Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar valla alemsiniz inanın akşamdan beri moralim çok kötü bunalım takılıyorum herifle ha boşandık ha bşanacagız tabi bu benim düşüncem kızdıgım an herifi kedi gibi kapının önüne koymak istiyorumda hiç yok yere huzurumuzu kaçırıyor bagzı kendini bilmez kişiler anlıyacagınız benden bugün kimseye hayır olmadı birazdan gidip kızımı alıcam okuldan valla bebişime birşey olucak diye korkuyorum siz siz olun hamiş oldugunuzda stresten uzak durun canlarım sonra görüşürüz

slm kızlar nasılsınız..beyazcım farketmedim ben sen nasılsın?başak kız ne bu stres sakın haa bak bize hala hamiş olmak için çırpınıyoruz sizde bulmuşsunuz böyle stres yaparsanız olmaz ama kızıyorum bak..

ne oldu ki fisfisfis
ne istiyorlar senden bu kadar canını sıkacak arkadaşım?

Sağol canım, heralde yoktur ama bu ayda kalamazsam kan değerlerime baktırıyım bende bir, kanda şekeremi baktırıcam canım?

yok canım bende kanda şeker şeklinde bakılınca çıkmıyo zaten şeker hastalığı falan..tam tıptaki adını hatırlamıyorum ama insülin direncine baktıracaksın..endokrin bölümünde bakılıyor sadece

aaa demek öyle..eminsin yani 8. günde kaldığına..
canım belki atlamış olabilirim kusura bakma ama kaç yaşında çocuğun..ilk gebeliğinden bahsediyorsun dimi..

evet canım katılıyorum..ben de aynı şekilde belirtmiştim bugün yazdığım mesajımda arkadaşlara..

başakcım senin en mutlu ve relax olman gereken günler bunlar yaa..kocana söyle bu bebiş için ne kadar uğraştığınızı unutmasın yani..

kızlar kocamdan kaynaklanmıyor sorun eşim benden önce evlenip ayrılmış kadın ortalarda yokken yıllar sonra ortaya çıkıp 16 yaşındaki kızın almak istedi kız babaannede kalıyordu tabi büyüdü serpildi kendine yarar hale geldi kadının ne iş yaptıgını sormayın malum yolda kızı kandırdı yanına aldı ve bize dava açtı herneyse velayeti bizdeydi annesine verdik istedi bakacak diye kadının niyeti bizden para sızdırmak çocuk önemli degil nafaka davası açtı eşim ona ve kıza yüklü bir maktarda para vercekmiş hanımda oturup evinde dostuyla yaşıyacakmış bizde ödemedik hem yüklü bir haciz gönderiyor hemde evliliginizi yıkıcam yuvanı dagıtacam diyor gelde çıldırma inanın katil olmak içten degil bütün gece ve gündüz salak gibiydim eşimle kapıştım hatta evden kovdum boşancam dedim sonra sakin kafayla düşününde yanlış yolda oldugumu anladım onların istedigini yapıyordum istedikleri her ne kadar paraysa ödiyecegim yeterki bizden uzak dursun mutlu mesut yaşarken böyle şeyler yapıpta insanın yuvasını huzursuz ediyorlar ya allaha havale ediyorum zaten ilk bebegimin ölümünede eşimin kızı va annessi sebep olmuştu o yaşadıklarımı tekrar yaşıyor gibiyim inanın o kadar kötüyümki ama aklımı başıma almalıyım bir çocugum var ikincisinede hamileyim her zaman allaha dogru oldum ve mükafatını aldım onlarında allah verir cezasını ama verdigim her kuruşu helel etmem şimdi diyeceksinizki adamın kızı tabi bakacak ama biz bakıyorduk babaannede parayla oynuyordu ben kiramı zor verirken onu her istedigi yere tatile gönderiyordukki ben gerçekten salakmışım çeyizini bile yaptım verdim hak ettigim bumu anlayamadım kızlar sayfamızla konumuzla alakalı bir mesaj olmadı ama sizlerle paylaşmak istedim bütün gün bunları yazdım geri sildim inşallah modotörlerimizde beni anlayışla karşılar konuşacak kimsem yok anneme bile mutlu görünmek çok zor bilseler neler çektigimi o an eşimi istemezler ama yuva yıkmak çok kolay ama ben yuvamı ayakta tutmaya çalışıyorum eşimde bunları yaşadıgım için kahroluyor ama oldu birkere

ayyy başak!bu ne ya! Sen sıkıntım var dediğinde böyle bişey aklıma bile gelmemişti. sıkılman çok normal. eski türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi ne fena bişeymiş bu kadın. Ben bunaldım okurken. Ama sen ne yap et eşine ve evliliğine sahip çık. Olabildiğince konulardan uzak durmaya çalış. Fazla düşünme. şu an tek düşünmen gereken şey bebişin..

canım ınsallah hersey yoluna gırer ozel den sana msj yazamıyorum ozelın kapalı bende burdan yazayım dedım ozelını acarsan ordan yazısırız

eşimin beni önemsemedigini bilsem anında boşanırdım ama eşim beni çok seviyor biz çok zorluklar altında evlendik yani benim ailem hep karşı çıkmıştı inanın hiç sorunumuz yok 9 yıldır birlikteyiz hala ilk günki gibi sevgimiz saygımız yani inanınki ideal bir eş benim için dünyaya birdaha gelsem ondan başkasıyla evlenmem kendisinede söylüyorum hayatımda ya o olacak yada hiç kimse allah kimsenin yuvasında tadını bozmasın kimsye fırsat vermeye niyetim yok ama eşime kesin söyledim hayatımıza bir müdahale daha olursa yıkmam yakarım birkaç kişinin canı çok yanar neyse kızlar sonra konu dışına çıkıldı diye sorun çıkmasın

selam kızlar dün çatlama iğnesi vurulmuştum..bugün baya bir akıntım var ve kasıklarım ağrıyor.. bu neye işaret....çatladım mı ben?:1shok::1shok::roflol:

başak 35 cim güçlü olman gerekiyor canım benimmm,sonuçta eşinin sana sevgisinden ve saygısından eminsin dolayısı ile bırak olan paraya olsunn..bak ne zorluklar çekmişsiniz..sen böle üzülürsen bebişte üzülür kendinden haberdar et ama tamam mı?

şimdi konuyu topic geneline çevirmek adına; klomeni kullanmaya başladığımdan bu yana hangi bölümdeki yumurtalar büyüyor ise mesela bu ay sol,bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyoo veya yine sancı oluyoo normal mi sizce? tarihim 21 aralık gerçi ama

selam kızlar testi yaptırdım hamile değilmişim.sonuç0.68..herşeyin başı sağlık inanın bu böyle bugün dahada iyi anladım bunu..oğluma akciğer filmi çektirdik çok öksürüyordu..ciğerlerinde bişey yokmuş ama omurga egriliği varmış minicik yavrumda.senağlama fizik tedaviye götürün takibe başlayın dedi dr.başka dr. gösterdim oda öyle söyledi..senağlama dün 37.7 ateşle yatan ben bugün ayaktayım oğlum için..sabah 9dan akşam 4e kadar hastahane hastahane dolaştık..heryerin agrıyor..Allahım ne olur oğluma sağlık sıhat uzun hayırlı ömür nasip et bende oğünleri göreyim..çok üzgünüm kızlar inanın hamile olmadığıma hiç üzülmedim ama oğluşumsenağlamasenağlama

rabbim oğluna acil şifalar versin...

canım benim üzülme ver istediği parayı terbiyesize kurtul.bu konuda eşinin bi suçu yokki canım,hemencik aklına ayrılık getirme,eşin ve çocuklarınla huzurlu,mutlu bi ömür dilerim tatlım. beyza canım tebrik ederim. sağlıklı bi hamişlikten sonra Rabbim kucağına almayı nasip etsin. kıslar biriniz sormuştunuz 2 çocuğunmu var diye,cevap yazamamıştım.evet canım 2 çocuğum var.dr tavsiyesiyle 3.yü bulmaya çalışıyorum. kıslar bize nazarmı deydi anlamadım bugünde kızkardeşim eşiyle kaza yaptı.arabasının önü komplr gitti,Allaha şükürler olsunki bişeyleri yok,korkudan kardeşimin bacakları tutuldu o kadar.şimdi bizde yatıyor.RABBİM kimseye dert,keder,kaza vermesin.AMİİİİN.

gülücük geçmiş olsun canım benim.oğluşuna Rabbimden hayırlı şifalar dilerim,inşallah tez zamanda iyileşir seninde yüzünü güldürür...

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım en kısa zamanda düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…