Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bende yarın başlıyom klomene günde bir tane ile... Çok heyecanlıyım yaaa birde bal+tarcın+çörek otu varmış onuda kullanmayı düşünüyom yumurtaların büyümesini sağlıyomuş bakalım nolcak hayırlısı allahtan..

kızlar klomen kullananlar ben daha önce gonaphene kulanmıştım şimdi bu ay ilk defa klomen verdi doktorum sizde ne gibi değişikler oldu ilça bittikten sonra ben yumurtladığımı hissettim fakan göğüslerimde hiç şişlik oluşmadı acaba neden diye merak ettim...

slm kızlar ben bu ay 3.klomeni kullanıyorum klomenle beraber çatlatma iğnesi olunuyor mu ayrıca bide benm yumurtalıklarım çok ağrıyordu doktor yumurtan çatlıodr dedi bu sefer gittim çatlatmak için iğne yapcam dedi şimdi bnm yumurtam çatladımı çatlamadımı

cnm klomenle gonaphane arasındaki fark biri yumurta uyarıcı öbürüde oluşturucu ayrıca göğüs şişmesi we gerginliği herkeste olmuo vücuda bağlı bişi mesela bendede olmuo :1hug:

ya niye öle oluo bilmiorm ama bende hiç bi değişiklik olmuo yani ne göğslerim şişio nede başka bişi

kızlar selam herkese. bu klomen kilo yapıyor mu bilmem ama yaşadığım tatlı krizi beni yürüyen dubaya çevirecek.kaydirigubbakcemile2 beyza tebrikler canım. allah herşeyi gönlüne göre versin. hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. sevilciğim hiç iğrenecek birşey değil bahsettiğin akıntı. ne yapalım kadın olmak böyle birşeyy.kafamçokkarıştı ama bizim amacımız kutsal canımıniçii

evet canım 2 günde bir derken günaşırıyı kasteddim bende, yanlış anlama olabilirdi iyiki düzeltmişsin canım, yalnız 10. gün geç, ben 8. günde (hatta 7. gecesi) hamile kalmıştım canım, kesinlikle eminim bundan, 8 de başlayın şansı arttırırız.

cnm klomenle gonaphane arasındaki fark biri yumurta uyarıcı öbürüde oluşturucu ayrıca göğüs şişmesi we gerginliği herkeste olmuo vücuda bağlı bişi mesela bendede olmuo :1hug:

kızlar arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim klomen ve gonaphene ikiside içeriği aynı olan ilaçlar hem yumurta uyarıcı hem oluşturucu ilaçlar bunlar. ikisininde tedavi amacı ve içeriği aynı sadece isimleri farklı.bunun yanı sıra birde insülün direncini kırmak için verilen ilaç var oda glukofen bu yumurtlamaya yardımcı bi ilaç ve ayrıca adet düzenlediğide söyleniyora.s.

mavişçim teşekkür ederimmm mervecim sanada teşekürler... saolun kızlar bakalım bu ay leylek bize bebiş getirecekmi...

:roflol::roflol::roflol:ilahi merve kız biz nereden bilelim çatlayıp çatlamadığını..tavuk yumurtası değil ki anlayalım vallahi çok güldüm..bak canım senin sorunu ancak kendin cevaplayabilirsin çünkü herkes kendi vücudunu iyi tanır..Allah gönlüne göre versin..dr un ne dediyse onu yap..bir de kafaya birşey takma...

black bacım ve sevil bacım klomen klomen klomen diye diye vallahi bir hal olduk..kızlar resmen iki aydır adamların iliğini kuruttuk..:roflol::roflol:klava:valla sizinkini bilmem benim kocam aha -tatlicadiarzu-böyle olmuş durumda...

black bende klomen kullanıyorum yarın sabah bitiyor..artık gerisi Allah Allah nidalarıyla:roflol::roflol::roflol:

hadi çok öptüm hepinizi

bi ayda onların iliği kurusun her ay onlar kurutuyo be bacım, mamalarını yedirip üstlerini giydiriyoz onlarda bi zahmet

selam arkadaşlar sayfalar karışmış sanırım sben kaç ta kaldıgımı yazıp ertesi günüde kaldıgımı sayfayı okuyup yazıyorum ama 575 sayfada kalmışım ama burdaki sayfa 548 anlamadım gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…