Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bence adamları uyandırıp soralımm. biz güzeliz dimi diyelimmhihoyyyt eminim kii bayıla bayıla tabii diye cevap verirler bu saattee-tatlicadiarzu-

tatlım benim kocişim yatmadı, ben ona sordum ben güzelmiyim?cevabı sen ay parçasısın,çok güzelsin aşkım cevabını aldım veeee çok sevindim.gerçi kociş her fırsatta söyler emme olsun tekrar duymak çok hoş.

saol canım ilgin için..ileri derecede başımın belası bir faranjitim var..keşke grip olsaydımda aksaydı şöyle agzım burnum kurtulurdum 1 hafftada..hem bu hemde hala kasıklarım belimin agrısından gece bile uyuyamaz oldum..hayırdır inşallah..aslında test yaptırayım diyorum bir yandanda korkuyorum..canım inşallah bu ay tutturabilmişinizdir..inşallah melegin göbüşündedir canım..:1hug:

günaydın kızlar bişey sorucam benim bugün 23.günüm yumurtlamam geçeli 1 hafta oldu ama hala kasıklarımda ağrılar var özellikle sağda birde su gibi bi akıntı geliyo neyin nesi anlamadım

evt canım inş olmayız ama hayırlısı bakalım bende aynı sorun var canım çok gaz sancısı çekiyorum acaba klomenden mi oluyor benim aklıma gelmemişti bu hiç

selam kızlar
maviş bu konuda çok bilgim yok ama belki yumurtalar yerleşmeye çalışıyodur az önce bir yazı okudum çatlayan yumurta spermle buluştuktan sonra döl yatagına kadar bir yolculugu çıkıyomuş ve yerine yerleşmesi gerekiyomuş belki seninde böyle bir durum vardır.
benimde bir sorum olacak ve hemen bir cevap veren olursa çok sevincem çatlama olduktan ne kadar zaman sonra birliktelik olması gerekiyo benim bu sabah çatlamam olmuş ama kocam bu gece dönecek

merhaba bildigim kadarıyla catlama olduktan 48 saate kadar birliktelik olması lazım

günaydın kızlar bişey sorucam benim bugün 23.günüm yumurtlamam geçeli 1 hafta oldu ama hala kasıklarımda ağrılar var özellikle sağda birde su gibi bi akıntı geliyo neyin nesi anlamadım

cnm bnmde 21. günüm bgn ve bnmde3 gün öncesinde ilişki esnasnda kanamam oldu doktorumu aradm normal dedi yumurtlama esnasında olablr dedi ama yumurtlama zamanımda diil geçeli çok oldu bnmde ara ara akıntım oluo anlamadm bnde neyin nesi şaştm kaldm valla beklemedeyim sadece bakalım adet günüm bi gelsinde anlarız.
senin olayında kısmen bnmkine benzio sadece senin kanaman olmamş akıntm var diosun.. valla ya doktorunu ara bnm gibi yada bekle yine bnm gibi yerimseniben
belkide hamileyizdir de onun belrtisidir.. hadi inşallaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::1hug:

çatladıktan 36 sonra canım şimdiden saati tutmaya başla bnce. tam 36 olduğunda startı verin hihoyyyt

canım tekrar geçmiş olsun.faranjit için ilaç kullanıyomusun tatlım?gerçekten grip olmak daha iyi,şuan ben gribim bi görsen halimi burnumu silmekten yara oldu resmen.:roflolna razıyımda öksürük olmasa çünkü belimi zorluyo öksürük...kıs yoksa hamişmisin hadi inş..beraber hamiş haberi veririz bitanem.
evt canım inş olmayız ama hayırlısı bakalım bende aynı sorun var canım çok gaz sancısı çekiyorum acaba klomenden mi oluyor benim aklıma gelmemişti bu hiç
vildancım gazı klomen yapıyor,bendede çok olmuştu.ben gaza razıyım aşırı kilo yaptı bana resmen şiştim.nasıl vericem bu kiloları bilmem:1no2:tekrar klomen kullanmaktan korkar oldum.

tatlım dr'um iğnemi yaptığı zaman yarın akşam hemen başla diyodu.canım bence eşin gelir gelmez sen hemencecik başla çalışmalara,inş..bu ay tutturursun bebişini.:CüvCüv: maviş hadi canım sendende bu ay hamiş haberi alacaz galiba.:1hug:

merba şekerlerrrrrrrr....hihoyyyt
kızlar ya benm acayip bişekilde yumurtalıklarm ağrıyo ya hasta oluyomş gibi hemde bakıyrm tık yok ama sanki aktı akıcak gibi oluyo.. ağrılarımda var valla çok karışığım şuan bilgi olan varr mı??????????????:uhm::uhm:

Canım benim doktorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki üç gün boyunca daha sonra iki günde bir ilişki öneriyor.Yani senin açından problem yok bence tam zamanında geliyor eşin ..Bol şanslar size....:lepi:

amanin sevgim bu verdigin linkte kız ben 37 yaşında çıkıyom ya bebşte erkek diyor ben kendimi 36 diye biliyorum dogruluk payı nedir bilinmez ama erkek olmasını çok isterim şahsen bebegimin canım teşekkürler bizimle paylaştıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…