kızlar klomen kullananlar ben daha önce gonaphene kulanmıştım şimdi bu ay ilk defa klomen verdi doktorum sizde ne gibi değişikler oldu ilça bittikten sonra ben yumurtladığımı hissettim fakan göğüslerimde hiç şişlik oluşmadı acaba neden diye merak ettim...
selam canlarım nasılsınızzzzzz?
evet canım 2 günde bir derken günaşırıyı kasteddim bende, yanlış anlama olabilirdi iyiki düzeltmişsin canım, yalnız 10. gün geç, ben 8. günde (hatta 7. gecesi) hamile kalmıştım canım, kesinlikle eminim bundan, 8 de başlayın şansı arttırırız.sevilcim bernadette arkadaşımıza ilişki için regline 6 gün kalana kadar 2 günde 1 demişsin. oysa dr um bana yumurtaların yaşama süresinin 24 saat olduğu düşüncesinden öne çıkarak, bu zamanı kaçırmamak için gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki mutlaka demişti.. 2 günde 1 olduğunda yumurtalamayı kaçırabiliyoruz çünkü.
hatta 10. gün başlayıp 20. güne kadar devam demişti gün aşırı.
hatta dr lara kalsa hergün diyecek ama Allahtan sperm kalitesi diye bişey var da onu beklerken dinleniyoruz 1 gün:))) yani kış günü saçımızın suyu kurumuyor anne olacaz diye kızlar..
vay ki vay yani:))))
hani dr ların söylediklerinde farklılık olabiliyor ama paylaşayım dedim canım.
sevgiler..
cnm klomenle gonaphane arasındaki fark biri yumurta uyarıcı öbürüde oluşturucu ayrıca göğüs şişmesi we gerginliği herkeste olmuo vücuda bağlı bişi mesela bendede olmuo :1hug:
beyzacım klomen kullandıktan ve bittikten sonra sende yumurtladığına dair ne gibi belirtiler oldu göğüslerin falan şiştimi mesela ...
slm kızlar ben bu ay 3.klomeni kullanıyorum klomenle beraber çatlatma iğnesi olunuyor mu ayrıca bide benm yumurtalıklarım çok ağrıyordu doktor yumurtan çatlıodr dedi bu sefer gittim çatlatmak için iğne yapcam dedi şimdi bnm yumurtam çatladımı çatlamadımı
iyi olmaya çalışıorz canm sen nasılsın???hihoyyyt
black bacım ve sevil bacım klomen klomen klomen diye diye vallahi bir hal olduk..kızlar resmen iki aydır adamların iliğini kuruttuk..:roflol::roflol:klava:valla sizinkini bilmem benim kocam aha -tatlicadiarzu-böyle olmuş durumda...
black bende klomen kullanıyorum yarın sabah bitiyor..artık gerisi Allah Allah nidalarıyla:roflol::roflol::roflol:
hadi çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?