arkadaşlar ben bu ay klommen kullanmaya başlıcam hemen etkisini gösterir mi?
bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz benimle
arkadaşlar ben bu ay klommen kullanmaya başlıcam hemen etkisini gösterir mi?
bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz benimle
iyi akşamlar kızlar
kendimi berbat hissediyorum dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim patladı dün sabah çatlamam olmuştu ve dün akşam benim herif iş için şehir dışına çıktı o kadar ilaç igne boşa gitti yani.bu ay çok umutluydum ilk kez igne olmuştum herşey tamam derken herif gitti.adamında elinden gelen birşey yok ama gel de bana anlat.yarın dönücek ama artık geç galiba.işin birde komik kısmı var kaynanacım soruyo ne bu halin ne oldu diye eeenasıl diyim oglunla işim vardı ama o gitti diye yok birşey diyip geçiştirdim allah bilir neler düşündü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak zor iş
peki şincikkkk 30 yaş ve altıı ne olcekkk pekiiii şekerlerrrrrrrr?????:lepi:
cnm etkisini hemen gösterirmi bilinmez ama klomenle hamile kalan çok arkadaşımız var.. hakkında hayırlısı olsun tatlım bekle bakalım sabırsız olma öle bak aylarca uğraşıyrz biz burda :1rolleyes:
iyi akşamlar kızlar
kendimi berbat hissediyorum dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim patladı dün sabah çatlamam olmuştu ve dün akşam benim herif iş için şehir dışına çıktı o kadar ilaç igne boşa gitti yani.bu ay çok umutluydum ilk kez igne olmuştum herşey tamam derken herif gitti.adamında elinden gelen birşey yok ama gel de bana anlat.yarın dönücek ama artık geç galiba.işin birde komik kısmı var kaynanacım soruyo ne bu halin ne oldu diye eeenasıl diyim oglunla işim vardı ama o gitti diye yok birşey diyip geçiştirdim allah bilir neler düşündü.rabbim hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak zor iş
:roflol::roflol:bizde törbeler oluruz canım :roflol::roflol:
sonrada çıtırlıha terfi ederiz sırnaşık şeysırnaşık şey
bİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
14 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************
ARALIK AYI LİSTEMİZ
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ??????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
OCAK AYI LİSTESİ
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
canım üzülme bu kadar eğer istemiyosan gitme,stres yapma tatlım.ben 3 ay klomen kullanmıştım olmayınca vaz geçip artık dr'a gitmemiştim.2 ay sonra bide baktım hamişiiiim tabi on haftalık kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.şubattan beri hala deniyorum, umudumu kaybetmedim Rabbim öyle büyükki elbet birgün olacak sabırla beklemeye çalışıyorum.moral bozmak yok. Ben de hastalandım bu ay klomen e başladım
tekrar. Ilaç bitince doktora gidicem.
Evet insan üzülüyor ama bak başak kafama takmadım oldu diyor. Bir sürü tanıdığım da bana aynı şeyi söyledi.o yüzden fazla üzülmek yok. Hayırlısı inşallah hepimize..[/Q
çok teşekür ederim ama sinirlerim bozuluyo elimde deil 3 ayı bitirdim tedavide bu ay doktorada gitmiycektim aslında tedaviyi bırakıcaktım ama annem falan istemedi kızdı yarım bırakma diye herşeyi zor elde etmek zorundamıyım hafta sonu berbet geçti çok sinirliydim bu hafta yeniden doktora gidicem bakalım artık ne olcak
oy oy yer onu teyzesi,keseside görünmüş.Mevlam hayırlısıyla kalp atışınıda duyup sağlıklı olarak kucağına almayıda nasip etsin canım benim...:1hug:selam kızlar bebegimin kesesini gördük teyzeleri 5 haftalık küçük oldugu için 15 gün sonra kalp atışını alıcaz inşallah listede tarihi degişen arkadaşlar akşam olmassa hepsini hallederim çünki fazla oturmamam gerekiyor kusura bakmayın aabeyazmelegimin sınavları bitince size daha iyi yardımcı olacak eminim
sema canım hoş geldin nasılsın tatlım yeğenim ne alemde üzüyomu annesini?(bulantı felan)sıkma tatlı canını hayırlısıyla sağlıklı haberini alırsın inşş... kıs hamişler bizlerede dua edin daa, sizin duanız şimdi daha çok kabul olur.canım ablam benim hayırlı olsun daha nokta kadar annesi ultrasonu vajinal mi bakıyolar vajinalse haftaya atışları duyarsın ben 6ncı haftada hem gördüm hem duydum
bizde bu hafta 2li teste gidicez bana da dua edin bebişim sağlıklı çıksınnn başak abla yaz bebişleri çok sıcak kanlı olurlar ne güzel allahım olmayanlarada nasip etsin ya çok mutlu oldum bu topikte sırayla gitti bekleyen herkese nasip etsin rabbimmm
kızlar bn adet oldum yaa daha çok var ama neden böyle oldu anlamadmm...:çok üzgünüm:
yeni tarihim 14 ocak die tahimn ediyrm
canııım üzülme vardır bundada bi hayır.belkide teyzenin dediği çıkar.benim 28 29 gündür hiç değişmemişti geçen yıl kasımda ilk kez 26.gün olmuş şaşırmıştım bak ondada bi hayır varmışki,hamiş kalmıştım.üzülme bitanem sabreden derviş muradına ermiiiiiş....aabeyazmelekcim aynıydı bizim hatrlıorm ama anlamadm bu ay neden böyle oldu ki bn bu ay 2 kere adet oldum o da var..
bu ayda ilaç kullanmadım ben psikiyatrise gtmiştm o ilaç vermşti onu 2 kere kullandm dra gttm ialçları bırakamayz dedi devam etmek zorundasn dedi tmm dedm çıktm ama düşündm bn bebek istiorm ve psikiyatrisin verdiği ilacı kestm çünkü aynı zmaanda hamile kalmamda sakıncalı bebeğe zarar veriomuş bnde o ilacı kestm ve çalışmalara devam ettk..
ayın 23ünde olmuştm adet geçen ay ama çok kuru ve azdı kanamalarım oda şaşırtmıştı beni..
4 günde bitmişti bide..
veee sonuç dün kanamam oldu normal adet kanaması doktorumu aradı yurtdışına çıktığı için randevu alamadm telefonda söledm oda normal olduğunu yumurtlama zamanında olabilceğini korkulacak bişi olmadığını söledi..telefonu kapatığımdada yumurtlama zamanımn geçeli çok olduğunu farkettim sölemedim o ayrıntıyıda yani..
teyzem sen bu ay hamile kalcan kesn o zmn diyo böyle dengeszliştiyse die.. anlamadm ben yaa bi fikrnz var mı sizin???
selam kızlarrr ,herkese iyi haftalar umarım herkes çok iyidir..
dün ben tarihime 1 hafta olmasına rağmen yine de test yaptım ama 2. çizgi pembe bile çıkmadıı...canım sıkıldıı..benim klomende ve iğnede 2. ayımdı..
deli gibi kilo aldım ben yaaa senağlama evlendiğimde 52 kilo idim şimdi (16 ay sonra) nerdeyse 65 oldum...bu kullandığımız ilaçlar kilo aldırıyor mu biliyor musunuz..dün dolabı düzeltirken sinirden ağladımmm...aşırı disiplinli bir diyete girmem lazım..
bi de ovulasyonn testi nedir bilgisi olan var mıııı?:uhm:
canııım aynı dertten yakınıyorum ama beni duyan olmuyoooo.evet canım klomen çok kilo yapıyo ee normal hormon ilacı.içsek bi türlü içmesek bi türlü,ne yapacağımı bende şaşırdım.ama yinede bu ay kısmetse gidecem dr'a bi kez daha kullanayım be bakalım belki işe yararda kiloları 9 ay sonra veririz dimi amaaa....
slam kist erimesi için kullanmıştım o hapıkızlar herkese selam
duphaston ilacı hakkında bilgisi olan var mı?Bu arada aabeyazmelek listeye eklediğin için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?