Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldafid selam..ablamda çikolata kisti vardı bende pko...her ikisinden de mevcut yani bizde ailece:)
canım benim bildiğim kadarıyla farklarından birisi çikolata kisti küçük ise ilaçla da yok edilebiliyor ve tekrar etme olasılığı düşük. tabi büyükse ablamda olduğu gibi ameliyat şart diye biliyorum. çikolata kisti yok olduktan sonra gebe kalma ihtimalin de %90 larda..ve çok fazla hormon bozukluğuna yol açmıyor çikolata kisti (tüylenme, kilo artışı ve sivilce gibi)
pko da ise şekil 1 yani bende görüldüğü gibi ne yazık ki sürekli pko sun.. 6 sene önce kızımı da 4 senelik tedavi sonrasında doğurdum..şimdi de tedavi görüyorum 2. bebek için. ayrıca kilo artışı ve sivilcelenme de yaşıyorum ara ara..
benim bildiklerim bunlar canım ablam ve benim dr umun derlemeleri diyebiliriz:)
sevgilerlea.s.

sevilcim ben de
ovitrelle ile 28. günde oldum bu ay..mucize benim için:) 30 u devirmeden asla regl olamadığım için:)
pko sendromu ve kronik pko olmak farklı canım..mesela bazı kadınlarda kistler pko görünümünde oluyor küçük küçük ve çok sayıda kist olarak ve kan değerlerine bakıldığında da normal çıkıyor değerler.
oysa bende olduğu gibi kronik bir pko isen kan değerlerinde insülin direncin çok yüksek çıkıyor mesela..bu en belirgin özelliği. hatta bu yüzden pko ların şeker hastası olma olasılığı diğer kadınlara oranla fazladır ne yazıkki(
seninki sanırım kronik değildi, ki şu an sende kist olmayışı da bunu doğruluyor..
umarım yardımcı olabildim canım
sevgiler...a.s.

PROF.SEVİL GEBESEVER ve diğer arkadaşlar selam..Allah hepimize en kısa zamanda tombiş tombiş bebekler versin..sevilcim benim son iki hapım kaldı fakat kalbimi sıkıştırıyor gece fena tıkanıyorum..inanılmaz derecede ödem oluştu..sende durum nedir..evi arayacağım erken diye aramıyorum...ben bu ay sadece klomen kullanacam çatlatma iğnesi olmayacağım..arkadaşlar uzaun zaman yani 3 aydan fazla klomen kullanmayın inanılmaz hasar veriyor vücuda..çünkü bunu ben yaşıyorum..4.kullanımım bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum...3 kullanımda 5 kilo aldım..kaldı ki günlük spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yine de vücudumdan atamadım bu lanet olası hormonları..bebek yapacam diye besili danalara döndüm..cokacimcoookcokacimcoook

selam sevilcim nazancım ve tabiii diğer arkadaşlar.

ben de az önce geldim doktordan.yeniden klomen verdi.2.ayım bakalım ne olucak.geçen defa günde 1 tane içtim.şimdi sabah akşam içicem.5 gün sonra tekrar gidicem yanına inşallah iyi olur...

slm arkadaşlar nasılsınız inanın kalabalık oldugumuzda ve bende hafızada tutamama sorunun ıoldugundan bazen karıştırıyorum sanırım yakında test yapacak arkadaşlar var inş güzel haberleri alır..cerotcum cvbına gelince tşk ederim alıntı yapıp cvpladıgın için..tatlım glufkofenmi dedgin unuttum yine ama sen biliyosun zaten bu glukofenle glucophage farklı şeylermi anlamadım ben gonaphene var başlıktan anlaşılacagı gibi..şimdi doktorum abana glucophage verdi bana regl olana kadar kullanıcam bakalım uamrım daha etkili olur bu sefer..tabii 6 sene öncesine göre şimdilerde şansımız daha yüksektir ki bundan 6 sene sonrada bugünden daha yüksek olacaktır şphesiz..yeterki saglık versin herşey takdir ilahii rabbim nasip ederse en umutsuz durumda bile oluyor..cerotcum özeldende yazmıştım sana bekliyorum seni..hadi öptm

selam mavidenizcim..canım glokofen ve glucophage aynı içerikli ilaçlar..sadece isimleri farklı. ikisi de insülin direncini dengeliyor. zaten pko da en belirgin özellik te insülin direncinin yüksek oluşu..bu direnç düşünce yumurtlama artıyor ve gebe kalma olasılığında fazlalaşıyor canım...tıpkı klomen ve gonaphene gibi..bunların her ikisi de yumurtlatma ilacı..dr lar kafalarına göre yazıyor hangisi denk gelirse..
canım özele henüz gelmemiş..bakarım tekrar birazdan.
sevgiler

slm arkadaslar bende bu sayfanın fanatıgıyım klomen gonepene pregny ignesi derken dun hamıle oldugumu ögrendım herkes hamıle kalsa ben kalamam dıyodum ama oyle deyılmıs sormak ıstedıgınız bısey varsa yanıtlayabılırım umarım en kısa zamanda hepınız hamıs olursunuz öpuyorum

selam beyzacım..çok çok çok sevindim..tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin İnşallah. Ben de 6 sene önce kendi hamileliğimi öğrendiğimde şok geçirmiştim. Yine o şoku yaşamak istiyorum ama kısmet...
canım klomenle mi gebe kaldın. kaçıncı ayında oldu gebeliğin.. diğer sorum sen de pko musun?
sevgilerimle

Beyza tebrik ederim Çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla sıhhatle.
Gebe kalma aşamalarını şöyle bi daha anlatırsan tam süper olur.

cerotcum çok sağol kistlerle ilgili bilgiler için. Benim kist küçük ama doktorum dış gebelik ve düşük yapmamın sebebini ona bağlıyor. Yine de kafama fazla takmamamı ve hamile kalmaya çalışmaya devam etmemi söylüyor.

beyza tebrik ederim cerot sormuş soruları cvpları bekliyoruz..cerotcum anladım neyse ben bu ay hatta baladım dün akşam regl olana kadar glucophage kullanmaya akşamları bir tane içiyorum regl olunca doktorumu arayacam duruma göre hangi gün 3. 5.günmü artık gine vuracak kalçadan..ayy bu igne nasıl büyükmü ben normalde igne vurduramamda..

canım 5 aydır klomen kullanıyodum catlama ıgnesı oluyodum olmadı bu arada pokuluyum bu ayda gonepen kullandım gunde 3 tane bayram arasına geldıgı ıcın14.gun kontrole gıdemedim bırde canım dr benım ılk once sadece kolmen kullandırdı olmadı sonra seker ılacı glıfor verdi oda bende cok bulantı yaptı kullanamadım gecen ay yenı bır ılac verdı rosenda adında buda dıyabetıkmıs ama daha etkılıymıs hıcbır yan etkısıde yok ben bu ılacı gecen ay yumurtlama gunumde kullandım kucuk olan yumurtam buyumustu ondan sonra sureklı kullandım ve bu ay hamıleyım bu ılacın etkısı oldugunu dusunuyorum pkoluysanız dr sormanızı tavsıye ederım:teytey:a.s.

beyzacım klomen kullandıktan ve bittikten sonra sende yumurtladığına dair ne gibi belirtiler oldu göğüslerin falan şiştimi mesela ...

yumurta akı kıvamında bir sıvı geliyorsa ve bunu iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa yumurtluyosundur
canım, sabah akıntım vardı beyaz (normalde olmaz) ama uzuyomuydu bilmem, sence yumurtluyo olabilirmiyim? yoksa yumurtlma akıntısı olsa anlarmıydım?
iğrenç muhabbet ama yinede sormam lazımdı kızlar:bbo:

arkadaşlar birsey sorcam.klomen kullanırken ilişkiye girilirmi?birde klomenden ne kadar zaman sonra ilişkiye girebilinir?bunların cevabında yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...teşekkür edrim şimdiden
Hemde bolca canım, regline 6 gün kalana kadar 2 günde bir, bu ay olucak İnşallah canım.:dance:

canım nazom benim, kızlar bu nazo benim çok çok iyi arkadaşım onunda regl si benimle aynı gün eklermisiniz onuda listeye, aynı zamanda çıtır olur kendisi.
senin besili dana halini yerim ben cano-tatlicadiarzu- ben yarın çatlatacam gidip, kafayıda çatlatmassam bu ay iyidir canım, hadi rastgelekaydirigubbakcemile5

canım tekrar teşekkür ederim..ben de yıllar önce aylarca klomen kullanıp cevap alamayıp, glukofenle hamile kalmıştım. o da diyabetik bi ilaç..dr um şimdi neden klomenle başladı bilmiyorum..acaba önce klomenle tetiklemek mi gerekiyor yumurtaları..ama gidince hatırlatmayı düşünüyorum bu konyu da
sonuçta pko demek insülin tavanda demek ve bu da gebe kalmayı önlüyor..
hayırlısı canım hepimiz için de..
sevgile..

arkadaşlar buda black' çiğim onuda alın listeye ne olur
Black çiğim bu ay bende gonaphene aldım canım, yarın gidicem sen ne zaman gidiceksin, senin adet sarktı bu ay canım, bende birle başladım bu ayda kalamazsam heralde gelecek ay ikiye çıkacak senin gibi (İnşallah bu ay kalırız canım)
:1hug:

sevilcim bernadette arkadaşımıza ilişki için regline 6 gün kalana kadar 2 günde 1 demişsin. oysa dr um bana yumurtaların yaşama süresinin 24 saat olduğu düşüncesinden öne çıkarak, bu zamanı kaçırmamak için gün aşırı yani 1 gün durup 1 gün ilişki mutlaka demişti.. 2 günde 1 olduğunda yumurtalamayı kaçırabiliyoruz çünkü.
hatta 10. gün başlayıp 20. güne kadar devam demişti gün aşırı.
hatta dr lara kalsa hergün diyecek ama Allahtan sperm kalitesi diye bişey var da onu beklerken dinleniyoruz 1 gün:))) yani kış günü saçımızın suyu kurumuyor anne olacaz diye kızlar..
vay ki vay yani:))))
hani dr ların söylediklerinde farklılık olabiliyor ama paylaşayım dedim canım.
sevgiler..

Sağol canım, heralde yoktur ama bu ayda kalamazsam kan değerlerime baktırıyım bende bir, kanda şekeremi baktırıcam canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…