MAVİŞ canım tşk ederim..ellerine sağlık..artık gerisi bize kocalara kaldı...ben şimdiden çalışmalara başladım önce mutfakta tabicokacimcoook,nar suları,ceviz,ballı muz,karides,roka fındık ve kırmızı et,ayrıca eşinize günde 3 taneden az olmayan granül kahveden içirin kızlar...
beyaz beyaz sancıların normal canım eğer ağrıların öncekilere oranla fazla ise büyük ihtimalle birden fazla yumurtan oldu..Allah gönlüne ve gönlümüze göre versin..en önce sağlık tabi..
Başakçım bir sözümde sana..bence sıkıntını buraya yazmakla yanlış yaptın haddim değil ama bana kalırsa bazı arkadaşlarımın da sana moral olsun diye yazdığı mesajlar emin ol ki seni bu sıkıntınla hep yüzüyüze kılacak..hayatının tadını çıkar..çok fazla stres yapma ne yaparsan kendine yaparsın..zaten 3 günlük dünyanın 2 gününü yaşamışız..geriye 1 gün kaldı onuda iyi yaşamaya bak..:içelim::içelim:
ÇATLAK PROF.SEVİL GEBESEVER NEREDESİNNN
iyi geceler kızlar..bu akşam kontrolüm vardı,yumurtam 17 ml olmuş:teytey::teytey: çatlatma iğnesi felan vermedi dr. yumurtan gayet sağlıklı , muhtemelen c.tesi günü kendiliğinden çatlar o zaman 3 gün üst üste ,sonrada gün aşırı ilişki dedi.inşallah yeni yıla anne adayı olarak girebilirim..
başakcım ben listede gene yokum
Nazanorbay kardeşim haddim olmayarak karışmak istiyorum. Ben de arada bu konuyu takip ediyorum ve biz herşeyimizi paylaşıyoruz, neden çeşit çeşit konular açılıyor hiç düşündünüz mü? İnsanların türlü sıkıntı ve istekleri var. Biz burda bir takımız. Birimizin canı yanınca hepimizin yanar. Başak'ın başına gelenler birgün bizim başımıza da gelebilir. Kızcağız içine atacağına arkadaşlarına biz dostlarına anlatmak istemiş. Ben neler anlatıyorum bir bilsen. Her zaman birbirimize daha hoşgörülü olalım lütfen, kalp kırmayalım. Zaten Onu üzmüşler bir de biz incitmeyelim. Eminim senin niyetin Onu incitmek değil, bu konulardan konuşularak taze tutulmasına karşı çıkmaktı ama neticede herşey biranda unutulamıyor. Hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız. Lütfen tartışma gibi algılanmasın. Geçmiş olsun Başakcım. Bol bol dua et, hep oku. İnşallah Rabbim kötü niyetlilerden hepimizi koruyacak.
slm kızlar nasılsınız?başak bugün daha iyi olduguna sevindim takma kafana..simeray ugradımı kızlar benim gözüme hiç çarpmadı merak ettim sen son geçikmişti adeti regl oldumu..gözden kaçırdıysam kusura bakmayın farketmedim..
canım benim, tabiki öyle, nazanda eminim sıkıldığı için değil, bu olayın dillenip budaklanıp sürekli taze kalmasınının seni inciteceğini düşündüğü için böyle yazmıştır, arada vahvah tühtüh nedir bu başına gelenler tarzında laflar edikçe sen daha kötü olursundur diye, yoksa tabiki içini açacaksın burda siz daha eskisiniz bi takımsınız, dert ortağı olmuşsuuz artık, ama sizin dşınızdada geerkli gereksiz herkes karışacak şimdi, (bakınız şekil 1 - Ben :a015:) oda o yüzden demiştir yoksa senin üzülmen bizide üzer, ya sen ne iyi bi insansın işin yok gücün yok bize listeler filan yapıyosun bu halinle, canım bide alınırmış hamişimiz, bizi üzmüşmüşte sıkmışmış, canım benim, sen kendin üzülme yeterki, Nazan arkadaşımda onu demek istemiş aslındaa inankiiii.a.s.canım biz burda bir aile gibi olduk her ne kadar yüzlerimizi bilmesekde görmesekde yaşadıgımız sevinçler üzüntüler hep burda paylaşıldı bende üzgün oldugumda sadece buradaki arkadaşlarıma yazma ihtiyacı duydum arkadaşlarımda bana destek oldular neden sadece moralimin düzelmesi için ve bebegime birşey olmasın diye ben burda kendimi haklı çıkarmaya çalışmadım kendi adıma zaten mesajlarımın sonunda yazdım konumuzun dışında bir mesaj oldu diye arkadaşım hayat her zaman güllük gülüstanlık degil yada benim için degil sizleri üzdüysem sıktıysam kusura bakmayın
Ben seni anlıyorum arkadaşım, hemde inan çok iyi anlıyorum, bakma, haddim olarak görmediğim için yorum yapmadım, doğrusuyda buydu ne öyle cakcak, senin eski dostların burda dururken, ama çok sıkıntılısın belli, üstelik hamileliğin 3 ayı ağır geçer, içini döküp rahatla, canın nasıl yapmak ne ypmak istiyorsa, eşine karşı dahi onu yap sakın kendini sıkma canım, yeri gelircek bebişleride büyütücez dimi, en deneyimli anne sensin aramızda canım, kızın ne diyo bebiş gelecek diye söyledinmi,sevilim tabiki arkadaşımız düşüncelerini söyleyerek beni incitmek ve kırmak istememiştir kendi düşüncesidir anlıyışla karşılarım biranlık bir paylaşımımdı bu sizlerle şimdi rahatım sayenizde burada en azından sizlerin arasındayım biliyorumki üzüntünün bana faydası yok zararı var şimdi tek derdim eşimle kızımla bebişimle mutlu olmak burada bütün gelişmeleri paylaşıyorum sizinle daha bebiş büyütücez ya
KIZLAAAR,
Selam, Çıtırlar, Törpeler, Yumurtlayan veya yumurtlayamayan ama yumurtlamak isteyen canım dostlarım, hepinize selamlar. Ben bugün çatlatma iğnesi oldum bu akşammı yarın akşammı alışmaya başlasakkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?