Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

başak ım.nerdesin?yemek mi yiyorsun kızısı ve eşinle.afiyet olsun canım...

başak cım.maalesef özel mesaj kabul etmedi.yazdım sana...kapalımı dersin?
belki öyledir..........yazdım göndermedi

hayır canım özelim açık çünki bagzı arkadaşlar çekti özel mesaj evet canım fındıgın karnı acıkmıştı babamız geç gelecegi için onu doyurdum masadan kalkmadan babamız geldi onuda doyurdum yorgunmuş banyoya soktum bir güzel yıkadım birde kese attım kocişe valla çok severim yıkamayı şöyle kütür kütür ovarım saçlarını saçlarda azalıyor ya neyse canım öptüm tekrar dene istersen özel mesajı kız seninki kapalı olmasın

kızlar bende çıkıyorum fındıgı parka götürecegiz dünden beri adamın başını şişirdi babasıda götürüyor gelince tekrar girerim öpüldünüz kızlar

başak cım.timammm..açıkcası bende severim parkları..hep keyif alırım...

canlarım,eşimi bu gece ilişkiye,pardon depoyu boşaltmaya ikna edemem...........çünkü yanında kardeşiyle geliyor.bu gece bizde....eşimde yapmaz bu halde........zaten yumurta 36 olmuş.....iki hafta boyunca boş durmayın demişti doktor....ee ben şimdi ne yapayım....

olsun canım kardeşi sizin iş bittimi zaten sen yatacaksın eşin banyo yapar sende gece yarısı olmazmı canım bak fırsat ayagına gelmiş yumoş büyümüş babayı bekliyor eee bizahmet yani :roflol:

amanin kızlar eşimden azar işittim yarın test alıp yapıcam dedim demez olaydım kızdı kociş hayır olmaz günün geçsin ondan sonra her ay erkenden yapıyorsun hem kendini hemde beni strese sokuyorsun daha fazla strese dayanamam diyor eee haklı hata bende ne söylesin adam git al kendin yap negatif bile çıksa söyleme adam haklı buay karınca gibi çalıştı zavallın negatifi erken ögrenirse mazallah yüregine iner

canlarım samsunda sahilde kafeler var denize yakın serin serin oturuyoz hepsi arkadaşalrımız akşamları orda içiyoz çayımızı kahvemizi...güzel serşn oluyo bu akşam çok kalabalıktık 3çift 3 çocuk ama biz de yok henüz hehe...
ya kızlar ya sanırım ben regli olcam ağrılar başladı takmıcam dedim ama telaş yaptım herhal akıntım arttı ama bi garip yumurta çatlamış gibi uzuyo.sanki hafif böle çok inceleyince pembe gibi.yani ii ce bakınca.ne bilim aman ne olcaksa olsun bir an önce hamişmiyim değilmiyim ne bilim????

ya kıslar şimdi tekrar baktım gözlerim yanıldı heralde bişe yok anlamak için çamaşırımı değiştirdim zaten olcaksam sabah olurum.yarın sınavım var sınavdan sonra yazarım durumumu ok??? dua edin bişe olmasınnnnnn..regl olmayayım ama gebelikten olsunnn

günaydın kızlar kocişi işe gönderdim fındıkta uyandı uykusu açılsın diye bekliyorum kahvaltı ettiricem
semacım sanada sınavında başarılar canım inşallah herşey istedigin gibi olur canım tam adetin gelmeden umutsuzluga kapılma canım.benimde sanki dizlerim ve belim fafiften agrıyor gibi ama adet belirtisi için erken ama nasıl sabretcem bilmiyorum eşim kızıyor her ay ümitleniyoruz olmuyor fazla ümitlenme diye ama imsanın elinde degilki.

yok tatlım 20si yaklaştı ya tuvalette kaldım vala git gel bişe varmı diye aslında günüm bugün.ama emin olamıyorum ilaç bittikten sonra olmam gerekiyo.aslında erken de olmam gerekiyo ilacın etkisi ama bişe yok adet olcak gibi değilim akıntım var.yine de sınava giderken ped koycam.nolur nolmaz dönüştüde test alıp sabah yaparım regl olmazsam bakalım.ama erken daha dimi başakcım ya bugün 31nci günn.heyecan yaptım ama biz çok ikiz istiyoz belki ondan olmuyodur eşim hep dua ediyo allahı ikiz olsun diye.bilmem.belki iğnelerle daha ii olur.hayırlısı tatlım hastalanırsamda üzülmicem kendime söz verdimmm:enbuyukkk:

şimdi belirtilerimi yazim bak gögüs uçlarım felaket acıyo sütyen bile rahatsız ediyo (daha önce hiç olmadı);sanki göbeğimdeki çizgi elirginleşti.kukumda ki renk değişimini gördüm mavi damarlar dan dolayı koyu renk olmuş.sonra kasıklarımda belli belirsiz sancı oluyo sıksık belim ağrımıyoooo.başka da abişe yok.he bi de rüyam varrrr.o kadar...

19.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.....
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS
loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::17 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

Son düzenleme:
nerdesiniz sınava gitmeden bişeler deyin ben yine sıkıntı yapmaya başladım.kimseye de söleyemem nerdesiniz gelinnnnn????

semoşum inşallah ama benim içime seninle ilgili güzel şeyler doguyor ama ikizin olmayacak buna garanti veririm malum dedim ya medyumluk var azıcık bende he he sen göbegine filan bakma stresten uzak ol birzcık relaks canım bende kızıma hamile kaldıgımda hiç umursamadan bekledim kendimi şartlandırmadım ama oldu işte sende öyle yap diyorum ama seninyerine ben heycanlanıyorum

kızlar ben yukarı temizlige çıkıyorum kaytaramadım sonra görüşürüz semacım bol şanslar güzelim

saol cicim duş aldım şimdi pedimi de koydum ne olur ne olmaz olcak gibi değilim ama napcan???

canım saol desteğin için sana da çokkkk kolay gelsin.çok yorma kendini...aslında düne kadar takmıyodum da işte nolduyssa dün yine depreşti stresim hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…