Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım teşekkürler cevabın için ama yok sadece kasıklarımda ikigündür adet olacak gibi sancı var çok şiddetli oldu yani bugün onun için acaba neden oldu diye korktum yani ..

mavi denizcim şimdi gördüm başak a yazdığın mesajda bana da bi soru sormuşsun..
evet canım klomenle 2. ayım..kısmet bakalım.bugün 10. günümdeyim..pazartesi dr cum usg ye alacak..bakalım bu ay kaç tane ve kaç mm yumoş oluşmuş..ya hüsranla döneriz, ya ümitle canım..alıştık bu sahnelere..
Allah hepimiiz için de hayırlısı neyse onu nasip etsin..
sevgiyle kal..a.s.

bugün günüm ama ben artık hamile olmak istiyorum kırmızıları görmek istemiyorum nolur banada dualarınızda yer verin.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş cnm yumoşların büyür ve sana bebk olarak gelir..hayırlısı usg dedigin ne altan yapılan ultrason dimi..hayırlısı bakalım..

Selam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. Benim acayip kasık ağrılarım var. Adet tarihim 18 ydi ama kahverengi lekelenmeler dışında birşey yok. Acayip kötü bir ağrı öyle bura buraa-tatlicadiarzu-Ayın 22 sinde gidecem doktora ama bu ağrı için çok endişeleniyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı?

eczaneden ganofen vermedıelr bana ben onceden ganofene kullanmıştım ama artık piaysada yok dedielr klomen verdıelr

bende geçen ay gonaphene kullanmıştım.ama yumurtalar yeterince gelişmemişti..bu ay senin de dediğin gibi eczanelerde yok,o yüzden klomen kullandım.dün kontrolüm vardı 17 ml olmuş yumurtam,gayet sağlıklı dedi doktorum.çatlatmak için iğne de vermedi.cumartesi günü kendiliğinden çatlar dedi...umarım bu ay bizde hamişler kervanına katılırız :))

Selam kizlar, benim gecen cuma adet olmam gerekiyordu dun kan testi yaptim negatif malesef olmadi bu ay :çok üzgünüm: isin kotu tarafi adetimde gelmedi henuz Basakcim beni simdilik listeden silebilirsin canim daha sonra yeni beklenen adet tarihimi gelismelere gore veririm, Bu arada doktorumuda degistiriyorum zannediyorum gonaphene yerine yumurta olgunlastirici ignelere gecilecek bir sonraki adimda, arkadaslarim haber vereyim dedim Allahim insallah hepimizin gonlune gore verir. AMIN :Saruboceq:

kızlar progesteron testi yaptıran varmı

canım ben tedaviye başlamadan önce yaptırdım önemli bir test yumurtalıkların çalışması anlaşılıyomuş .geçen ay ben doktoruma çatlatma ignesini sordum gerek yok senin progestoron seviyen iyi dedi adetin 21. günü yapılıyo genelde.

canımcım rabbim hakkımızda hayırlısını versin dilerim bu igneler işe yarar ve en kısa zamande bebişini kucagına alırsın

kızlar bende bu ay klomen e baslıcaktım dr a gıttım muayene ettı kıst cıktı 9mm lık kucuk bı kıst dedı dogum kontrol hapı verdı kızlar kullanmasam acaba kıst buyur mu cunku bebıs ıstıom ve kullanırsam bu ayda bosa gıdecek

şimdi doktorumu aradım. Bugün ilişkiye girin pazartesi de seni göreyim dedi. Bu ay hamile bırakamazsak seni rahim içi filmi çekicem dedi. çok korkuyorum rahim içi filminden yaaa..:1no2:

kızlar bende bu ay klomen e baslıcaktım dr a gıttım muayene ettı kıst cıktı 9mm lık kucuk bı kıst dedı dogum kontrol hapı verdı kızlar kullanmasam acaba kıst buyur mu cunku bebıs ıstıom ve kullanırsam bu ayda bosa gıdecek

selam kızlar anasaglıgına kaydımı yaptırdım ögleden sonra ama tansiyonum çok yüksek çıktı 15-10 ebe bu şakilde hamileligini geçiremessin hemen vakit geçirmeden dr bul kendine yani kadın dogumcu dedi tansiyon sorunun devam ederse kontrol altına laınması gerekmiş bende şimdi panik oldum acaba sıkıntılı günler geçirdim ondanmı yüksek tansiyon sat göre 6 haftan dolmuş 7 haftaya girmişsin dedi ama kayıtlara 6 haftalık yazalım daha iyi olur dedi ay ben ne yapcam şimdi kızlar hemen dr bulmam gerek kendime

Selam ingilizceci. ben de var. Adı '' çikolata kisti''. 1,5 cm büyüklüğünde. Dotorum yumurta takibi yaptırıyor. Çünkü çok küçükmüş. Seninki de çikolata kisti ise 9 cm ameliyat gerektirecek kadar büyük. oyüzden vermiş doğum kontrol hapını anladığım kadarıyla. Çünkü bu haplar kistin büyümesine engel oluyor hatta geriletiyor. Ama ikna olmadıysan başka bir hekimle de görüş için rahat eder.

Başakcım yüksek tansiyonun en temel nedenlerinden biri stres. O zaman ne yapıp edip stresten uzak duracaksın. İzmirde yaşıyorsun değil mi? Doktor hastane seçenekleri yeterince vardır zaten. Forumda izmirli arkadaşlarımız vardır onlardan tavsiye alırsak güzel olur mesaela. Yediklerine de dikkat edersin azcık (hamurişleri tuz vs uzak duraraktan) sonrada ohhh misler gibi geçirip hamileliğini bebişini de kucağına alırsın allahın izniyle..:Saruboceq:

Canım hamileyken yüksek tansiyon tehlikeli, arkadaşımın ablasında vardı, ne olur sakın ha ihmal etme, hemen git doktora, Allah seni ve bebişini korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…