canm hamile olmana çook sevindim inan.allah sağlıkla kucağına versin inşallah.ben senin rahatsızlığını ve de nasıl tedavi olduğunu merak ediyorum. senin için sorun olmazsa anlatabilir misin?
Arkadaşlar sabah 6.30 test yaptım silik çizgi çıktı
galiba hamileyim kan testimi yaptırsam acaba uyku tutmadı saattelerin geçmesini bekliyorum haber vermek için allahım herkezin gönlüne göre versin sabır ve hayırlısını isteyin kızlar elbet sizlerin olacak...
kız aabeyazmelek tebrik ederim canım benden önce davrandın canım bende sabah test yaptım aynen canım silik çizgi ama ben listeye yazılmak istemiyorum kan testinden sonra yazılırım eğer çıkarsa tabi.eşimede gösterdim evet çizgi var dedi ama silik çok açık renk
kız aabeyazmelek tebrik ederim canım benden önce davrandın canım bende sabah test yaptım aynen canım silik çizgi ama ben listeye yazılmak istemiyorum kan testinden sonra yazılırım eğer çıkarsa tabi.eşimede gösterdim evet çizgi var dedi ama silik çok açık renk
ayy inş. bu allahım bu ay herkese nasip et yeni yıl hediyesi olsun herkese ya bende çok heyecanlıyım çizgi var ama çok silik hala inanamıyorum akşama yada yarın sabah kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer işten izin alırsam bugün yaptırıcam
ayyy ikinizizde tebrikrik ediyorum inşallah kan testide pozitif çıkar......
kızlarrr sizin adınıza çokk mutlu oldum yaaa...şimdi eğlenme zamanı değil mi? acaba bende o çift çizgileri görebilecek miyim?:teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito
aabeyazmelek ve maviş çok sevindim inş kan testi bu sonucu onaylar..lütfen hemen kan testi yaptırın idrar testlerine fazla güvenmeyin yanıltabiliyor bazen bu testler..rabbim inş nasip eder hepimize..tebrik ederim...
Kızlar çok saolun önce allahımın sayesinde sonra sizlerin o güzel iiyi niyetinizle ettiğiniz dualarınız kabul oldu ama ben hala şüphedeyim kan testinden sonra ancak rahatlayabilirim semacım dediğin doğru evet daha önce bu silik çizgi bile olmuyodu ama ben yinede inanamıyorum
selam kızlar dr.gittim.klomen ve pregl kist yapmış ..herşey yasak bu ay ilişkide dahil.kist patlarmış yoksa...valla ben hiçbişey anlamadım..fsh değerim 15.58di 3 tane dr.yumuruta yaşlanması ve temebelliği yumurta rezervinde azalma teşhisi koydu..ama bu gittiğim dr. nomrla 20den sonrası tehlikeli diyor..Allah Allah ya ne yapacagımı şaştım inanın kafayı yememek elde değil.hem yasak dedi kendide vajinal usgyle baktı sanırım kistide patlattı şimdi azar azar kanamam geliyor..Allah bu dokların eline düşürmesin ne yapacagımı şaştım inanınki..usgden sonra belim koptu sanki..öf yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?