iyi akşamlar aabeyazmelek bende bu akşam test aldım ama yapmadım daha 2 günüm var fakat karnım ve belim ağrıyor göğüslerim dokununca acıyor ama pekte ümidim yok sabah idrarıyla testi yapmayı düşünüyorum ama daha çok bendeki belirtiler adet belirtisi gibi sende belirti falan varmı
beyazmelekcim listeye eklediğin için teşekkürler canım gerçi önemli değil ama nikim ebruli 30 canım
Allahım tez zamandan sanada ve burda bekleyen bütün anne adaylarına meleklerini nasip etsin inşallah
maviş sabrın için tebrik ediyorum seni. ben olsam dayanamaz kesin testi yapardımkaydirigubbakcemile3 adetin ne zamandı şekerimkızlar feci şekilde karın ağrım var hiç böyle olmuyodu yaa off testide sabah yapmak istiyorum
gülücük geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi madem öyle teşhisler koyduysa neden tedavi yoluna gitmedi ilk etapta dr klomen yerine igne verebilirdi gerçi bizler dr degiliz ama saglık bu başka birşeye benzemiyor çektigimizi bir biz birde allah biliyor inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım
kızlar feci şekilde karın ağrım var hiç böyle olmuyodu yaa off testide sabah yapmak istiyorum
canım, çok geçmiş olsun , İnşallah kısa zamanda düzelir.:çok üzgünüm:selam kızlar dr.gittim.klomen ve pregl kist yapmış ..herşey yasak bu ay ilişkide dahil.kist patlarmış yoksa...valla ben hiçbişey anlamadım..fsh değerim 15.58di 3 tane dr.yumuruta yaşlanması ve temebelliği yumurta rezervinde azalma teşhisi koydu..ama bu gittiğim dr. nomrla 20den sonrası tehlikeli diyor..Allah Allah ya ne yapacagımı şaştım inanın kafayı yememek elde değil.hem yasak dedi kendide vajinal usgyle baktı sanırım kistide patlattı şimdi azar azar kanamam geliyor..Allah bu dokların eline düşürmesin ne yapacagımı şaştım inanınki..usgden sonra belim koptu sanki..öf yaa
seldacım regl ye bi hafta kala hamile kalanlar var, sakın negatif düşünme çörekotu bal al sabah ve akşam, yoğurt ye bol su iç canım. eşinlede çok çalışın, Allah yardımcın olsun, İnşallah gelişir canım.ben şimdi doktordan geldim. Yumurtalar 2 tane solda pek gelişmemiş sağda büyük bi tane var ama ondan da pek umutlu değilim dedi. Çarşamba bir daha bakalım yumurtaların gelişecek mi bakalım dedi. Bugün adetimin 14. günü bu saatten sonra yumurta gelişir mi sizce kızlar.. Ben pek umutlu değilim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?