Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Evet canım 3 ile 7 gün arası olmalıymış diyet. Biz eşime özel bir hastanede yaptırmıştık. Bir gün sonra sonucu öğrendik. Şimdiki doktorum hastanelerden istemedi. Testi tekrarlayın ama bir tüp bebek merkezinden yaptırın dedi.Çünkü onlar daha ayrıntılı bakıyorlarmış. Onu da cumartesi verdik bugün 5 ten sonra alabilirmişiz.

beyzacığım bahsettiğin beta hcg testi nedir bu konuda benim hiçbir fikrim yok. Allah sana ve bizler gibi bebek isteyenlere yardım etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

bildiğin kan öreneğiile yapılan gebelik testi canım. Beyzacığım atladım hemen konuya ama herbirinizin yazılarını tek tek okuyorum. Birşey biliyorsam yazma ihtiyacı duyuyorum. İnşallah test sonucu pozitif çıkar..allahın izniyle bebeğine kavuşursun umarım.:ecrin_bebek:

Yaa ben yine sora soracam aama, beyzanın adetine bir hafta varmış ve kandan test yaptırmış doğru mu anladım. ama adet tarihin gelmeden belli olur mu gebe olup olmadığı. benim adet tarihim 18 aralık ama dr.um bana 22 aralık ta gel test yapalım dedi. eğer belli oluyorsa o kadar beklemeyeyim yani dimii

Evt cnım 3 günden az 7 günden çok olmucak diyet.Eşim Nişantaşında bi laboratuarda yaptırıyo 3 seferdir,aynı gün alıyo.İnşallah sende en yakın zmnda tekrar anne olursun a.s.

Kan testi ile adetine bir hafta kala bile netice alabiliyorsun.
Ama çok sağlıklı değil. arkadaşım yaptırdı kan testi negatif çıktı.8 gün sonra birdaha yaptırdı pozitif:sm_confused:
Yani gebelik oluşumu kadınlar arasında farklılık gösteriyor.Bu yüzden doktorlar önce adet gecikmesi olmasını bekliyorlar. ama biz sabırsız olduğumuz için dayanamıyoruz . Ben de ev tipi hassas bir test almıştım. Fortel adı. Adetine 1 hafta kala doğru sonuç veriyor diyerekten pazarlıyorlardı. Yaptım hakikaten doğru çıktı.. Gebelik yokmuşyerimseniben
fakat artık bekleyeceğim hiç düşünmeyeceğim. En iyisi bu bizler için.

Evet Seldacığım en iyisi beklemek ama, nasıl olacakkCADIARZU bugün düşünmem belki dedim işe geldim ama baksana sürekli kadınlar kulübündeyimm

kızlar cvplarınız ıcın cok sagolun ben bugun kanda demıre baktırıcaktım alınmısken onada bakılsın dedım umarım cıkar yaa hepınızı opuyrum

valla böyle bir şey başıma gelmedi ama ilaçlar etkiliyor adeti hakkında hayırlısı olsun...

evet canım bizde özel hastanede yaptırmıştık 25 ytl 2.3 saat sonra aldık

kızlar cvplarınız ıcın cok sagolun ben bugun kanda demıre baktırıcaktım alınmısken onada bakılsın dedım umarım cıkar yaa hepınızı opuyrum

inşallah canım çıkmazsada üzülmek yok hayırlısını istiyelim kızlarrrr

Kızlar kahverengi lekelenme ne anlama geliyor sizceebenneyaptımki o kadar da midem bulanıyordu ve ben içten içcçe hamileliğie hazırlamışım galiba kendimi. adetime 3 gün var ama sizlerin de dediği gibi bu ay benim de erken gelecek galiba. ama niyeeesenağlamasenağlamasenağlama allahımm hayırlısını ver herkese de bana daa

canım, bende kahve leke gördükten 2 gün sonra adet oldum, yerleşme kanaması diye dşünüp sevinmiştim oysaki, yerleşme kanaması ne renk oluyo acep bi bilen varmı kızlar:sm_confused: ya canım inşallah öyledir, değilsede ne yapalım Allah ın bir bildiği vardır de, at kendini dışarı gez bi süre, arkadaş eş dost herkesi ara, kafanı dağıt,
İnşallah olmazsın:Saruboceq:

üzülme canım,ALLAH herşeyin hayırlısını versin...hem daha 3 gün varmış,hemen ümidini kaybetme:teselli:

Sevil canım ne güzel şeyler yazmışsın sağolasın. Ne diyelim Yüce Rabbimin bi bildiği vardır elbet. iyi akşamlar herkesee

sana da teeşekkürler gamzeli canım. ayrıca arkadaşlar benim önceki hamileliğimde hiç öyle yumurtanın yerleşmesi kanaması falan olmadı. herkese göre değişiyor demek ki bu kırmızılar, kahveler

kızlar bu arada ocak ayı gelmeden ocak çıtırı yapmışım, neye anlamadım, kafam umutluya gitti, ya hepimizin yaşadığı şeyler aynı işte, ben artık ti ye alma taraftarıyım herşeyi, nereye kadar onuda bilmiyorum ama sahip olduğumuz şeylerede hamdolsun, sevdiklerimiz yanıbaşımızda olsun, her zaman şükredecek birşeyler vardır... Ayrıca doktorlar hiçbirimize imkansız dememiş, ki imkansız denilip çocuk sahibi olan oncada insan var, olucak olucak İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…