Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Başakçım sanırım yazdıklarımı yanlış anladın ve üzüldün..benim anlatmak istediğim sadece kendin için ve yavruların için yaşa,elbetteki hepimizin sorunları var,emin ol ki sorunlar konuşuldukça sorun oluyor en iyisi hafızamızdan silip atmak dedim ya 3 günlük dünya gerisi boş..Allah gönlüne göre versin...

neşecim inan başak arkadaşıma yazı yazarken şimdi biri çıkacak muhalif olacak kendince yorumlar yapacak anlamadan diyordum ki senin yazını gördüm...seni bu hızından ve okuduğunu anlama kabiliyetinden dolayı hasleten tebrik ediyorum..a.s.

Nazancım karşılıklı tartışmaları sevmem. Ben senin iyi niyetli yaklaştığına inanıyorum ancak biraz uslubun sert ki arkadaşımın mesajından Onun kırıldığını hissedince dayanamadım. Lütfen uslubumuza biraz dikkat edelim.

benm klomenden sonra kasıkalrım çok agrıyor arkadaşlr bugun 19.undeyım. ama kasık agrılarım gecmedı varmı aynı seyı yasayan baklaım yarın doktora gıdıcez gercıde

Canım benim de öyle ağrı olduğunda genelde birden fazla yumurtam olgunlaşıyor. Hiç tasalanma. Bakarsın çifter çifter gelir bebişlerin :))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

19 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay:::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl:::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::??????????

EKLEDİM BERNADETTE FAKAT OLMAN GEREKEN ADET TARİHİNİDE YAZARSAN SEVİNİRİM BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR BOL HAMİŞLİ BİR GÜN DİLEĞİYLE:Saruboceq:

gecen yıl ganofene kullanmıştım ama agrım oldumu olmadımı bılmıyorum hatırlamıyorum.klomen kıste yapıyor diye duydum oyuzdende endışeliyım bıraz
bakalım yarın 2den sonra randevumuz var

slm kızlar.başak cım herkes bir şey sorarken ben ne oldugunu kavrayamadım nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ..üzüldüm fazla birşey yazıp moralini bozmak istemem..rabbim yar ve yardımcın olsun sen bu sefer seni üzmelerine fırsat verme bebgine sıkı sıkı tutun dua et eşinede sestek olmaya çalış rabbim sizi her iki cihanda mutlu etsin canım arkadaşım..aabeyaz melek ne haber eskisi gibi sık ugramıyorsun ne var ne yok..simeraycım baya bir zaman olmuş annen ne zaman gidecekti doktora gitmek için çok gecikme bence.. hayırlısı olsun..cerot klomen mi kullanıyorsun bu ay?kızlar sizler nasılsınız?hepinizi öptm.

... bende bende......... kaçta randevun bızm 2den sonra

canım biz öğleden sonra gideceğiz...
siz ilk kez mi gideceksiniz?bizim ki kontrol olacak sanırım aslında neden çağırdığını tam da bilmiyorum. çatlama iğnesini 4 gün önce vurulmuştum.. 4 gün ilişki dedi... çatlayıp çatlamadığına bakacak sanırım.. önceki gün çatladı sanrım yumurta çünkü akıntım çok tu ve ağrım çok fazlaydı....

bız en son temmuzda ayar dondurtmustuk ozman gitmişitk sımdı gebelıkolmuyor diye gidicez canım genelmuayene yanı

eczaneden ganofen vermedıelr bana ben onceden ganofene kullanmıştım ama artık piaysada yok dedielr klomen verdıelr

canım bende yazdım ama sonra pişman oldum yanlış anlaşıldım heralde neyse sizler beni çok iyi biliyorsunuz ben bu sayfanın ablasıyım herneyse kapattım zaten ben bu konuyu
sabah eşim diyorki hatun yanakların tombul tombul oldu ana dedim sabah sabah herifin aklı nerde diye megerse akşam yemegime fazla tuz atmışım ellerim ve yüzüm şişmiş adamda zannetcek karı bütün gün yiyip oturuyor yemek aklıma bile gelmiyor bu seferki hamileligimde iştahsızım anlayacagınız birde şu gaz problemini halledbilsem zannedersiniz 9 aylık olmuşum gibi -tatlicadiarzu-

eczaneden ganofen vermedıelr bana ben onceden ganofene kullanmıştım ama artık piaysada yok dedielr klomen verdıelr

evet canım maalesef yokmuş..bende geçen ay klomen ve pregl kullandım daha düne kadar kasıklarımdan belimin agrısından oturup kalkamıyordum bile..pregli vurdurunca agrım 2ye katladı benimde..buay kullanmadım bişey çok hastayım çalışma bile yapmadık daha..herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşallah önemli bişeyin yoktur..Allaha emanet ol dikkat et olurmu..:1hug:

her doktor farklı bir tedavi uyguluyor yazılanlara bakılırsa... benim ki 22 ml olduğu halde çatlama iğnesi vuruldu. dört gün üst üste ilişki demişti canım.ve 4. günün sonunda bana gelin demişti.

peki 4. günün sonunda neden çağırdı...yani çatlayıp çatlamadığına mı baktı
ben bu dr. yeni başladım,ama neredeyse bizim ailenin tüm kadınları ona gidiyor.o yüzden güveniyorum doktoruma,ama yinede kafam karıştı ..

kızlar mrb ya klomen kullananlara bişey sorucam adetime daha 1 haftadan fazla süre var bugün acayip bi adet sancısı girdi kasıklarıma nerdeyse ilaç alıcaktım o derece beş dakka falan sürdü sizdede böle şeyler oluyormuydu bende normalde adetime 2 yada 3 gün kala oluyordu ama bu kadar şiddetli değildi acaba neden olabilir diye merka ettiim

cm boşver bence biz seni biliyoruz tabii ki paylaşım yapılacak sanırım nazan arkadaşımız yanlış anlaşıldı neyse sen sıkma canını problemlerini hallet gerisi hiç önemli dgl..evet tuzu fazla kullanma acayip şişirir..öptm kendine ii bak.

hımm agrıyı ceken tek ben değilmişm buna sevındım aynılış analamyın haa ben acaba kıstmı oldu dıye endıselenmıştım ama dememkkı ılacın etkısındne oluyor böle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…