canlarım ben dikiş makinanın başına geçicem, pantolon dikicemde kendime
ilk defa tabii, bakalım inşallah beceririm
sonra görüşürüz öptm sizi
Ben bu ay klomene başlayacağim.................
yascım bende duydum anu ama kullanmadım çünkü önümüzdeki ay göbekten yumurta büyütücü günlük iğnelere geçcez olmazsa bu ay yani klomen artık son:)))))))
Semacım senin tam olarak problemin ne? yani yumurtalar mı gelişmiyor?
gelişiyo tatlım bende pko var hızlandırmak için kullanıyoz bi de eşimin sperm sayısı 23milyon yani az değil ama çok da değil sınıra yakın onada keçiboynuzu pekmezi yediriyom.yumurta büyüyo ama geç büyüyo sanırım.klomende 2nci ayım bu ay olmazsa iğnelere geçcez işte.onlar daha etkili günlük veruluyosun.ama yan etkis de daha fazla hayırlısı olsun hepimiz için allaha emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.bakalım nolcak????a.s.
inşallah canım ya. Moralimizi yüksek tutarak elimizden ne geliyosa yapacağız artık napalım. Bende bu önümüzdeki aydan umutluyum ama canımı sıkan bişi var. Adetim çok az oluyor. Acaba ilacın etkisinden mi? Bu ilk kezz bu ay oldu böle.. İnşallah kist falan oluşmamıştır.
canım bende geçen ay ilk defa kullandığımda benim de az oldu hem sıcaklardan hemde ilaçlardan sanıtım için rahat olsun emi::::))Şeniz
sevgili arkadaşım söyledigin fiat bana yüksek geldi ssk ile anlaşmalı hastanede en fazla 100 ytl fiat farkı tabi daha az olanlarıda var 25 de igneler desem 125 zaten muyne olduktan sonra 20 günü geçmeden kontrole alıyorlar 20 günü geçerse tekrar muayne ücreti alırlar yani senin ödiycegin rakam bence fazla olmaz istersen hastahaneleri bir araştır derim boşuna bukadr para ödeme ilaçları zaten ssk varsa karşılıyor.
giznur selam
sen nerede yasıyordun ist değil sanırım ?
istanbulda buyuk ozel hastaneler yani acıbadem memorial gibi hastaneler yumurtlama takibi iiçn 500 civarı alıyorlar birkaç arkadasımdan biliyorum
ama çogu hastane yada dr bunun için ayrı birsey almıyor muayne ucreti ve sonrasında kontrol den sayılıyor
bende ilk duydugumda nası yani ne ucreti olmustum ama sanırım bu var olan birsey ama 250 fena bir rakam değil.
CANIM BEN EMEKLİ SANDIĞIYLA SÖZLEŞMELİ HASTANEYE GİDİORUM 40 MİLYON MUAYENE FARKI ÖDÜYORUM.BAŞKA DA PARAVERMİYORUM VALLA.Bİ AY DA 4 5 KERE GİDİYOM BAŞKA PARADA VERMİYOM BÖLE İŞTE.HEMDE SAMSUNDA YENİ TEMİZ VE İİ DOKTORLARIN OLDUĞU SADECE KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ.BÖLE CANIM.SEN BENCE BİRAZ DAHA ARAŞTIR SAĞLIK SİGORTAN VARSAyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?