Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben geçen hafta dr gittigimde bana folik plus almamın bir faydası olmayacagını başka vitaminde içerik taşıyan bir ilaç yazdı bende 2 ay kadar kullanmıştım spralimi çıkartırdıktan sonra aslında faydasını ben şahsen görmedim dr gittinmi hiç yani başka ilaç verdimi sana

canm hamile olmana çook sevindim inan.allah sağlıkla kucağına versin inşallah.ben senin rahatsızlığını ve de nasıl tedavi olduğunu merak ediyorum. senin için sorun olmazsa anlatabilir misin?

canım benim ve eşimin hiçbir sorunumuz yoktu sadece gebelik oluşmadı 2 seneya yakın bende bütün tahliler yaptırdım filim çekildi sonra gebeligi kolaylaştırmak için ilaç tedavisi başlandı yine sonuç alamadık ve ignelere geçtik aşılama oldu ama olumsuz sonuç aldım son ay kendim 2 doz ignemi oldum ve klomen kullandım ve şimdi6+4 günlük hamileyim canım uzun bir yol kat ettim ama kısaca özetledim sana umarım yardımcı olmuşumdur kaydirigubbakcemile3

başakcım beni listeden silebilirsin tatlım.saat 24 de kırmızıları gördüm.yeni tarihim beni yine yanıltmazsa 16 ocak.adet düzenim değişti bi anlam veremedim hiç bozulmazdı.28,29 günde bi olurdum,şimdi 26 ya düştü.neyse önce belim için,3.günüde bebiş için dr'a gidecem kısmetse bakalım ne olacak.dr belim için büyük ihtimal, ameliyat diyecek artık kısmetimde ne varsa...........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

22 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE :hooray: SİLİK ÇİZGİ

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
ebruli 30:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK[/QUOTE]

MEHTAPCIM EKLEDİM CANIM... KENDİMİDE DÜZELTTİM...

Arkadaşlar sabah 6.30 test yaptım silik çizgi çıktı
galiba hamileyim kan testimi yaptırsam acaba uyku tutmadı saattelerin geçmesini bekliyorum haber vermek için allahım herkezin gönlüne göre versin sabır ve hayırlısını isteyin kızlar elbet sizlerin olacak...

He bu arada ben buaya hiç bir şey kullanmadım ara vermiştim doktor işine
ama doktorum ignenin ve gonaphene ilacının buayda etki gösterecegini söylemişti oyüzdende gonaphene yazdım

kız aabeyazmelek tebrik ederim canım benden önce davrandın canım bende sabah test yaptım aynen canım silik çizgi ama ben listeye yazılmak istemiyorum kan testinden sonra yazılırım eğer çıkarsa tabi.eşimede gösterdim evet çizgi var dedi ama silik çok açık renk

ayy inş. bu allahım bu ay herkese nasip et yeni yıl hediyesi olsun herkese ya bende çok heyecanlıyım çizgi var ama çok silik hala inanamıyorum akşama yada yarın sabah kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer işten izin alırsam bugün yaptırıcam

kızlarrr sizin adınıza çokk mutlu oldum yaaa...şimdi eğlenme zamanı değil mi? acaba bende o çift çizgileri görebilecek miyim?:teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito

aabeyazmelek ve maviş çok sevindim inş kan testi bu sonucu onaylar..lütfen hemen kan testi yaptırın idrar testlerine fazla güvenmeyin yanıltabiliyor bazen bu testler..rabbim inş nasip eder hepimize..tebrik ederim...

canlarım benim ikinizide tebrik ederim benimde testim oldukça silikti ama daha önce hiç böle bile olmamıştı bende sizin gibi hemen kan testine koştum sanırım erken yakaladınız hamişliğiiiiii ay ne güzel yawwwww allahım tamamına erdirsin sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsız sağlıklı bi hamişlik nasip etsinnn

SAGOL CANIM BENDE SENİ TEBRİK EDERİM CANIM ÇOK GARİP BİR DUYGU CANIM YA delikafadulden

BENDE DOKTORUMU ARAYIP SORUCAM BAKALIM NE DİYECEK SORMAAAAAA

ayyy ikinizizde tebrikrik ediyorum inşallah kan testide pozitif çıkar......

İNŞALLAH CANIM SAGOL

kızlarrr sizin adınıza çokk mutlu oldum yaaa...şimdi eğlenme zamanı değil mi? acaba bende o çift çizgileri görebilecek miyim?:teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito

SAGOL CANIM BENİM ELBETTE SENDE GÖRECEKSİN EN KISA ZAMANDA

aabeyazmelek ve maviş çok sevindim inş kan testi bu sonucu onaylar..lütfen hemen kan testi yaptırın idrar testlerine fazla güvenmeyin yanıltabiliyor bazen bu testler..rabbim inş nasip eder hepimize..tebrik ederim...

SAGOL CANIM ALLAHIM HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAH...:CüvCüv:

aabeyazmelek ve mavişş ikinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar.:lepi: vallahi süpersiniizzz. allahh sağlıklı birer hamilelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh.Şeniz ben de doktoruma gittim bu sabah 2. ye klomen verdi. ama bu defa eşimden de sperm testi istedi. bi de ona bakalım dedi. baksınlar tabii tek başına olmuyor ki canım bu işlerr Arkadaşlar inannınn acayip sevindim yaa. tekrar tekrar tebrikleerr:CüvCüv:

Kızlar çok saolun önce allahımın sayesinde sonra sizlerin o güzel iiyi niyetinizle ettiğiniz dualarınız kabul oldu ama ben hala şüphedeyim kan testinden sonra ancak rahatlayabilirim semacım dediğin doğru evet daha önce bu silik çizgi bile olmuyodu ama ben yinede inanamıyorum

ALLAH gönlüne göre verir inşallah,dualarımız seninle canım...inşallah kan testinde de görürsün hamile olduğunu....haberlerini bekliyoruz :1hug:

Kısaca sizlere tedavimi anlatayım bende adet düzensizliği ve polikistik overe yatkınlık vardı şubat ayından beri tedavi görüyorum önce adetlerimi ilaç sayesindede olsa doktorum düzene soktu ve kistlerimi yok etti daha sonra gonapheneye başladım 2 ay gonaphene kullandım olmadı daha sonra rahim filmi çektirdim sonuç ii çıktı eşimdende sperm testi istendi oda güzel çıktı tek sorunum yumurtlama olmuyodu daha sonra gonapheneyi bulamadığım için klomen aldım klomende de bu 2. Ayımdı yani eğer hamişsem tedavimin 4.ayında hamile kalmış oluyorum

mavişim aabeyazmelekciğim tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip eder inşallah..ee darısı bizlerinde başına diyeyim ..çok sancım var kızlar..sanırım o salak dr. vajinal usgyle kisti patlattı belim kopuyor siyah siyahta akıntıyla karışık şeyler geliyor..neyse sizlerin mutluluğunu bozmayayım..tekrardan tebrikler..

ah canım ya.. Gerçekten kime güveneceğiz bilmiyorum. Bu fsh hormonu na kan testiyle mi bakıyorlar? olması gereken değerler ne bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…