Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar benim kırmızılar gün sekmeden geldi yine üff vallahi sıkıldım artık her ay biraz daha ümitsizliğe kapılıyorum ama napalım hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı varmış bekliyecez artık..Yeni adet tarihim 9 Ocak:1no2:

haletrn canım eşinden tahlil istemesi iyi birşey problemin ne oldugu belirlenirse tedavi daha kolay olur.sen nasıl bir tedavi oldun bilmiyorum ama doktor çok önemli ben bir yılda 4 doktor degiştirdim hiç birinin dedigi ötekini tutmuyo eger doktorun hakkında endişen varsa başka bir doktor bul bence.umerım en kısa zamanda bebişin olur

Son düzenleme:

canım hoşgeldin.üzülme tatlım yaa,belki üstüne görmüşsündür(inş.. öyledir)hemen karamsar olma bi kan testi yaptır istersen.yoksada sıkma tatlı canını gelecektir meleğin.geçmiş olsun gripmi oldun?ben hala çalışmalardayım bakalım sonoç ne olcek hayırlısı olsun.

zeytinn 79 canım hayırlısı olsun er,geç gelecek bebişin dua etki kırmızılar zamanında geliyor ya adet düzensizliğin olsa dahamı iyi?yeni yılın ilk ayında alırsın inş.. hamiş haberi hep beraber seviniriz tatlım.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

14 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????? süpriz yapabilir
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ??????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
seldafid ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
gülücük :::::::::::::::::::::::::::::::::::::

gülücük yeni tarihin belli olunca yaz canım

Son düzenleme:
Vildan83 canım adet tarihlerimiz aynı gün. Hadi inşallah ikimiz de iyi haberler veririz. Başak hamilelik nasıl cancazım? Bizi boşluyorsun galiba son günlerdea.s Aman aman bol bol dinlenmene bak sen. Yaa arkadaşlar sürekli gaz ağrısı gibi bi ağrı var karnımda. Klomen beni mahvettiiikafamçokkarıştı

yok kız umutlu ben devamlı burdayım bazen girdigimde kimse olmuyor bende kendi başıma yorum yapmıyorum hamişlik iyi gibi canım ama bugün kasık agrım çoktu dün stresli birgün yaşadım ondandır belki uzundım dinlenince geçti gibi ama şükür migde bulantılarım yok ilk başlarda oldu ama zannetim kızımdaki gibi 9 ay sürecek şimdi belki erken diye olmuyordur
evet klomen hormon içerikli oldugu için bütün vücudumuz etkileniyor canım ben gene afedersin oturamıyordum batıyordu kasıklarım

başakcığım seni hazır yakalamışken soru yağmuruna tutuvereyimcokacimcoook. senin kacıncı denemen klomeni bir de yaşını merak ettim. benim ilk gebeliğim 20 yaşımda olduğu için bi sorun olmadı (7 aylık doğurmam dışında) şimdiyse 31 yaşındayım ve gebe kalamamayı biraz da yaşıma bağlıyorum

canım ben 36 yaşındayım ve 2 senedir ugraşıyorum kızımda oldugu gibi hemen hamiş olsaydım 34 yaşında anne olacaktım ama kısmet bugüne imiş ilk 1,5 sene kendiliginden olsun istedim olmadı dedim var birşey dr gittim 3 ay klomen verdi yine olmadı tabi kontrollerim oluyordu tüm tahliler yapıldı eşimde yaptırdı olmadı 1 ay ara verdim yine tık yok ama adetim 1 gün sürüyordu dr buna müdahale etmedi ilaçta vermedi aşılama için kendi arkadaşına yönlendirdi gerçi çok ünlü bir dr bu ama içime fesatlık girdi yaptırmadım son çare üniversiteye gittim orada tüm herşey sil baştan yapıldı ve rahim filmi çekildi benim 1 gün süren körolasıca adetim 3 güne çıktı ben tabi çok sevindim aşılama oldum yine tutmadı bende geçen ay son defa klomen içtim günde 2 tane sabahları ama kafama takmadım yumurta oldumu büyüdümü diye dr gitmedim hamile oldugumu ögrendigim ana kadar adet olucam zannediyordum canım bak sana hayat hikayemi anlattım canım çok sıkıntılı günler geçirdim gerçekten allah birdaha yaşatmasın kızlar uzun oldu ama siz ablanızı hoş görürüsünüz nasıl olsa

başakçım, çok teşekkür ederim canım liste için benim adetim 6 ocak bu arada,
bende 31 yaşındayım ne varmış 31 yaşında, daha çıtırız bikerem

canım, sağol bende ilk sefer günaşırı, ikincide hergün ama sonuç sıfır tabiki, yabancı sitelere baktım iğne olmadan bi önceki gündede ilişki vermiş bazı doktorlar, ben bu ay bide öyle deniycem, çok mantıklı geldi.

düzeltim sevilcim evet kız bizde daha çok iş var ben artıkın sarışın etine dolgun bir anneyim kaydirigubbakcemile3

hiç idare etmek olur mu başakcığım. çok iyi olmuş uzun uzun anlatman. ben daha yeniyim bu konularda senin gibilerle bilgilenmeye çalışıyorum. sahi bizler çıtırızz dimi kızlarr. hem tecrübeli, hem çıtırrhihoyyyt

düzeltim sevilcim evet kız bizde daha çok iş var ben artıkın sarışın etine dolgun bir anneyim kaydirigubbakcemile3
tabiki şekerim, hele şimdiki yeni nesil kazulet gibi geliyo, biz aralarında kayboluyoruz 14 15 yaşındakiler bile bizden büyük gösterebilioo hormonlu gıdalar vs vs...
neyse bizde kız annesiyiz fazla karıştırmayalım:tomato:

Kızlaar içim uyuyo, çıktım ben yarın sabahın zembilinde kahvaltı hazırlamamı bekleyenler var, öptüm sizii ama bu saatte bu kalabalık şaşırttı beni dorusuu, hadi bi kahve daha için çıkın sizdee geç oldu evde kocanız bekler

evet ya şimdiki kızlara bakıyorumda yüzlerinde 1 parmak makyaj gözler simsiyah kalem çekili ben yakıştıramıyorum kız dedigim sade ve temiz olmalı evet bizler çok hoş bayanlarız ayol bugece coştuk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…