eczaneden ganofen vermedıelr bana ben onceden ganofene kullanmıştım ama artık piaysada yok dedielr klomen verdıelr
kızlar progesteron testi yaptıran varmı
Selam kizlar, benim gecen cuma adet olmam gerekiyordu dun kan testi yaptim negatif malesef olmadi bu ay :çok üzgünüm: isin kotu tarafi adetimde gelmedi henuz Basakcim beni simdilik listeden silebilirsin canim daha sonra yeni beklenen adet tarihimi gelismelere gore veririm, Bu arada doktorumuda degistiriyorum zannediyorum gonaphene yerine yumurta olgunlastirici ignelere gecilecek bir sonraki adimda, arkadaslarim haber vereyim dedim Allahim insallah hepimizin gonlune gore verir. AMIN :Saruboceq:
Selam ingilizceci. ben de var. Adı '' çikolata kisti''. 1,5 cm büyüklüğünde. Dotorum yumurta takibi yaptırıyor. Çünkü çok küçükmüş. Seninki de çikolata kisti ise 9 cm ameliyat gerektirecek kadar büyük. oyüzden vermiş doğum kontrol hapını anladığım kadarıyla. Çünkü bu haplar kistin büyümesine engel oluyor hatta geriletiyor. Ama ikna olmadıysan başka bir hekimle de görüş için rahat eder.kızlar bende bu ay klomen e baslıcaktım dr a gıttım muayene ettı kıst cıktı 9mm lık kucuk bı kıst dedı dogum kontrol hapı verdı kızlar kullanmasam acaba kıst buyur mu cunku bebıs ıstıom ve kullanırsam bu ayda bosa gıdecek
Başakcım yüksek tansiyonun en temel nedenlerinden biri stres. O zaman ne yapıp edip stresten uzak duracaksın. İzmirde yaşıyorsun değil mi? Doktor hastane seçenekleri yeterince vardır zaten. Forumda izmirli arkadaşlarımız vardır onlardan tavsiye alırsak güzel olur mesaela. Yediklerine de dikkat edersin azcık (hamurişleri tuz vs uzak duraraktan) sonrada ohhh misler gibi geçirip hamileliğini bebişini de kucağına alırsın allahın izniyle..:Saruboceq:selam kızlar anasaglıgına kaydımı yaptırdım ögleden sonra ama tansiyonum çok yüksek çıktı 15-10 ebe bu şakilde hamileligini geçiremessin hemen vakit geçirmeden dr bul kendine yani kadın dogumcu dedi tansiyon sorunun devam ederse kontrol altına laınması gerekmiş bende şimdi panik oldum acaba sıkıntılı günler geçirdim ondanmı yüksek tansiyon sat göre 6 haftan dolmuş 7 haftaya girmişsin dedi ama kayıtlara 6 haftalık yazalım daha iyi olur dedi ay ben ne yapcam şimdi kızlar hemen dr bulmam gerek kendime
Canım hamileyken yüksek tansiyon tehlikeli, arkadaşımın ablasında vardı, ne olur sakın ha ihmal etme, hemen git doktora, Allah seni ve bebişini korusun canım.selam kızlar anasaglıgına kaydımı yaptırdım ögleden sonra ama tansiyonum çok yüksek çıktı 15-10 ebe bu şakilde hamileligini geçiremessin hemen vakit geçirmeden dr bul kendine yani kadın dogumcu dedi tansiyon sorunun devam ederse kontrol altına laınması gerekmiş bende şimdi panik oldum acaba sıkıntılı günler geçirdim ondanmı yüksek tansiyon sat göre 6 haftan dolmuş 7 haftaya girmişsin dedi ama kayıtlara 6 haftalık yazalım daha iyi olur dedi ay ben ne yapcam şimdi kızlar hemen dr bulmam gerek kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?