Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar, ben geldim. Bugün biraz nette dolaştım da; adetin 1 günü kullanılan yumurta geliştirici bir bitkisel karışım varmış onu uygulamak istiyorum. Çörek otu+bal+tarçın .. Benim yumartalarım geçen ay yeterli düzeye ulaşamamışdı. Bu ay bu karışım belki fayda eder.

yascım bende duydum anu ama kullanmadım çünkü önümüzdeki ay göbekten yumurta büyütücü günlük iğnelere geçcez olmazsa bu ay yani klomen artık son:)))))))

canım bende bu ay günde 3 gonaphene kullancam. Yarın bi doktora gidim bakalım ne diycek. bunu da kullansam birlikte daha iyi olur sanırım. Bi zararı olmaz di mi?

Ben bu ay klomene başlayacağim.................

hayırlı olsun canım ilk defamı kullancan ???sen neden kullancan bende pko var.8 aylık evliyim.hiç korunmadım olmadı.2nci ayım klomen de olmazsa iğnelere geçcez.ne zaman başlıcan bi de istersen klomenden sonraki adet tarihini tahmini olarak verirsen listeye de ekleriz seni cicim.hadi başlarken dua etmeyi unutma emiiiii:1hug:

Semacım senin tam olarak problemin ne? yani yumurtalar mı gelişmiyor?

gelişiyo tatlım bende pko var hızlandırmak için kullanıyoz bi de eşimin sperm sayısı 23milyon yani az değil ama çok da değil sınıra yakın onada keçiboynuzu pekmezi yediriyom.yumurta büyüyo ama geç büyüyo sanırım.klomende 2nci ayım bu ay olmazsa iğnelere geçcez işte.onlar daha etkili günlük veruluyosun.ama yan etkis de daha fazla hayırlısı olsun hepimiz için allaha emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.bakalım nolcak????a.s.

inşallah canım ya. Moralimizi yüksek tutarak elimizden ne geliyosa yapacağız artık napalım. Bende bu önümüzdeki aydan umutluyum ama canımı sıkan bişi var. Adetim çok az oluyor. Acaba ilacın etkisinden mi? Bu ilk kezz bu ay oldu böle.. İnşallah kist falan oluşmamıştır.

canım bende geçen ay ilk defa kullandığımda benim de az oldu hem sıcaklardan hemde ilaçlardan sanıtım için rahat olsun emi::::))Şeniz

canım bende geçen ay ilk defa kullandığımda benim de az oldu hem sıcaklardan hemde ilaçlardan sanıtım için rahat olsun emi::::))Şeniz

canım ciddi misin, sağol içimi rahatlattın Allah senden razı olsun. Kucağına çifter çifter bebiş versin emi.... :)

18.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::17 AĞUSTOS
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

ben geldim cicim
kociş geldi yemek yedirdim terasta kuşlarıyla adam tam tatilde denizden gel terasa akşam kafeler ohhh erkek olmak lazımmış gerçi bende gircem denize ama beklemedeyim şu dönem bi geçsin dr da gir dedi ama benim içim rahat etmiyo

canım ben klomen tablet kullanıcam .iğne değil . iğne olsa daha pahalı olurdu ..benden istenen sadece 4 bilemedin 5 muayane yani takip ve çatlatmaya bu kadar istendi .. kurum ödemiyor bunu dendi .ama dediğin gibi tekrar sorup bi araştırayım .

yumurtlama indiksiyonu benim dediğin gibi yumurta takibi katogorısinden alınıyo benden para .. bazılarınınkini demekki normal muayene gibi sayıp bu parayı almıyorlar .. dr un insifiyatine kalmış birazda yanı .. anladım galiba .saol canım ...
anlaşması olmuyo olabilir özel ve yeni açıldı .. ama yinede bir sorucam yeniden ..
sen sadece muayane yani takip içinmi gidiyosun çatlatma yapılmıcaksa o yüzden almıyorlardır.. bide esrakoya dediğim gibi belkide dr ların insifiyatine kalmış bişey ..
bu arada canım benide listeye eklermisin .bir sonraki regli tarıhim 13 ağustos. .a.s..

anlaşması olmuyo olabilir özel ve yeni açıldı .. ama yinede bir sorucam yeniden ..
sen sadece muayane yani takip içinmi gidiyosun çatlatma yapılmıcaksa o yüzden almıyorlardır.. bide esrakoya dediğim gibi belkide dr ların insifiyatine kalmış bişey ..
bu arada canım benide listeye eklermisin .bir sonraki regli tarıhim 13 ağustos. .a.s..[/QUOTE]

canım bende klomen sonra çatlatma yapıyom aynı şey yani senin sağlık kurumun ne ssk mı bağkur mu emekli sandığımı ne?
benim emekli sandığı 40 liradan başka sadece ilaç yüzdesi ödüyom o da iğne falan 5i geçmezzzz

listeye de hemen ekliyom cicimmmm:lepi:

18.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::17 AĞUSTOS
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

semacım ben şu anda çalışmadığım için eşimden yararlanmaya başladım .. eşim bağkurlu ..ama bağkur veye emekli sandığı arasında pek bi fark yokki .. yani devlet emekliyi ödüyorsa bağkur ssk yı da ödemesi lazım .. ben iyisimi şunu bi güzel gidip sorup soruşturayım diğer hastanelerle benim gittiğim hataneden ..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…