selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh
can dostlarım....eşim şimdi geldi işten.....
elinde klomen.çok şükür o ilacı başucumda görmeden rahat edimiyorum.gene geldi......,
adet tam bugün sökülmeye başladı.bugün 1
pazartesi FSH bakmak istiyorum.kızılay a gidicem 20 papel
klomen hapı yut..........pazar başla perşembe doktor..........
merhaba kırmızıbeyaz sana bısey danıscakdım.kızılaya gıdecegınden bahsetmıssın.ordakı kadın dogum bolumunden bıraz bahsedermısın.muaynelerı nasıl ultrason varmı. neden kızılayı secdın yumurta takıbı yapılıyomu gıbıı bıraz uzun oldu ama kusuruma bakma.bende kararveremedım kendıme bı dr ayarlamak ıstıyorum ama ozel mı olmalı hem ozel hem ssk lımı olmalı yada kızılay ı da tercıh etmelımıyım.bana yakında var
eccık bahsedermısın bana ıyı mı kotumu:uhm:
cok tesekkur ederıma.s.
günaydın kızlar kocişi işe gönderdim fındıkta uyandı uykusu açılsın diye bekliyorum kahvaltı ettiricem
semacım sanada sınavında başarılar canım inşallah herşey istedigin gibi olur canım tam adetin gelmeden umutsuzluga kapılma canım.benimde sanki dizlerim ve belim fafiften agrıyor gibi ama adet belirtisi için erken ama nasıl sabretcem bilmiyorum eşim kızıyor her ay ümitleniyoruz olmuyor fazla ümitlenme diye ama imsanın elinde degilki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?