canım hayırlı olsun tedavin umutlu olmak en önemlisi fazla düşünmmeye çalış stresini azaltttt duphaston bebeğin tutunması için progesteron içerir bende hala kullanıyodum progestan yeni bitti eğer bebiş yoksa ilaç bittikten 3 gün sonra regl olursunnnn yani hem adeti düzenler hemde döllenen yumurtanın sıkıca tutunmasına neden olurrrr :CüvCüv:
HAİ BAKALIM NE GÜZEL YUMURTALIKLARIN BÜYÜMÜŞ İŞTE ÇALIŞMALAR BAŞLASIN :dance: ALLAHIM VERİCEK İNŞALLAH BENDE KULLANMIŞTIM DUPHASTONU GONOPENEYLE BİRLİKTE
merhaba kızlarr,şimdi dr. geldim ve gelir gelmez sizile paylaşmak istedim...sol tarafta 13 ml 1 tane yumurtam oluşmuş:sm_cool: perşembe günü tekrar gidicem,inşallah yeterince gelişir ve çatlar...
Veee işte beklenen liste, otuzküsür çıtırlar
aralık ayıı güzelleriii
sevil biir
seldaa ikiii
başaaak üüüç
mehtapgülü döööört
umutlu beeeeş
beşi bi yerde yokmu arttıraaan
ahha aynı gün arkadaşım ya
Bende yeni geldim aynı şekilde benimde yumurtam oluşmul 18 ml.Umarım aynı zmnda hamiş oluruz canımm :1rolleyes:
merhaba kızlarr,şimdi dr. geldim ve gelir gelmez sizile paylaşmak istedim...sol tarafta 13 ml 1 tane yumurtam oluşmuş:sm_cool: perşembe günü tekrar gidicem,inşallah yeterince gelişir ve çatlar...
kızlar bn adet oldum yaa daha çok var ama neden böyle oldu anlamadmm...:çok üzgünüm:
yeni tarihim 14 ocak die tahimn ediyrm
[
STRES YAPMA CANIM BEN İNANIYORUM BÜYÜMÜŞ OLUCAK
kızlar bişey sorucam ben klomeni ilk defa kullanıyorummm... önceden gonaphene kullanmıştım.. gonaphene kasıklarımda acayip ağrı yapardı.. ama klomende pek bişey hissetmedimmm acaba yumurtalarım gelişmedimi normalde çok güzel gelişir ama merak ediyorum... gonaphenemi daha iyi klomenmi...
selam kızlarrr ,herkese iyi haftalar umarım herkes çok iyidir..
dün ben tarihime 1 hafta olmasına rağmen yine de test yaptım ama 2. çizgi pembe bile çıkmadıı...canım sıkıldıı..benim klomende ve iğnede 2. ayımdı..
deli gibi kilo aldım ben yaaa senağlama evlendiğimde 52 kilo idim şimdi (16 ay sonra) nerdeyse 65 oldum...bu kullandığımız ilaçlar kilo aldırıyor mu biliyor musunuz..dün dolabı düzeltirken sinirden ağladımmm...aşırı disiplinli bir diyete girmem lazım..
bi de ovulasyonn testi nedir bilgisi olan var mıııı?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?