki seninde böyle bir durum vardır.
benimde bir sorum olacak ve hemen bir cevap veren olursa çok sevincem çatlama olduktan ne kadar zaman sonra birliktelik olması gerekiyo benim bu sabah çatlamam olmuş ama kocam bu gece dönecek
canım tekrar geçmiş olsun.faranjit için ilaç kullanıyomusun tatlım?gerçekten grip olmak daha iyi,şuan ben gribim bi görsen halimi burnumu silmekten yara oldu resmen.:roflolsaol canım ilgin için..ileri derecede başımın belası bir faranjitim var..keşke grip olsaydımda aksaydı şöyle agzım burnum kurtulurdum 1 hafftada..hem bu hemde hala kasıklarım belimin agrısından gece bile uyuyamaz oldum..hayırdır inşallah..aslında test yaptırayım diyorum bir yandanda korkuyorum..canım inşallah bu ay tutturabilmişinizdir..inşallah melegin göbüşündedir canım..:1hug:
vildancım gazı klomen yapıyor,bendede çok olmuştu.ben gaza razıyımevt canım inş olmayız ama hayırlısı bakalım bende aynı sorun var canım çok gaz sancısı çekiyorum acaba klomenden mi oluyor benim aklıma gelmemişti bu hiç
selam kızlar
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?