kızlar kocamdan kaynaklanmıyor sorun eşim benden önce evlenip ayrılmış kadın ortalarda yokken yıllar sonra ortaya çıkıp 16 yaşındaki kızın almak istedi kız babaannede kalıyordu tabi büyüdü serpildi kendine yarar hale geldi kadının ne iş yaptıgını sormayın malum yolda kızı kandırdı yanına aldı ve bize dava açtı herneyse velayeti bizdeydi annesine verdik istedi bakacak diye kadının niyeti bizden para sızdırmak çocuk önemli degil nafaka davası açtı eşim ona ve kıza yüklü bir maktarda para vercekmiş hanımda oturup evinde dostuyla yaşıyacakmış bizde ödemedik hem yüklü bir haciz gönderiyor hemde evliliginizi yıkıcam yuvanı dagıtacam diyor gelde çıldırma inanın katil olmak içten degil bütün gece ve gündüz salak gibiydim eşimle kapıştım hatta evden kovdum boşancam dedim sonra sakin kafayla düşününde yanlış yolda oldugumu anladım onların istedigini yapıyordum istedikleri her ne kadar paraysa ödiyecegim yeterki bizden uzak dursun mutlu mesut yaşarken böyle şeyler yapıpta insanın yuvasını huzursuz ediyorlar ya allaha havale ediyorum zaten ilk bebegimin ölümünede eşimin kızı va annessi sebep olmuştu o yaşadıklarımı tekrar yaşıyor gibiyim inanın o kadar kötüyümki ama aklımı başıma almalıyım bir çocugum var ikincisinede hamileyim her zaman allaha dogru oldum ve mükafatını aldım onlarında allah verir cezasını ama verdigim her kuruşu helel etmem şimdi diyeceksinizki adamın kızı tabi bakacak ama biz bakıyorduk babaannede parayla oynuyordu ben kiramı zor verirken onu her istedigi yere tatile gönderiyordukki ben gerçekten salakmışım çeyizini bile yaptım verdim hak ettigim bumu anlayamadım kızlar sayfamızla konumuzla alakalı bir mesaj olmadı ama sizlerle paylaşmak istedim bütün gün bunları yazdım geri sildim inşallah modotörlerimizde beni anlayışla karşılar konuşacak kimsem yok anneme bile mutlu görünmek çok zor bilseler neler çektigimi o an eşimi istemezler ama yuva yıkmak çok kolay ama ben yuvamı ayakta tutmaya çalışıyorum eşimde bunları yaşadıgım için kahroluyor ama oldu birkere
kesinlikle eminim canım, ertesi gün gitti çünkü iş için, ben 8 inde adet oldum 14 ün gecesi sabaha karşı yani 15 inde hamile kaldım, nerdenmi biliyorum sevgililer günüydüaaa demek öyle..eminsin yani 8. günde kaldığına..
canım belki atlamış olabilirim kusura bakma ama kaç yaşında çocuğun..ilk gebeliğinden bahsediyorsun dimi..
Amin canım. Allah acil şifalar versin, yardımcınız olsun canım. Güçlü ol oğluşun için, Allah çaresiz dert vermesin, düzelir inşallah fizik tedaviyle en kısa zamanda.selam kızlar testi yaptırdım hamile değilmişim.sonuç0.68..herşeyin başı sağlık inanın bu böyle bugün dahada iyi anladım bunu..oğluma akciğer filmi çektirdik çok öksürüyordu..ciğerlerinde bişey yokmuş ama omurga egriliği varmış minicik yavrumda.senağlama fizik tedaviye götürün takibe başlayın dedi dr.başka dr. gösterdim oda öyle söyledi..senağlama dün 37.7 ateşle yatan ben bugün ayaktayım oğlum için..sabah 9dan akşam 4e kadar hastahane hastahane dolaştık..heryerin agrıyor..Allahım ne olur oğluma sağlık sıhat uzun hayırlı ömür nasip et bende oğünleri göreyim..çok üzgünüm kızlar inanın hamile olmadığıma hiç üzülmedim ama oğluşumsenağlamasenağlama
ya arkadaşlar kafam çok karıştı.doktor bana klomen bitene kadar ilişkiye girme dedi.yumurtalığın sayımı düşüyormuş.iyi bir sonuç alabilmek için ilaçtan sonra kontrele gittiğimde dr gün vercekmiş öyle denicekmişiz..valla kafam karıştı.sizin dr lar ne diyor..herkesin dr aynımı söylüyor.benimkimi farklı söylüyor anlamadım:
canım ınsallah hersey yoluna gırer ozel den sana msj yazamıyorum ozelın kapalı bende burdan yazayım dedım ozelını acarsan ordan yazısırız
Birde cerotun adı iki yerde var onuda düzeltelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?