Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar günaydın ben 13 aralıkta adet gördüm moralm çok bozuldu bekledigim adet günüm 13 ocak
moral bozmak yok. Ben de hastalandım bu ay klomen e başladım

tekrar. Ilaç bitince doktora gidicem.
Evet insan üzülüyor ama bak başak kafama takmadım oldu diyor. Bir sürü tanıdığım da bana aynı şeyi söyledi.o yüzden fazla üzülmek yok. Hayırlısı inşallah hepimize..

günaydın kızlar bugün dr.a gidecektim eşim biraz daha bekle sabret diyor.nasıl sabredeceksem.bende en son perşembeye kadar dedim.olmazsa bugün idrar testi yapar.sizede haber veririm.

slm kızlar nasılsınız bugün? bende p.tesi sendromu biraz mahmurluk var..ama yinede hayatımda farklılıklar var bugünlerde kafamda dagılıyor hem iyi oluyor..başakcım çok gerileri okumadım bi degişiklik var mı durumda sanada sormuştum önceden kan testimi yaptırdın diye?sigorta olayını nasıl olacak ne yapmayı düşünüyorsunuz?aa beyazmelek senden ne hbr yakınlarda nedense sendende bi haber bekliyorum hadi hayırlısı bakalım?

Sevilciğim beni de ekle canım çıtırların listesine. kızının da tamm sevilecek zamanıdır şimdi haa Allahın izniyle ben de ikinciyi kız istiyorum ama önce hayırlısı sağlıklısı tabii. oğlum büyüdü artık. yani torun torbaya karışırsam yakında şaşırmayın. geçen gün sinemada sevgilisinin elini tutmuuşş daa:asigim: Başakçıığım canını sıkma lütfen ssk işi hallolur takılma sen böyle şeylere. bugün işbaşı vee ben hiç çalışmak istemiyorummmkafamçokkarıştı

sahi bu arada adım serap sevilciğimmm. hani listeye ekleyeceksin yaaa. çıtırr listesine.:)) Allahım inşallah hamişler listesine de adımız yazılırrr

selam kızlar bebegimin kesesini gördük teyzeleri 5 haftalık küçük oldugu için 15 gün sonra kalp atışını alıcaz inşallah listede tarihi degişen arkadaşlar akşam olmassa hepsini hallederim çünki fazla oturmamam gerekiyor kusura bakmayın aabeyazmelegimin sınavları bitince size daha iyi yardımcı olacak eminim

Herkese Günaydın kızlar..
uzun bir tatilden sonra geldim ve sayfaları okurken sevgili Başak ın hamiş haberini alıp işyerinde farkında olmadan ufak volümlü bir çığlık attım:)))) çok sevindim yaa..inanın kendimi hamiş sandım bi anda..:roflol: bende 33 lük bir çıtır olarak aynı duyguyu tadabileceğim hevesine kapıldım birden:))))canım çok tebrik ederim gerçekten.Maaşallah diyorum.

ayrıca başakcım daha önce de belirttiğim gibi benim de 6 yaşında bir kızım var..Rabbim inşallah hayırlısıyla kızışıma da bir kardeş nasip eder vee isteyen herkese de evlat tadını tattırır...

bu arada buruk ve üzülerek belirteyim; ayın 10 unda yani bayramın göbeğinde kırmızıları gördüm kızlar( hayırlısı diyorum..bugün 5. günüm ve 2. ayımda klomene başlıyorum..beni de 10 ocak olarak Ocak ayı listesine ekleyebilirsin Başakcım..

sevgilerimlea.s.

canım ablam benim hayırlı olsun daha nokta kadar annesi ultrasonu vajinal mi bakıyolar vajinalse haftaya atışları duyarsın ben 6ncı haftada hem gördüm hem duydum

bizde bu hafta 2li teste gidicez bana da dua edin bebişim sağlıklı çıksınnn başak abla yaz bebişleri çok sıcak kanlı olurlar ne güzel allahım olmayanlarada nasip etsin ya çok mutlu oldum bu topikte sırayla gitti bekleyen herkese nasip etsin rabbimmm

Selam Kızlar,
Bende bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum ama sonuç hüsran.bugün kırmızıları gördüm.Yumurtlama günümde tekrar kontrolü gittiğimde doktor bana ilaç işe yaramış çok güzel yumurtan oluşmuş dedi.Ama olmadı.Klomene devam etmelimiyim sizce.

başakcım ne güzel görmüşsün keseyi neyse sen fazla oturma dinlenmeye gayret et..
cerotcum seni tekrar görmek çok güzel sen nasılsın kırmızıları görmüşsün neyse hayırlısı olsun inş.2.klomen ugur getiri sana.bende bu ay 2 klomenim bitti bakalım bugün tekrar kontrolüm var acaba büyüme devam etmişti bakacaz..bu arada bide mantar çıkmıştı arefe günü berbattım ya acı yanma falan neyse oda geçti gibi krem antibiyotik falan kullandım..
öptm cnm kendine iiyi bak..kızlar sizlerde fazla kimse ugramamış bugün..

Veee işte beklenen liste, otuzküsür çıtırlar
aralık ayıı güzelleriii

sevil biir
seldaa ikiii
başaaak üüüç
mehtapgülü döööört
umutlu beeeeş
beşi bi yerde yokmu arttıraaan

canım benim sagolasın beni hatırladıgın için unutulduk demiştim bende kendi kendime sayfaları okurken bende durumlar aynı doktora ara vermiştim biliyorsun incir kürüne devam allahım göndercegigünü bekliyorum kafam dagıldı benim bu konuda derslere odaklandım seninde kafanın dagılması iyi olmuş takmamaya çalış gerçekten insan kendini rahat hissediyor

çok teşekür ederim ama sinirlerim bozuluyo elimde deil 3 ayı bitirdim tedavide bu ay doktorada gitmiycektim aslında tedaviyi bırakıcaktım ama annem falan istemedi kızdı yarım bırakma diye herşeyi zor elde etmek zorundamıyım hafta sonu berbet geçti çok sinirliydim bu hafta yeniden doktora gidicem bakalım artık ne olcak[/QUOTE]

canımcım bence kendi daha iyi hissediceksen tedaviyi bırak derim ben çünkü tedavi insanı acayip bir şekilde strese sokuyor allahım ol derse olur çalışalımda biz allahım bizede verecek inan ve sinir olma tamammı arkadaşım

ablam sagolasın hayırlı olsun bebişini görmüşsün allahım kucagınada almayı nasip etsin içimden hep senin oglun olucakmış gibi geliyor ilk baş hayırlısı tabide gönlüne göre versin

semacım hoşgeldin iyi olmana sevindim inşallah testinde iyi çıkacak hayırlısıyla kendine dikkat et bebişinede tabi dualrımız seninle :Saruboceq:

KızLarrr sLmlar herkese.Az önce doktordan geldim.Klomen kullanmışdım bu ay.18 mm.lik yumurtam oluşmu.ve bugün adetimin 18.günü olmasına rağmen çok iyi görünüyo dedi.Normalde 12.veya 13.günde görünür bi ümit bakalım dedi ve çok şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Bugün ve yarın acilen iş başına dedi Bide duphaston die bi ilaç verdi.[kullanan varmı bu arada?]10 gün kullanıcaksın eğer adet olursan gel.olmazsan 10 gün geçince test yap dedi fisfisfis İnşallah bu ay olucak kızlar :asigim:

canım hayırlı olsun tedavin umutlu olmak en önemlisi fazla düşünmmeye çalış stresini azaltttt duphaston bebeğin tutunması için progesteron içerir bende hala kullanıyodum progestan yeni bitti eğer bebiş yoksa ilaç bittikten 3 gün sonra regl olursunnnn yani hem adeti düzenler hemde döllenen yumurtanın sıkıca tutunmasına neden olurrrr :CüvCüv:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

14 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ??????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK

CEROT GGEZGİN EMELL EKLEDİM ARKADAŞLAR SİZİ

HAİ BAKALIM NE GÜZEL YUMURTALIKLARIN BÜYÜMÜŞ İŞTE ÇALIŞMALAR BAŞLASIN :dance: ALLAHIM VERİCEK İNŞALLAH BENDE KULLANMIŞTIM DUPHASTONU GONOPENEYLE BİRLİKTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…