Nazanorbay kardeşim haddim olmayarak karışmak istiyorum. Ben de arada bu konuyu takip ediyorum ve biz herşeyimizi paylaşıyoruz, neden çeşit çeşit konular açılıyor hiç düşündünüz mü? İnsanların türlü sıkıntı ve istekleri var. Biz burda bir takımız. Birimizin canı yanınca hepimizin yanar. Başak'ın başına gelenler birgün bizim başımıza da gelebilir. Kızcağız içine atacağına arkadaşlarına biz dostlarına anlatmak istemiş. Ben neler anlatıyorum bir bilsen. Her zaman birbirimize daha hoşgörülü olalım lütfen, kalp kırmayalım. Zaten Onu üzmüşler bir de biz incitmeyelim. Eminim senin niyetin Onu incitmek değil, bu konulardan konuşularak taze tutulmasına karşı çıkmaktı ama neticede herşey biranda unutulamıyor. Hepimiz birbirimize anlayışlı olmalıyız. Lütfen tartışma gibi algılanmasın. Geçmiş olsun Başakcım. Bol bol dua et, hep oku. İnşallah Rabbim kötü niyetlilerden hepimizi koruyacak.
benm klomenden sonra kasıkalrım çok agrıyor arkadaşlr bugun 19.undeyım. ama kasık agrılarım gecmedı varmı aynı seyı yasayan baklaım yarın doktora gıdıcez gercıde
selam kızlar nasılsınnnızzzzz?yarın doktora gideceğiz heyecan dorukta.........
... bende bende......... kaçta randevun bızm 2den sonra
slm kızlar.başak cım herkes bir şey sorarken ben ne oldugunu kavrayamadım nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ..üzüldüm fazla birşey yazıp moralini bozmak istemem..rabbim yar ve yardımcın olsun sen bu sefer seni üzmelerine fırsat verme bebgine sıkı sıkı tutun dua et eşinede sestek olmaya çalış rabbim sizi her iki cihanda mutlu etsin canım arkadaşım..aabeyaz melek ne haber eskisi gibi sık ugramıyorsun ne var ne yok..simeraycım baya bir zaman olmuş annen ne zaman gidecekti doktora gitmek için çok gecikme bence.. hayırlısı olsun..cerot klomen mi kullanıyorsun bu ay?kızlar sizler nasılsınız?hepinizi öptm.
eczaneden ganofen vermedıelr bana ben onceden ganofene kullanmıştım ama artık piaysada yok dedielr klomen verdıelr
her doktor farklı bir tedavi uyguluyor yazılanlara bakılırsa... benim ki 22 ml olduğu halde çatlama iğnesi vuruldu. dört gün üst üste ilişki demişti canım.ve 4. günün sonunda bana gelin demişti.
canım bende yazdım ama sonra pişman oldum yanlış anlaşıldım heralde neyse sizler beni çok iyi biliyorsunuz ben bu sayfanın ablasıyım herneyse kapattım zaten ben bu konuyu
sabah eşim diyorki hatun yanakların tombul tombul oldu ana dedim sabah sabah herifin aklı nerde diye megerse akşam yemegime fazla tuz atmışım ellerim ve yüzüm şişmiş adamda zannetcek karı bütün gün yiyip oturuyor yemek aklıma bile gelmiyor bu seferki hamileligimde iştahsızım anlayacagınız birde şu gaz problemini halledbilsem zannedersiniz 9 aylık olmuşum gibi -tatlicadiarzu-
hımm agrıyı ceken tek ben değilmişm buna sevındım aynılış analamyın haa ben acaba kıstmı oldu dıye endıselenmıştım ama dememkkı ılacın etkısındne oluyor böle :)
evet canım maalesef yokmuş..bende geçen ay klomen ve pregl kullandım daha düne kadar kasıklarımdan belimin agrısından oturup kalkamıyordum bile..pregli vurdurunca agrım 2ye katladı benimde..buay kullanmadım bişey çok hastayım çalışma bile yapmadık daha..herşeyin hayırlısı olsun hakkında inşallah önemli bişeyin yoktur..Allaha emanet ol dikkat et olurmu..:1hug:
kızlar mrb ya klomen kullananlara bişey sorucam adetime daha 1 haftadan fazla süre var bugün acayip bi adet sancısı girdi kasıklarıma nerdeyse ilaç alıcaktım o derece beş dakka falan sürdü sizdede böle şeyler oluyormuydu bende normalde adetime 2 yada 3 gün kala oluyordu ama bu kadar şiddetli değildi acaba neden olabilir diye merka ettiim [/QUOT
Selam. Senin gıyabında ben de şikayetlerimi yazayım dedim arkadaşım; Ben de 2 aydır ilaç iğne tedavisi oluyorum. Bu 3. ayım.
1.Bu zamanlı zamansız kasık ve bel ağrılarından bende de var. Hatta bu ay regl bittikten 3 gün sonra hastalanacakmışım gibi bel ve kasık ağrım oldu.. İğneden sonra şişknlik ve ağrılar biraz daha artıyor.
2. Göbeklendim. Normalde zayıf biriyim ama şimdi hatırı sayılır bir göbeğim oldu.
3. Ara sıra midem bulanıyor başım dönüyor.(ilacın nadiren gözüken yan etkisiymiş prospektüsünde öyle yazıyor)
hamilelik belirtileri gibi dimi ? Bedenim sinyal mi veriyor acaba bu sefer hazırım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?