selam çıtırlar ve körpeler! Pardon törpeler:)
pko çoğunluğun şikayeti galiba. Bende de endometriosis(çikolata kisti) var. 1,5 cm büyüklüğü. aralarındaki farkı bilen var mı acaba? ya da çikolata kisti olan biri?
rana benimde adetlerim feci düzensizdi, kistlerim vardı,evlendikten sonra gitti, hatta bir tane miyomum vardı onuda aldılar sezeryan yaparken, fakat adetlerim bikaç gün sarkabiliyo hala. en az 30 günde bir oluyodum fakat 3 aydır ovitrelle kullandım ve bu ay 28. günde oldum, ovitrelle düzenledi bence canım. Bu arada adet düzensizliğe hamile kalınamasaydı inan ben hiç kalamazdım canım, sakın üzülme emi.
cnım sana ve diğer arkadaşlara birşey sormak istiyorum bana 15 yıl önce polikistik var demişlerdi, polikistik pco mu, şu anda bende kist olsa doktorum görürdü diye düşünüyorum, pco nun başka ne gibi belirtileri var yani nasıl anlaşılıyo. .
slm arkadaşlar nasılsınız inanın kalabalık oldugumuzda ve bende hafızada tutamama sorunun ıoldugundan bazen karıştırıyorum sanırım yakında test yapacak arkadaşlar var inş güzel haberleri alır..cerotcum cvbına gelince tşk ederim alıntı yapıp cvpladıgın için..tatlım glufkofenmi dedgin unuttum yine ama sen biliyosun zaten bu glukofenle glucophage farklı şeylermi anlamadım ben gonaphene var başlıktan anlaşılacagı gibi..şimdi doktorum abana glucophage verdi bana regl olana kadar kullanıcam bakalım uamrım daha etkili olur bu sefer..tabii 6 sene öncesine göre şimdilerde şansımız daha yüksektir ki bundan 6 sene sonrada bugünden daha yüksek olacaktır şphesiz..yeterki saglık versin herşey takdir ilahii rabbim nasip ederse en umutsuz durumda bile oluyor..cerotcum özeldende yazmıştım sana bekliyorum seni..hadi öptm
slm arkadaslar bende bu sayfanın fanatıgıyım klomen gonepene pregny ignesi derken dun hamıle oldugumu ögrendım herkes hamıle kalsa ben kalamam dıyodum ama oyle deyılmıs sormak ıstedıgınız bısey varsa yanıtlayabılırım umarım en kısa zamanda hepınız hamıs olursunuz öpuyorum
selam beyzacım..çok çok çok sevindim..tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin İnşallah. Ben de 6 sene önce kendi hamileliğimi öğrendiğimde şok geçirmiştim. Yine o şoku yaşamak istiyorum ama kısmet...
canım klomenle mi gebe kaldın. kaçıncı ayında oldu gebeliğin.. diğer sorum sen de pko musun?
sevgilerimle
canım, sabah akıntım vardı beyaz (normalde olmaz) ama uzuyomuydu bilmem, sence yumurtluyo olabilirmiyim? yoksa yumurtlma akıntısı olsa anlarmıydım?yumurta akı kıvamında bir sıvı geliyorsa ve bunu iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa yumurtluyosundur
Hemde bolca canım, regline 6 gün kalana kadar 2 günde bir, bu ay olucak İnşallah canım.:dance:arkadaşlar birsey sorcam.klomen kullanırken ilişkiye girilirmi?birde klomenden ne kadar zaman sonra ilişkiye girebilinir?bunların cevabında yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...teşekkür edrim şimdiden
canım nazom benim, kızlar bu nazo benim çok çok iyi arkadaşım onunda regl si benimle aynı gün eklermisiniz onuda listeye, aynı zamanda çıtır olur kendisi.PROF.SEVİL GEBESEVER ve diğer arkadaşlar selam..Allah hepimize en kısa zamanda tombiş tombiş bebekler versin..sevilcim benim son iki hapım kaldı fakat kalbimi sıkıştırıyor gece fena tıkanıyorum..inanılmaz derecede ödem oluştu..sende durum nedir..evi arayacağım erken diye aramıyorum...ben bu ay sadece klomen kullanacam çatlatma iğnesi olmayacağım..arkadaşlar uzaun zaman yani 3 aydan fazla klomen kullanmayın inanılmaz hasar veriyor vücuda..çünkü bunu ben yaşıyorum..4.kullanımım bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum...3 kullanımda 5 kilo aldım..kaldı ki günlük spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yine de vücudumdan atamadım bu lanet olası hormonları..bebek yapacam diye besili danalara döndüm..cokacimcoookcokacimcoook
canım 5 aydır klomen kullanıyodum catlama ıgnesı oluyodum olmadı bu arada pokuluyum bu ayda gonepen kullandım gunde 3 tane bayram arasına geldıgı ıcın14.gun kontrole gıdemedim bırde canım dr benım ılk once sadece kolmen kullandırdı olmadı sonra seker ılacı glıfor verdi oda bende cok bulantı yaptı kullanamadım gecen ay yenı bır ılac verdı rosenda adında buda dıyabetıkmıs ama daha etkılıymıs hıcbır yan etkısıde yok ben bu ılacı gecen ay yumurtlama gunumde kullandım kucuk olan yumurtam buyumustu ondan sonra sureklı kullandım ve bu ay hamıleyım bu ılacın etkısı oldugunu dusunuyorum pkoluysanız dr sormanızı tavsıye ederım:teytey:a.s.
arkadaşlar buda black' çiğim onuda alın listeye ne olurselam sevilcim nazancım ve tabiii diğer arkadaşlar.
ben de az önce geldim doktordan.yeniden klomen verdi.2.ayım bakalım ne olucak.geçen defa günde 1 tane içtim.şimdi sabah akşam içicem.5 gün sonra tekrar gidicem yanına inşallah iyi olur...
canım bakıyorum şimdi ok sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/185850-polikistik-over-sendromu-nedir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...olikistik-over-sendromu-pcos-alinti-yazi.html
Sevilcim pco yani polikistik over hakkinda, yukaridaki linkler sana yardimci olacaktir. Benim ultrasonda polikistik over goruntusu var kan testlerim normal.
sevilcim ben de
ovitrelle ile 28. günde oldum bu ay..mucize benim için:) 30 u devirmeden asla regl olamadığım için:)
pko sendromu ve kronik pko olmak farklı canım..mesela bazı kadınlarda kistler pko görünümünde oluyor küçük küçük ve çok sayıda kist olarak ve kan değerlerine bakıldığında da normal çıkıyor değerler.
oysa bende olduğu gibi kronik bir pko isen kan değerlerinde insülin direncin çok yüksek çıkıyor mesela..bu en belirgin özelliği. hatta bu yüzden pko ların şeker hastası olma olasılığı diğer kadınlara oranla fazladır ne yazıkki(
seninki sanırım kronik değildi, ki şu an sende kist olmayışı da bunu doğruluyor..
umarım yardımcı olabildim canım
sevgiler...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?