a..semoş..sınav iyiydi demek.sevindik canım...
pazartesiyi böyle umutlu beklemen çok güzel.......2 gün demek...
ama adet gelsede o anda içinden ne gelirse söylen,için rahatlasın............
gelmezse eğer,işte o zamanı hepimiz ümitle bekliyoruz.......az kaldı çok az.....
şimdi senden haber zamanı.gün senin günün.....sıra sende canım.........hepimiz senleyiz....
bu yazdıklarınla açıkcası ümitlerimiz biraz daha arttı............ah ah canım...........allah dan ümit edicez şu günlerde.hadi bakalım....iyi haber yaz..
olsun yazamasan da sen bizdensin......bizimlesin......yine yolumuza devam edicez.kopmadık ki birbirimizden
ah canlarım.....öldü o spermler.dün gece olmalıydı..
aman şimdi boşa gidecek bu gece........
ama 2 gece sonra onu 45 derece ateşide çıksa,ordu evime misafirde gelse,elimden onu kimse kurtaramaz..........
bu kadar sıkıntı çek,kafa kaplat,oh kocalar ne rahat
yok öyle.....o hapları yutmaktan sütyen bedenim 2 numara büyüdü..........
kızlar ben geldim sınav süperdi ya çok basitti.şey lise mezunları içindi de ondan heralde ama inşallah umutluyum.dedim ya sınava giderken ped koycam diye.akıntım dünden beri pembemsi beyaz beya ama hafif pembelik var.bel ağtım geçti gögüslerim de şişmedi sadece uçları acıyo.ped de h,ç bişe yok akıntıdan başka.dünden beri böle adet olsam olmam lazımdı ama hayırlısı belki sıcaklardandır.pazartesine kadar beklicem olmazsam pazartesi sabah test yaparım çıkmazsa kan tahlili yaparım.çünkü progestan bitince hemen regl olmak gerekiyo belki akıntıda progestan bittidiye oldu belki hamişimdir.içimden bi ses olabilir umudunu kesme diyo ama akıntı?????:lepi::lepi::1hug:
kızlar merhabalar ben adet oldum ama hala tam sökülemedim damla damal ara ara geliyo başka bişey değildir çünkü gününde geliyo.napalım benim şans bi daha ki aya iğnelerde heralde..nolcak bilmiyom ama çok üzülmeim.yavaş yavaş alıştırdı beni allahım umudu bu ay devam edenlere nasip eder inşallah.bugün dr u da arayamam pazar artık yarın randevu alırım.dün sadece akıntı pembeydi ped de 1 damla bile sayılmazdı temizdi.ama sabah ilk wc de hemen kırmızılar kendilerini gösterdiiiiii
Sağlık olasun Allah hayırlısını versin semacım ama annem bana hamile kalıp adet görenler var demişti. Çok az gelmişse adetin bir bekle bakalım. Ben nette bir mail okumuştum. Kızcağız adet görmüş az bir miktarda, sonra doktora gitmiş adetim az geldi diye. Doktor da söktürücü ilaç varmiş adeti sökülsün diye sanırım. Kız ilacı kullanmış, daha sonra öğrenmişler ki kızcağız hamile imiş. Doktor anlamamış hamile olduğunu, kızcağız boşu boşuna düşük yapmış. Çok üzülüştüm okuduğumda. Adte görünce de bir kaç gün beklemek lazım kanamanın şiddetine.
semoscum üzülme tatlım olsun bundada bir hayır vardır nasıl olsa yumoşlar oluyor mutlaka senin bebişte gelecek annesi belki zamanını bekliyor merak etme gelince acısını çıkarırsın ısırırsın tombiş ellerini benimde umudum yok sanki adet olucam gibi inceden kasıklarım agrıyor umutlanmayayım diyorum ama kokulara karşı fazla duyarlı oldum hemen migdem bulanıyor sıcaklardanda olabilir izmir 40 dereceyi gördü bugünde aynı 39 valla bütün kapılar kapalı klima çalışıyor yoksa durulmaz canım şimdi ben beklemedeyim şafak 7 veya 8 olsa gerk bütün bir ay çalış sonra son günler geçmek bilmesin ayyy sıkıldım
yok üzülmedim canım.tabiki allahın takdiri.hep hayırlısı neyse o olsun diiyoruz.şimdi salı için randevu alcam artık kloemen biitti malesef iğnelre geçicem göbekten sanırım onlar çok pahalıymış nolcak bilmiyom......180 200 lira ve bu sadece fak ücretiiiii
allah yardıcın olsun canım benimde son ayımsı klomende sırada aşılamalr var ama yaptırmıycam tekrar görüştüm ondada 3 tekrar yapılıyormuş tutmassa tüp bebek ama saglıklı bir gebelik geçirdim herşeyimiz normal dr hamile kalamaman için hiçbir neden yok dedi kendiliginden olursa olur yoksa fazla kurcalamıycam kızımda ana sınıfına başlıycak teyzesi onada vakit ayırmalıyım dr peşinde koşarken onu ihmal ettim hissine kapılıyorum bazen onunda ilgiye ihtiyacı var degilmi teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?