merhaba hanımlar.. ben de dün gittim doktora yumurtalarımın biri 11cm bir taneside 13cm imiş. yarın tekrar gel dedi... bakalım 18cm olunca iğne vurulacakmış ...
amanin sevgim bu verdigin linkte kız ben 37 yaşında çıkıyom ya bebşte erkek diyor ben kendimi 36 diye biliyorum dogruluk payı nedir bilinmez ama erkek olmasını çok isterim şahsen bebegimin canım teşekkürler bizimle paylaştıgın için
pınarcım üzülme canım inş.. ocakda gelir bebişin.kıs sevgim ben bu ay yada önümüzdeki ay hamiş kalırsam erkekmiş ayyy inşallah yaa.bi oğlum var ama bitane daha olsun istiyorum.başakcım canım RABBİM gönlüne göre versin tatlım.kıslar bu arada semacımdan haberi olan varmı?
mehtapcım sema uzun zamandır giremiyordu köyde imiş yeni gelmiş hamişimiz 12 haftalık olmuş bile bulantıları biraz hafiflemiş allah bir avazda kurtarsın gebişimizi
başakçım, çok teşekkür ederim canım liste için benim adetim 6 ocak bu arada,
bende 31 yaşındayım ne varmış 31 yaşında, daha çıtırız bikerem
klomen tedavisini ilk denemede hamile kalan var mı?
ben dün adet oldum.çok üzgünüm yeni tarihimi vereyim 15 ocak ama pek ümitli değilim.
bir kere de aşılama yaptırayım diyorum.başak senin aşılamada tutmamıştı değil mi??
evet arkadaşım,klomen değil ama gonaphene ile ilk denemede hamile kalmıştım,ağustosta bebeğimi kaybettim.ekim ayında kendimi toplayıp tekrar başladım,bu kez de 2. denemede oldu.şimdi başak'la birlikte ağustos annesi olmayı bekliyorum inşallah...
Rabb'im sizlere de en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin arkadaşlarım; önce Allah,sonra doktorlarımız ve ilaçlarımızın sayesinde meleklerimize kavuşacağız inşallah, umudunuzu asla yitirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?