Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım teşekkürler cvbın için.Yarın başlıyorum hemen.Çokda umutluyum kaydirigubbakcemile5 düşünmemeye ve kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.işler yoğun zaten pek fırsatım olmuyo onu dşünmeye:1closedeyes: Allah hayırlısını versin yeter napalım a.s.

merhaba kızlarr,şimdi dr. geldim ve gelir gelmez sizile paylaşmak istedim...sol tarafta 13 ml 1 tane yumurtam oluşmuş:sm_cool: perşembe günü tekrar gidicem,inşallah yeterince gelişir ve çatlar...

merhaba kızlarr,şimdi dr. geldim ve gelir gelmez sizile paylaşmak istedim...sol tarafta 13 ml 1 tane yumurtam oluşmuş:sm_cool: perşembe günü tekrar gidicem,inşallah yeterince gelişir ve çatlar...

ahha aynı gün arkadaşım ya
Bende yeni geldim aynı şekilde benimde yumurtam oluşmul 18 ml.Umarım aynı zmnda hamiş oluruz canımm :1rolleyes:

kızlar bn adet oldum yaa daha çok var ama neden böyle oldu anlamadmm...:çok üzgünüm:
yeni tarihim 14 ocak die tahimn ediyrm

ahha aynı gün arkadaşım ya
Bende yeni geldim aynı şekilde benimde yumurtam oluşmul 18 ml.Umarım aynı zmnda hamiş oluruz canımm :1rolleyes:

ben geçen ay gonaphen kullanmıştım ama yumurtalarım yeterince geşilememişti..bu ay da klomen kullandım,17.gün de 13 ml oldu..inşallah bu ay bizde hamişler kervanına katılırız:1hug: ALLAH isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu

[

STRES YAPMA CANIM BEN İNANIYORUM BÜYÜMÜŞ OLUCAK

kızlar bn adet oldum yaa daha çok var ama neden böyle oldu anlamadmm...:çok üzgünüm:
yeni tarihim 14 ocak die tahimn ediyrm

CANIM SENİN ADET TARİHİNE YOKMUYDU GEÇEN AYNI GÜNDÜ ADETİMİZ İLAÇ KULLANIYORMUSUN :uhm:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

14 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ??????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK

SEVGİM21 EKLEDİM SENİ

aabeyazmelekcim aynıydı bizim hatrlıorm ama anlamadm bu ay neden böyle oldu ki bn bu ay 2 kere adet oldum o da var..
bu ayda ilaç kullanmadım ben psikiyatrise gtmiştm o ilaç vermşti onu 2 kere kullandm dra gttm ialçları bırakamayz dedi devam etmek zorundasn dedi tmm dedm çıktm ama düşündm bn bebek istiorm ve psikiyatrisin verdiği ilacı kestm çünkü aynı zmaanda hamile kalmamda sakıncalı bebeğe zarar veriomuş bnde o ilacı kestm ve çalışmalara devam ettk..
ayın 23ünde olmuştm adet geçen ay ama çok kuru ve azdı kanamalarım oda şaşırtmıştı beni..
4 günde bitmişti bide..
veee sonuç dün kanamam oldu normal adet kanaması doktorumu aradı yurtdışına çıktığı için randevu alamadm telefonda söledm oda normal olduğunu yumurtlama zamanında olabilceğini korkulacak bişi olmadığını söledi..telefonu kapatığımdada yumurtlama zamanımn geçeli çok olduğunu farkettim sölemedim o ayrıntıyıda yani..
teyzem sen bu ay hamile kalcan kesn o zmn diyo böyle dengeszliştiyse die.. anlamadm ben yaa bi fikrnz var mı sizin???

selam kızlarrr ,herkese iyi haftalar umarım herkes çok iyidir..

dün ben tarihime 1 hafta olmasına rağmen yine de test yaptım ama 2. çizgi pembe bile çıkmadıı...canım sıkıldıı..benim klomende ve iğnede 2. ayımdı..

deli gibi kilo aldım ben yaaa senağlama evlendiğimde 52 kilo idim şimdi (16 ay sonra) nerdeyse 65 oldum...bu kullandığımız ilaçlar kilo aldırıyor mu biliyor musunuz..dün dolabı düzeltirken sinirden ağladımmm...aşırı disiplinli bir diyete girmem lazım..

bi de ovulasyonn testi nedir bilgisi olan var mıııı?:uhm:

Kızlar benim adetime 3 gün kaldı. ve çok üşüyorum. yani adet belirtilerim başladı. kırmıızıyı görmeye alıştırmalıyıım sanırım kendimi. bir yanım hep umutluu:çok üzgünüm: sabah biraz mide bulantım vardı ama kim demişti kullandığımız ilaçlarda bi madde varmış hamilelik belirtileri ondan oluyormuş. ben de baktım eğer bebişim olursa kızım olacakmışşyerimseniben fakat birdahaki ay ve şubatta hamile kalırsam oğlum olacakmış. amann olsun ben de iki kere kaynana olurum dimi ne var bunda. -tatlicadiarzu- eskiden normal yollarla hamile kaldğımda bu kadar heyecan yapmıyorum ama bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olduğum için daha çok umutlanıyorum sankiii.

beyazbeyazcığım takma kiloları kafana. ben evlendiğimde 43 kiloydummkaydirigubbakcemile3 ama şimdi 67 kilo oldum. gerçi ben başka bir rahatsızlğım için kortizon ve depresyon ilaçları kullandım. ama şimdi klomen de kilo aldırırsa resmin dubaya dönerim.sırnaşık şey amaann boşver kıızzz dubaysak duba ne yapalım. hem allah izin verir de doğum yaparsak atarız o kiloluru. emzirmeydi koşturmaydı derken belki mankene dönerizz be. hem biz çıtırızz unutma:lepi:

kızlar bişey sorucam ben klomeni ilk defa kullanıyorummm... önceden gonaphene kullanmıştım.. gonaphene kasıklarımda acayip ağrı yapardı.. ama klomende pek bişey hissetmedimmm acaba yumurtalarım gelişmedimi normalde çok güzel gelişir ama merak ediyorum... gonaphenemi daha iyi klomenmi...

cnm bn emin diilim ama gonaphene daha iyi die duymuştm fazla da bulunmuyo öyle her yerde zaten tabi bu klomenin kötü olduğu anlamına gelmiyo

selam.. Klomeni 3. kullanışım bu yani 3.ayım.Hayatım boyunca hep zayıf bir kızcağızdım.Ama son 2 aydır karın bölgemde resmen yağ birikti. Ve yüzümde sivilceler patladı. Ben de ilaçtan olduğunu düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar benim 8 yaşında bir kızım var ve uzun süredir ikinciyi istiyoruz. Ama maalesef olmuyor. Geçen gün artık doktora gittik doktor beni muayene etti ve bişey olmadığını söyledi. Benden hormon tahlilleri eşimden de sper testi istedi. Benim sormak istediğim sper testi için üç gün cinsel ilişki yok dedi dördüncü gün mü yapılıyor bu test birde aynı gün sonucu alınıyormu bilenler bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…