canım 9 mm dedı cm degıl
çookk pardon canım.Dikkatsiz davranmışım. Kusura bakma ne olur.
benim kist daha büyük ozaman ve doğum kontrol hapı yerine klomen ve iğne kullanıyorm. buyurun burdan yakın. Ne kadar farklı yaklaşımlar var doktorlarda. Ben de bunu anlamıyorum
selam kızlar anasaglıgına kaydımı yaptırdım ögleden sonra ama tansiyonum çok yüksek çıktı 15-10 ebe bu şakilde hamileligini geçiremessin hemen vakit geçirmeden dr bul kendine yani kadın dogumcu dedi tansiyon sorunun devam ederse kontrol altına laınması gerekmiş bende şimdi panik oldum acaba sıkıntılı günler geçirdim ondanmı yüksek tansiyon sat göre 6 haftan dolmuş 7 haftaya girmişsin dedi ama kayıtlara 6 haftalık yazalım daha iyi olur dedi ay ben ne yapcam şimdi kızlar hemen dr bulmam gerek kendime
evet kızlar yogun bir dr arayışına girdim gitmek istedigim dr ocak sonuna kadar doluymuş diger hastanelerde önümüzdeki hafta içine randevu verebiliyorlar valla şaşkın ördek gibi dr arıyorum olmassa arkadaşımda hamile bir ona sorayım gittigi çok ünlü bir dr var onunda tlf alayım bari
kızlar yemek yemiyorum bile iştahsızlıgım var biliyorsunuz yazmıştım size ama bu stresten kaynaklandı eminim neyse çıkıcam birazdan kızımı alayım okuldan yine dr peşine düşerim
sagol semacım 2 li testi kaç haftalıkken yaptırmamız gerekiyor?bak yaramaz minege kıpır kıpır demek ama dogunca sakin olur emin ol benim fındıkta kıpırdaktı ama şimdi sakin ve uslu bir çocuk gerçi bebekkende öyleydi
bende şu 3 ayı bir geçirsem bu haftayı tembellik ettim hastaneye gitmedim şimdi tansiyon çıkınca eteklerim tutuştu
canım hadi yap şu testi artık inşş hayırlısıyla yerleşmiştir bebişin.yapmadım canım yaa... zaten yapasımda yok. en son bayramda zar zor kayınvaldemlerde yaptım. önceden alıp gittim testti :)) ama tek çizgi çıktı ne yazıkki... bir hafta önce falandı heralde... ondan beri test falan yapmadım. ya aslında 3-4 gün önce çok çok az miktarda sanki akıntının içinde böyle bikan geldi. ama çok az... tamam dedim geliyo kırmızılar. ama yok hala regl de olmadım. bilmiyorum artık ya... nerdeyse2 ay oldu. eskiden böyle düzensizliklerim oluyodu ama uzun zamandır olmamıştı. ve geçen ay klomen içtim biliyosun. klomen kullanıp böyle gecikenler varmı bilmiyorum yaa... annem geldi bide... canım! bu hafta gidemem de artık haftaya kadar yine olmazsam doktora gidicem.
kadriyecim benim 1ay boyunca geçmemişti kasık ağrım.dr'dan hayırlı haberlerle gelirsin inşşş canımmm...benm klomenden sonra kasıkalrım çok agrıyor arkadaşlr bugun 19.undeyım. ama kasık agrılarım gecmedı varmı aynı seyı yasayan baklaım yarın doktora gıdıcez gercıde
başak canım bu ne tansiyon böyle..tatlım dikkat et kendine stres yapma,üzüntüleri salla gitsin.sakın ihmal etme canım biran önce bul drunu git.selam kızlar anasaglıgına kaydımı yaptırdım ögleden sonra ama tansiyonum çok yüksek çıktı 15-10 ebe bu şakilde hamileligini geçiremessin hemen vakit geçirmeden dr bul kendine yani kadın dogumcu dedi tansiyon sorunun devam ederse kontrol altına laınması gerekmiş bende şimdi panik oldum acaba sıkıntılı günler geçirdim ondanmı yüksek tansiyon sat göre 6 haftan dolmuş 7 haftaya girmişsin dedi ama kayıtlara 6 haftalık yazalım daha iyi olur dedi ay ben ne yapcam şimdi kızlar hemen dr bulmam gerek kendime
canım ablam moralini kim bozdu ne oldu bilmiyorum ama bu zamanlar moral en önemli olan şey bebişin güçlü olması için annesinden güçlü olmayı öğrenmesi gerek emiii bence hemen bi dr bul kendine özelde devlette farketmezzz için rahat etsinn
ben 4 kilo verdim ama bebişim çok ii şükürler olsun hepinizeduacı teyselerimde kavuşsun meleklerine diyo 2li testimizde ii çıktı şükürrr yaramazımmm kıpır kıpırdı
hiç aklımdan çıkmıyosunuz bebeğimi gördüğğüm an size dua ediyorum kalbimde aklımda dualarımdasınızzzzzz
ablacım özelden ne oldu anlatmak istersen her zaman dinlerim seni seviyorum fındığımı öp ok:CüvCüv:
canım adet tarihin normalde ne zaman belkide hamişsindir test yapmayı düşündünmü hiç
o zaman bekle nehircim ben günün yakın zannetmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?