ben geldim..ama maalesefki güzel haberim yok kızlar..bayramın ilk günü adet oldum..çok umutluydum buay ama maalesefki umutlarım boş çıktı..çok üzüldüm ama şuan iyiyim..hala agrılarım devam ediyor hatta dahada beter oldum..adetim çok erken geldi hemende bitti..aceba diyorum hala aceba..oğlumdaki gibi mi üstemi görüyorum diye hala düşünmeden edemiyorum..kendimede çok kızıyorum..ne yapacagımı şaştım kızlar..agrılarım çok fazla..belim kasıklarım karnım çok agrıyor..birde hastalandım öksürükten karnım çok agrıyor..
merhaba hoşgeldin hihoyyyt igne olduktan sonra 36 saat sonra ilişki girilmesi gerekiyor doktorlar genelde öyle diyor bende iki defa igne vuruldum ilkinde gün aşıra oldu 2 ignemdede 3 gün üstüste ilişki oldu ama sonuç hamile degilim evet başagrısı yapar yan etkileri baya var küpüründe okuyabilirsin canım sagol canım inşallah buay patlama yaşarız allahım herkezin gönlüne göre versin
tabiki şekerim, hele şimdiki yeni nesil kazulet gibi geliyo, biz aralarında kayboluyoruz 14 15 yaşındakiler bile bizden büyük gösterebilioo hormonlu gıdalar vs vs...düzeltim sevilcim evet kız bizde daha çok iş var ben artıkın sarışın etine dolgun bir anneyim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?