Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet kızlar yogun bir dr arayışına girdim gitmek istedigim dr ocak sonuna kadar doluymuş diger hastanelerde önümüzdeki hafta içine randevu verebiliyorlar valla şaşkın ördek gibi dr arıyorum olmassa arkadaşımda hamile bir ona sorayım gittigi çok ünlü bir dr var onunda tlf alayım bari
kızlar yemek yemiyorum bile iştahsızlıgım var biliyorsunuz yazmıştım size ama bu stresten kaynaklandı eminim neyse çıkıcam birazdan kızımı alayım okuldan yine dr peşine düşerim

başakcım bence stresten tansiyonun çıkmış olmalı normal bir zamanda dglsin bebgin var karnında o yüzden olabilir önce kendini sakinleştirmen rahat olman lazım birde doktor bul kendine şakaya gelmez lütfen..

guzelım rıca ederım hakkımızda hayırlısı ıns bebıslerımıze kavusuruz

MERHABA canım, biliyorsun belki ben de izmir'liyim..izmir de bi arkadaşımın (o da başka topicte) dr. u çok iyi... hem özeli var hem de tepecik ssk da görevli ..benim arkadaşım onun sayesinde hamiş kaldı.çok kibar ve işinin ehli bir dr.muş eğer istersen isim tel.bilgileri verebilirm..öpüyoruma.s.

beyazbeyaz çok sevinirim canım tepecik ssk çalışan bir dr buldum ama ocak ayının sonuna kadar dolu imiş başka çok iyi bir dr buldum oda sezaryanlı olan dogumlara giriyormuş ben kızımı normal dogumla dünyaya getirdim şimdide normal düşünüyorum devamlı gidecegim dr benim dogumumada girmeli bu dr normal doguma girmiyormuş bu yüzden pek tercihim degil birkaç hastane aradım yani özel ondada biri yogun kabul edemedi digerlerindede dr lar olmuyormuş neyse hallederiz bir şekilde canım

canım ablam moralini kim bozdu ne oldu bilmiyorum ama bu zamanlar moral en önemli olan şey bebişin güçlü olması için annesinden güçlü olmayı öğrenmesi gerek emiii bence hemen bi dr bul kendine özelde devlette farketmezzz için rahat etsinn

ben 4 kilo verdim ama bebişim çok ii şükürler olsun hepinizeduacı teyselerimde kavuşsun meleklerine diyo 2li testimizde ii çıktı şükürrr yaramazımmm kıpır kıpırdı

hiç aklımdan çıkmıyosunuz bebeğimi gördüğğüm an size dua ediyorum kalbimde aklımda dualarımdasınızzzzzz

ablacım özelden ne oldu anlatmak istersen her zaman dinlerim seni seviyorum fındığımı öp ok:CüvCüv:

sagol semacım 2 li testi kaç haftalıkken yaptırmamız gerekiyor?bak yaramaz minege kıpır kıpır demek ama dogunca sakin olur emin ol benim fındıkta kıpırdaktı ama şimdi sakin ve uslu bir çocuk gerçi bebekkende öyleydi
bende şu 3 ayı bir geçirsem bu haftayı tembellik ettim hastaneye gitmedim şimdi tansiyon çıkınca eteklerim tutuştu

canım ablam onlar allaha emanet bol bol dua et bende ederim bak benim hep kanamam bulantılarım kusmalrım sancılarım tek başımayım allahın izniyle bebişimin maşallahı var aslında ilk gördüğümzde bebişim uyuyodu dr teyse uyandırdı anam nerden uyandı kıpır kıpırrrr ne tatlıydı herşeyiyle benim içimde allahıma ne kadar şükretsem sizlere ne kadar dua etsem azzzz delikafadulden

ablacım 2li test 12-14 haftalarda 3lü test 16ncı haftada yapılıyo ama senin kalp atışları kese oluşmuştur bence bi özele git iyice gör için rahat etsin ben hala vajinal ultrason muayenesi oluyorum korkma sende daha erken görüyosun herşeyiii bulantıya bişe diyemicem benim durumumu biliyosunnn hala kusuyorum yemek yiyorum ama kusuyorumda ama düşük ilaçlarım bulantı ilaçlarım bitti şükür artık demir ilacı kullanıyorum

sen folik asit alıyosun dimi ablacımmmm:uhm:

hayır almıyorum canım bu tür ilaçlar bende migde kanamasına yol açtıgı için süt ve süt ürünkerini çok tüketiyorum canım

canım hadi yap şu testi artık inşş hayırlısıyla yerleşmiştir bebişin.
benm klomenden sonra kasıkalrım çok agrıyor arkadaşlr bugun 19.undeyım. ama kasık agrılarım gecmedı varmı aynı seyı yasayan baklaım yarın doktora gıdıcez gercıde
kadriyecim benim 1ay boyunca geçmemişti kasık ağrım.dr'dan hayırlı haberlerle gelirsin inşşş canımmm...
başak canım bu ne tansiyon böyle..tatlım dikkat et kendine stres yapma,üzüntüleri salla gitsin.sakın ihmal etme canım biran önce bul drunu git.

semaaa canııım geldin demek.canım niye kanaman varki Allah korusun düşük tehlikenmi vardı?tatlım 2li testin temiz çıkmış gözünaydın sevindim canıım yaa....bebiş kıpır kıpır hee yer onu teyzesii sema canım Rabbim tek avazda kucağına almayı nasip etsin fıstığım...Mevlam hepimizin dualarını kabul etsin canım.ara sıra böyle gir bize kendinden ve yeğenimizden haber ver tatlım hadi seni çooook öpüyorum.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

19 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ZELİŞ82 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay:::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl:::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::??????????

4 aydır klomen kullanıyorum.dr.um bu ay için çok olumlu konuştu. duphaston ile adet görüyorum pkoluyum maaselef:çok üzgünüm: ilaç bitti ama ilacım bitmeden göğüs uçlarımda ağrılar oluştu bide oturup kalkarken sol kasığıma ağrı giriyor. sizce sebebi nedir bi fikri olan varmı hamilemiyim acaba CADIARZU

Herkese iyi akşamlar kızlar. Ben gündüz de bahsetmiştim şu kasık ağrılarımdan ama kimseden ses çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan yok mu hiiç:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…