moral bozmak yok. Ben de hastalandım bu ay klomen e başladımkızlar günaydın ben 13 aralıkta adet gördüm moralm çok bozuldu bekledigim adet günüm 13 ocak
kızlar mrb doktorum bu ay bana da klomen verdi...
moral bozmak yok. Ben de hastalandım bu ay klomen e başladım
tekrar. Ilaç bitince doktora gidicem.
Evet insan üzülüyor ama bak başak kafama takmadım oldu diyor. Bir sürü tanıdığım da bana aynı şeyi söyledi.o yüzden fazla üzülmek yok. Hayırlısı inşallah hepimize..[/Q
çok teşekür ederim ama sinirlerim bozuluyo elimde deil 3 ayı bitirdim tedavide bu ay doktorada gitmiycektim aslında tedaviyi bırakıcaktım ama annem falan istemedi kızdı yarım bırakma diye herşeyi zor elde etmek zorundamıyım hafta sonu berbet geçti çok sinirliydim bu hafta yeniden doktora gidicem bakalım artık ne olcak
daha yolun yarısına bile gelmemişiz, çıtırız diyosak çıtırız, dimi yanikaydirigubbakcemile5
30 yaşın üstündeki bildiim çıtırların listesini ben yapacam
sevil biir
seldaa ikiii
başaaak üüüç
hadi kızlar yokmu gelenhihoyyyt
selam kızlar bebegimin kesesini gördük teyzeleri 5 haftalık küçük oldugu için 15 gün sonra kalp atışını alıcaz inşallah listede tarihi degişen arkadaşlar akşam olmassa hepsini hallederim çünki fazla oturmamam gerekiyor kusura bakmayın aabeyazmelegimin sınavları bitince size daha iyi yardımcı olacak eminim
slm kızlar nasılsınız bugün? bende p.tesi sendromu biraz mahmurluk var..ama yinede hayatımda farklılıklar var bugünlerde kafamda dagılıyor hem iyi oluyor..başakcım çok gerileri okumadım bi degişiklik var mı durumda sanada sormuştum önceden kan testimi yaptırdın diye?sigorta olayını nasıl olacak ne yapmayı düşünüyorsunuz?aa beyazmelek senden ne hbr yakınlarda nedense sendende bi haber bekliyorum hadi hayırlısı bakalım?
selam kızlar bebegimin kesesini gördük teyzeleri 5 haftalık küçük oldugu için 15 gün sonra kalp atışını alıcaz inşallah listede tarihi degişen arkadaşlar akşam olmassa hepsini hallederim çünki fazla oturmamam gerekiyor kusura bakmayın aabeyazmelegimin sınavları bitince size daha iyi yardımcı olacak eminim
canım ablam benim hayırlı olsun daha nokta kadar annesi ultrasonu vajinal mi bakıyolar vajinalse haftaya atışları duyarsın ben 6ncı haftada hem gördüm hem duydum
bizde bu hafta 2li teste gidicez bana da dua edin bebişim sağlıklı çıksınnn başak abla yaz bebişleri çok sıcak kanlı olurlar ne güzel allahım olmayanlarada nasip etsin ya çok mutlu oldum bu topikte sırayla gitti bekleyen herkese nasip etsin rabbimmm
KızLarrr sLmlar herkese.Az önce doktordan geldim.Klomen kullanmışdım bu ay.18 mm.lik yumurtam oluşmu.ve bugün adetimin 18.günü olmasına rağmen çok iyi görünüyo dedi.Normalde 12.veya 13.günde görünür bi ümit bakalım dedi ve çok şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bugün ve yarın acilen iş başına dediBide duphaston die bi ilaç verdi.[kullanan varmı bu arada?]10 gün kullanıcaksın eğer adet olursan gel.olmazsan 10 gün geçince test yap dedi fisfisfis İnşallah bu ay olucak kızlar :asigim:
KızLarrr sLmlar herkese.Az önce doktordan geldim.Klomen kullanmışdım bu ay.18 mm.lik yumurtam oluşmu.ve bugün adetimin 18.günü olmasına rağmen çok iyi görünüyo dedi.Normalde 12.veya 13.günde görünür bi ümit bakalım dedi ve çok şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bugün ve yarın acilen iş başına dediBide duphaston die bi ilaç verdi.[kullanan varmı bu arada?]10 gün kullanıcaksın eğer adet olursan gel.olmazsan 10 gün geçince test yap dedi fisfisfis İnşallah bu ay olucak kızlar :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?