kızlar bende sabah beta hcg yaptırdım adetıme 1 hafta var bana dua edın:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar benim 8 yaşında bir kızım var ve uzun süredir ikinciyi istiyoruz. Ama maalesef olmuyor. Geçen gün artık doktora gittik doktor beni muayene etti ve bişey olmadığını söyledi. Benden hormon tahlilleri eşimden de sper testi istedi. Benim sormak istediğim sper testi için üç gün cinsel ilişki yok dedi dördüncü gün mü yapılıyor bu test birde aynı gün sonucu alınıyormu bilenler bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
beyzacığım bahsettiğin beta hcg testi nedir bu konuda benim hiçbir fikrim yok. Allah sana ve bizler gibi bebek isteyenlere yardım etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar benim 8 yaşında bir kızım var ve uzun süredir ikinciyi istiyoruz. Ama maalesef olmuyor. Geçen gün artık doktora gittik doktor beni muayene etti ve bişey olmadığını söyledi. Benden hormon tahlilleri eşimden de sper testi istedi. Benim sormak istediğim sper testi için üç gün cinsel ilişki yok dedi dördüncü gün mü yapılıyor bu test birde aynı gün sonucu alınıyormu bilenler bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Yaa ben yine sora soracam aama, beyzanın adetine bir hafta varmış ve kandan test yaptırmış doğru mu anladım. ama adet tarihin gelmeden belli olur mu gebe olup olmadığı. benim adet tarihim 18 aralık ama dr.um bana 22 aralık ta gel test yapalım dedi. eğer belli oluyorsa o kadar beklemeyeyim yani dimii
aabeyazmelekcim aynıydı bizim hatrlıorm ama anlamadm bu ay neden böyle oldu ki bn bu ay 2 kere adet oldum o da var..
bu ayda ilaç kullanmadım ben psikiyatrise gtmiştm o ilaç vermşti onu 2 kere kullandm dra gttm ialçları bırakamayz dedi devam etmek zorundasn dedi tmm dedm çıktm ama düşündm bn bebek istiorm ve psikiyatrisin verdiği ilacı kestm çünkü aynı zmaanda hamile kalmamda sakıncalı bebeğe zarar veriomuş bnde o ilacı kestm ve çalışmalara devam ettk..
ayın 23ünde olmuştm adet geçen ay ama çok kuru ve azdı kanamalarım oda şaşırtmıştı beni..
4 günde bitmişti bide..
veee sonuç dün kanamam oldu normal adet kanaması doktorumu aradı yurtdışına çıktığı için randevu alamadm telefonda söledm oda normal olduğunu yumurtlama zamanında olabilceğini korkulacak bişi olmadığını söledi..telefonu kapatığımdada yumurtlama zamanımn geçeli çok olduğunu farkettim sölemedim o ayrıntıyıda yani..
teyzem sen bu ay hamile kalcan kesn o zmn diyo böyle dengeszliştiyse die.. anlamadm ben yaa bi fikrnz var mı sizin???
kızlar cvplarınız ıcın cok sagolun ben bugun kanda demıre baktırıcaktım alınmısken onada bakılsın dedım umarım cıkar yaa hepınızı opuyrum
ben de takmayalım kızlar diye car car konuşuyorum ama durum aynı 2 iş 1 kadınlar klubüevet seldacığım en iyisi beklemek ama, nasıl olacakkcadıarzu bugün düşünmem belki dedim işe geldim ama baksana sürekli kadınlar kulübündeyimm
canım, bende kahve leke gördükten 2 gün sonra adet oldum, yerleşme kanaması diye dşünüp sevinmiştim oysaki, yerleşme kanaması ne renk oluyo acep bi bilen varmı kızlar:sm_confused: ya canım inşallah öyledir, değilsede ne yapalım Allah ın bir bildiği vardır de, at kendini dışarı gez bi süre, arkadaş eş dost herkesi ara, kafanı dağıt,Kızlar kahverengi lekelenme ne anlama geliyor sizceebenneyaptımki o kadar da midem bulanıyordu ve ben içten içcçe hamileliğie hazırlamışım galiba kendimi. adetime 3 gün var ama sizlerin de dediği gibi bu ay benim de erken gelecek galiba. ama niyeeesenağlamasenağlamasenağlama allahımm hayırlısını ver herkese de bana daa
Kızlar kahverengi lekelenme ne anlama geliyor sizceebenneyaptımki o kadar da midem bulanıyordu ve ben içten içcçe hamileliğie hazırlamışım galiba kendimi. adetime 3 gün var ama sizlerin de dediği gibi bu ay benim de erken gelecek galiba. ama niyeeesenağlamasenağlamasenağlama allahımm hayırlısını ver herkese de bana daa
Sevil canım ne güzel şeyler yazmışsın sağolasın. Ne diyelim Yüce Rabbimin bi bildiği vardır elbet. iyi akşamlar herkesee
Ocak Çıtırları
sevil biir
seldaa ikiii
başaaak üüüç
mehtapgülü döööört
umutlu beeeeş
cerot altııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?