Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh

selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh

tebrikler canım ne kadar güzel fazla beklemeden geliyor bebişin idrar testimi yaptın canım

kolay gelsin bacım..bize de dikkkkkk.ay benim babam terzi ama ben hiç beceremem vallahi...:1hug:

sağol canım, valla dikiş dikmek pekde kolay değil, ancak kalıp çıkartıp teel alabildim
belim koptu ara verdim, bakalım becerebilirsem, herkeşe benden pantolonsengözlerimebaksanab
ama benim kalıp geniş hee şakkıdı

maşallah maşallah:teytey:
hayırlı olsun bacım, sevindim valla, avatarındaki gibi şirinmi şirin bebişin olur inşallah sağlıklı sıhhatlia.s.
dua et kız bizede :asigim:

bu ilaçları neden kullanıyorsunuz çok meraak ettim

canım klomeni doktor bana yumurtalıklarım gelişip yüyüsün diye vermişti
sanırım bende tembellik var, 4 aydır bişe çıkmadığına göre :roflol:
ben çalışkanım ama yumurtam bana çekmemişklava:
istenilen kıvama gelincede çatlatmak için iğne vuruyor doktor
ben iğne hiç kullanamadım

arkadaşlar diğer başliktada yazdim.

Haberiniz olsun.bugün doktorda muayene yumurta takibindeydim..........

Maalesef 36 mm olmuş.buna iğne yapamadi.............kendiliğinden çatlamasini bekliycekmişiz......
Hemen anlarim ben.dr.um pek ümitli değil galiba.sesinden konuşmasindan hemen anlarim...........

Ama ümitsiz değilim.2 hafta içinde ama ne zaman bilinmiyor çatlama işlemi...............

Allah yardimcim olsun...........

tevekkel değil,çok baş ağrısı yaşadım.çünkü uyarmak demek,beyne de mesaj göndermek demek...........yumurta ile beyin arasında koordinasyon olacak ki,döllenme sağlanabilsin....beyin uyarsın ki yumurta döllenmeliyim desin..
bundan sonra sı

ya tüp bebek ya aşılama...............artık ilaç yasak bana.......

canım çooookkkk tebrik edrim ya bugün ne güzel bi gündür rabbime şükürler olsun ne büyüktür.yahu.canım allah hayırlı sağlıklı huzurlu bi hamilelik ve hamişlik nasip etsin.ara ara gelip durumundan haberdar et.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde mis kokulunu kucağına aldığın gündede sevincini paylaşmak üzere:teytey::dance:

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah belli mi olur?????ha canım falın hazır seni bekliyom masa da duruyooooooo:içelim:

canım sana bayılıyorum allahım bu anlayışınla sabrınla eminim çok kısa bi zamanda dünya tatlısı bi bebiş verecekkkkŞeniz

kırmızı beyazcım yumurtanın 36 mm olması gayet güzel degilmi benim dr 22 olunca sevindi hemen aşılama yaptır dedi yani bu büyüklükte bence kesin hamile kalırsın canım ilişkilerini bırakma sakın inşallah güzel haberinide alıcaz

kırmızıbeyazcım;

üzerinde fazla göz var canım;2şeye çok üzülmüşsün ve bu konuda bi yol ayrımındasın.2yolun var seçim yapacaksın ii olanı seçeceksiin inşallah.uzun boylu zayıf saçlarını tepeden atkuyruğu yapan ama saçı çok uzun değil bi bayan varbu seçtğiğn yolda ondan bi iilik görceksin yolun sonunda sana müjde verecek...v harfi var bu kadının isim veya soyisminin içinde...

kendini sıkıntından çıkartıp kurtarıyosun canım sıkıntının içinden kuş gibi uçuyosunnn..yola çıkıyosun uzun bi yolsonunda çenesi bellibi erkek var onla bi k onu da el sıkışıyosun senin hayrına olacak bi konu.

sana sıkıntı veren 2 kişiyle alakanı kesiyosun bunlar üstüne yük olup kalbini kırmışlar
bu konuda sana bi kişi çok destek olcak..canım iki zaman sonra çok mjdeli bi haber alcaksın.kucağında duruyo müjden ferahtasın bu haberi alınca haberle beraber sevinç gözyaşın var...

bu kadar canım aslında tabağa da akcaktım ama kurumuş :) canım benim fallar çok kısa sürede belli oluyomuş.bi dene bak nasılsa burda yzılı duruyolar çıkmazsa çıkmadı dersin.inşallah 2 ay bak daha uzun süre olmaz bebiş haberialcan gördüm kucağında allahım dua niyetine kabul etsin.kızlar darılmayın ara ara size de bakarım içimden geldikçe.beni çok bakarsam rahatsız ediyo 3 harfliler ondan bakamıyom ok??? öptümmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

Son düzenleme:
amanin kız semoş falmı bakıyon sen bak bak pek severim falı bundan 4 yıl önce kardeşimin bayan arkadaşı vardı onun fal kafesi vardı bende eşimle tarot falı baktırdık söyledikleri ilk anda bana saçma geldi ama 4 yıl içinde hepsi aynen yaşandı şimdi sadece 1 tane benim için söyledigi şey kaldı onun gerçekleşmesini bekliyorum ama şu sıralar tekrar gitmek istiyorum malum bebiş gelicekmi diye benide falcı zannetti 6 hissin çok kuvetli neden yapmıyorsun dedi eşim hemen zıpladı olmaz istemem diye bilse ne paralar dönüyor zengin olurum valla he he

hehe canım bende aslında kimseye bakmam kociş kızar çok rahatsız ediyolar beni geceleri korkuyo o da napsın ondan izin vermiyo bi ona bakarım hergün bi de çok yakın arkadaşlarıma çıkıyo diyolarr bilmem doğrumudur???? bir kere baktığıma çok üzüldüm en yakın arkadaşımın annesi kanserdi iiydi ama durumu başka bi arkadaşa bakarken yakın birini kaybediyosun dedim ertesi gün ark annesi vefat etti.çok züldüm çok pişman oldum....

bi gün sana da bakarım sözzzz

burdayım şimdi semoş cum............
yazdım,evi biraz toparladım..........geldim...inanılmaz derecede içine doğuyor.hepsinde doğruluk payı yüzde seksen şu anda......
sonuçlarıda tahminime göre doğru belirtmişsin...............
sen...bir web sitesi aç.ama 3 harfliler.ay...söylerken başım ağrıyor.işte o yüzden ağırlık kalır üstündede başa çıkılmaz ..doğru canım........bu meziyet yine sende kalsın........çokda kullanma....bir üstüne ağırlık alırsan biliyorsun yandın............
aman bebek hesabı.allah korusun................

yumurtama çok üzülmedim.inan popoşuuma iğne yemeğe hazırlandırmıştım kendimi...........bu da hayırlısı.bakalım bide böyle olsun...36 olması bakalım bana ne kazandıracak...
ama anladığım şu ki.ben yavaş yavaş...çalışmaya başlamalıyım ki.tüp ve aşılama derken masraf çıkacak..........hepimiz için bu böyle aslında......6-7 milyar bir kenara hazırlamalıyım.
tabi yine allahın izniyle

canlarım...bu arada bugün 2 hamiş haberi var..çok sevindim.DUYGUN da takılıp kalmıştı liste........hayırlı olsun onlara...bizlere de duacı olsunlar..........

canım aman kociş beni gezmeye götürcekmiş gidim hazırlanim.kızmasın hazır götürüyoken muckkk
sonra görüşürüz

:lepi:

hadi bakalım...şimdi merak ettim....samsun da nerelere gideceksiniz?hani yemekli yer mi?kırlık alanlarda ki o şahane deniz manzaralı bahçelerde mi?yoksa alışveriş merkezi mi?yoksa.....sahilde yürüyüş mü?
nereye semoş.nereye?
bende burda 36 haftalık hamileler gibi 36 mm .lik yumurtamla.kaç sarılı bilemem.bekleyip dur........koca gelsin de döllesin............of offf

İyidir canım bugün doktora gittim, yumoşlarım14,5 mm. olmuş. Büyüyorlar yavaş yavaş. Pazar günü çalışma önerdi her ihtimale karşı. Pazartesi tekar çağırdı bakalım hayırlısı. Semacım bana bu ay sanki sen hamişmişsin gibi geliyor, yazdıklarını okuyoum. İçime öyle doğdu nedense, bakalım hayırlısı ile bekliyoruz senden mutlu haberi. Bize de moral verirsin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…