ah canım ya.. Gerçekten kime güveneceğiz bilmiyorum. Bu fsh hormonu na kan testiyle mi bakıyorlar? olması gereken değerler ne bilgin var mı?
Arkadaşlar bende bu ay klomene başladım bendede eşimdede sorun yok sadece tek yumurtalıklı olduğum için geç hamile kalıyorum bu süreyi hızlandırmak için verdi doktor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım siz deneyimli arkadaşlara birşey sormak istiyorum ben adetin 5.günü sabah akşam iki kullandım 6 gün önce bitti ilacım doktor çatlama sorunum yok diye takibe gerek duymadı dün gece kasıklarımdan belime doğru bir ağrım oldu bayağıda sürdü ama sağ tarafımda sadece zaten tek sağ yumurtalığım var sizdede ilacı kullanırken bu tür ağrılar yaşandımı lütfen yazın korkmaya başladım.
sevilciğim teşekkür ederim canım. sağol vallaaa. içime su serptin. ne yapayım yarın sabah içmem ben de yarın akşamdan devam dimii.
He bu arada ben buaya hiç bir şey kullanmadım ara vermiştim doktor işine
ama doktorum ignenin ve gonaphene ilacının buayda etki gösterecegini söylemişti oyüzdende gonaphene yazdım
aabeyazmelek ve maviş çok sevindim inanın...Allahım inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip eder..
inanın bu müjdeli haberlerinizle daha bi ümitlenip motive oluyoruz hepimiz de...
ben de dün dr a gittim ve 2 tane yumurtam oluşmuş.biri 17 diğeri 19 mm...ardından hemen ovitrelle çatlatma iğnemi de oldum göbüşten:) bu ay klomende 2. ayım.. umarım bu ayın sonunda ben ve benim gibi diğer bekleyenler de müjdeli haberi veririz buradan...
bu arada hamişler bizleri unutmadığınız için de ayrıca sevgiler ve teşekkürler hepinizeee...a.s.
kız aabeyazmelek tebrik ederim canım benden önce davrandın canım bende sabah test yaptım aynen canım silik çizgi ama ben listeye yazılmak istemiyorum kan testinden sonra yazılırım eğer çıkarsa tabi.eşimede gösterdim evet çizgi var dedi ama silik çok açık renk
kızlar,bişey sorucam klomen kullanınca illaki çatlatma iğnesi vurunmak zorundamıyız.ben geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum ama olmadı tabiki.bu ayda doktora gitmedim sadece klomen aldım ve kullandım bir sorun olurmu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?