Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

vallahi bende hepimize ii bi haber vermey,i çok isterim allahım çok büyük nasip ettiyse olur...anaaaaa başım döndü şimdi kırmızıbeyaz....noluyo leyyyyynnn şaka yapma vücutum dalga geçiyor benlen hehehehe..sırnaşık şey 2gün evet aslında normalde bugün 1 ay oldu ama geçen aylar şöyle 18 mayıs 19 haziran eeee 20 temmuz olması lazım ama ilçalardan da şaşabilir bilmiyommmmm.korkuyom heyecan yaptım başım dönünce he bi de ben bugün glukofen içmedim sınavda midem bulanmasın diye ama ne çare gene çokkkkk bulandııı.fena oldum...acaba diyorum ama kendimi kaaptırmıyoruummmm....size müjde vermek istiyorum kocişimede hiç umudu yok bu ay h,iç sormuyo yarını biliyo ama... zavallım yıldı artıkkkŞeniz:enbuyukkk:

bu yazdıklarınla açıkcası ümitlerimiz biraz daha arttı............ah ah canım...........allah dan ümit edicez şu günlerde.hadi bakalım....iyi haber yaz..
olsun yazamasan da sen bizdensin......bizimlesin......yine yolumuza devam edicez.kopmadık ki birbirimizden

benim samsunda tanıdığım çok ablalarım var üni den arkadaşlar var ama dostum iistanbulda kaldı onu çok özlüyorum.yeni evlendi bebk için düğününe de gidemedimm. ama olsun şimdi siz varsınız hele bi de sen varsın yeter bana hiç yalnız bırakmıyosunuz beni sizi ve sezi çokkkk seviyorum allahım o temiz güzel ii kalbine göre versin ellerini kucağını yuvanı mis kokulu bebişinle doldursun inşallah ne yakışır sana da annelik hamişlik Şeniz:içelim:

sen herşeyin en iisine en güzeline layık birisin inşallah hep gülen mutlu huzurlu biri olarak yaşlanırsın... SENİ İYİKİ TANIMIŞIM TABİ SİZLERİDE..........:dance:

hiç sorma yaa benim kocamda illallah dedirtiyo bana kafamçokkarıştıklava: :mymeka:
yahu yumurtladım diyorum benden iş çıkmaz boşa uğraşma diyo, ayy sinir ediyo beni
yumurtlama haftamda zar zor 2 defa yaparsa öpüp başıma koyuyorum
sonrada niye çocuğumuz olmuyor diye iç geçiriyordur Allah bilir (bana pek bişey demiyor çünkü)
bu ay sıkı çalışcam diyorum ama benim adamda iş yok, bişey mi yedirsem? ama ney? keçiboynuzumu acaba?

canım benim bu haberi verceğini biliyordum, hadi hayırlısı a.s.
sıra bebiş haberinde, birde hamilelik haberini alalım, oohhh bizden mutlusu yok:1hug: :sm_cool:
halayın başını ben çekicem ona göre :teytey::teytey::teytey:

kızlar ii dilekleriniz için çok saolun ama akıntım giderek koyulaştı yarın hastalanırım heralde....üzülerek sölğyorum ama bu üstüne görme olamaz sanıyorum.ama çıkmadık candan umut kesilmez belimde çok ağrıyo ama.ben yinede yarın aynı bugün gibi olursa bi test yaparım eksik kalmasın dimi ama:::))))
hadi kaın sağlıcakla dememkki benim nasip iğnelerde hehe belki ikiz olurrrrr

iyi geceler kızlar bu akşam gezmeye gittik kocişle başbaşa yeni sevgililer gibi kızı abime sattık onuda alıcaktım ama uymamıştı gündüz yolda uyur diye almadım öyle kafamıza esti çeşme gecelerine aktık valla sizlerinde olmanızı isterdim çeşme harika daha yeni geldik ama sizlerden nöbetçi yok bu akşam her neyse sabah görüşürüz semoşcum inşallah kırmızılar gelmezde güzel haberine seviniriz canım.

kızlar merhabalar ben adet oldum ama hala tam sökülemedim damla damal ara ara geliyo başka bişey değildir çünkü gününde geliyo.napalım benim şans bi daha ki aya iğnelerde heralde..nolcak bilmiyom ama çok üzülmeim.yavaş yavaş alıştırdı beni allahım umudu bu ay devam edenlere nasip eder inşallah.bugün dr u da arayamam pazar artık yarın randevu alırım.dün sadece akıntı pembeydi ped de 1 damla bile sayılmazdı temizdi.ama sabah ilk wc de hemen kırmızılar kendilerini gösterdiiiiii

20.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.....
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

Son düzenleme:

Sağlık olasun Allah hayırlısını versin semacım ama annem bana hamile kalıp adet görenler var demişti. Çok az gelmişse adetin bir bekle bakalım. Ben nette bir mail okumuştum. Kızcağız adet görmüş az bir miktarda, sonra doktora gitmiş adetim az geldi diye. Doktor da söktürücü ilaç varmiş adeti sökülsün diye sanırım. Kız ilacı kullanmış, daha sonra öğrenmişler ki kızcağız hamile imiş. Doktor anlamamış hamile olduğunu, kızcağız boşu boşuna düşük yapmış. Çok üzülüştüm okuduğumda. Adte görünce de bir kaç gün beklemek lazım kanamanın şiddetine.

BEKLEMEKTEN BAŞAK YAPCAK BİŞE YOK CİCİM BEKLİYOM İŞTE GEÇEN AY HEMEN OLMuştum valla.2gün oldu hala sökülemedim sıcaklardan heralde.neyse biz eşimle çok ikiz istiyoz bu iğneler yumuşları daha çok büyütüyo sayısıda fazla oluyo bekleyelim baakalım dimi??? her ihtimale karşı ben yarın test yaparım.şimdi nöbetçi eczane arayamam.kocişe de söledim sakın ümitlenme bizim iş sakatlandı diye.bugünde sormadı napalım.bi daha ki aya baba olcakmış nasip

semoscum üzülme tatlım olsun bundada bir hayır vardır nasıl olsa yumoşlar oluyor mutlaka senin bebişte gelecek annesi belki zamanını bekliyor merak etme gelince acısını çıkarırsın ısırırsın tombiş ellerini benimde umudum yok sanki adet olucam gibi inceden kasıklarım agrıyor umutlanmayayım diyorum ama kokulara karşı fazla duyarlı oldum hemen migdem bulanıyor sıcaklardanda olabilir izmir 40 dereceyi gördü bugünde aynı 39 valla bütün kapılar kapalı klima çalışıyor yoksa durulmaz canım şimdi ben beklemedeyim şafak 7 veya 8 olsa gerk bütün bir ay çalış sonra son günler geçmek bilmesin ayyy sıkıldım

canım dogru söylüyorsunda benimde adetim az gelir 1 gün ertesi gün akşam üzeri bitergeçen ay dogru dürüst gelmedi pedlerim hep damla damla oldu ama gebelik olsaydı dr yumurtalık kontrolümde vajinal ultrasonda görürdü degilmi

nemeseden haberi olan varmı? dün adet tarihiydi
günü geçen arkadaşlardanda ses çıkmadı yoksa bize süprizmi yapacaklar acaba .

yok üzülmedim canım.tabiki allahın takdiri.hep hayırlısı neyse o olsun diiyoruz.şimdi salı için randevu alcam artık kloemen biitti malesef iğnelre geçicem göbekten sanırım onlar çok pahalıymış nolcak bilmiyom......180 200 lira ve bu sadece fak ücretiiiii

allah yardıcın olsun canım benimde son ayımsı klomende sırada aşılamalr var ama yaptırmıycam tekrar görüştüm ondada 3 tekrar yapılıyormuş tutmassa tüp bebek ama saglıklı bir gebelik geçirdim herşeyimiz normal dr hamile kalamaman için hiçbir neden yok dedi kendiliginden olursa olur yoksa fazla kurcalamıycam kızımda ana sınıfına başlıycak teyzesi onada vakit ayırmalıyım dr peşinde koşarken onu ihmal ettim hissine kapılıyorum bazen onunda ilgiye ihtiyacı var degilmi teyzesi

HAKLISIN CANIM senin hiç olmazsa bi bebişin var hem de dünya tatlısı.kötü haber ben tamamen söküldüm hemde çok yoğun parça da geliyo düşük olamaz o kadar ağrım yok.napalım.bu iğneleri de mecbur denicem canım hemen aşılama istemem ben daha pahalı şu an da ona aayırcak bi bütçe yok.eşim öğretmen ben çalışmıyom.şu banka işi olursa hiç beklemem aşılamaya geçerim valla.ama denemek zorndayım şu an.bu ay hiç kendimi kollamicam denize gircem her işimi yapcam offff evlendim evleneli nedir bu sıkıntı yahu....

daha kötüsü bu ay eşimin annesi ve kız kardeş,i gelcekmiş şimdi sorup durcaklar zaten kayınvalidem ordan yetişiyo her aarayışında eşime soruyo bebek varmı diye.bu ay kocişi de tekrar sperm tahliline götürcem 6 ay geçti.ml de 23 milyon tek sorun o diğerleri çok normal.keçi boynuzunu da yemedi bu ay küre başlıcam iğnelere de bu kadar para verdikten sonra.vallahi görev gibi ilişkiye giriyoz artık öle olsn istemiyom ya.kociş hep bundan olmuyo diyo seni dinlemicem yok şu ügn yok bu gün diyo.ama bende dr a gidiyorum mecbursun diyorum işine gelmiyosa sen tedavi ol diyorum.kabullenemiyo sperm sayısının az olduğunu.yani bu toplam değil 20milyonun üetünde olması gerkiyo ama 23 milyon çok süper değil yani.eeee yaşı 37 sigara desen en az 2 paket...ben de her ay dr a taşınıyom.bu ay o da dikkat edecek sabırlı olacakkkkkkklava:klava:klava:

canım sende kayınvalidenlere daha yeni evliyiz erken filann de geçiştir adetinin tamamen sökülmeşi çok iyi temizlenir rahmin diger ay bebiş için hazır olur he he sanki dr olduk valla ama şaka bir yana bende senin gibi adet olamıyorum 1 gün sürüyor ondan sonra yok ama hiç gelmemesinden iyidir

valla canım aslında regl olmak sinirime dokunmuyor değil yyani artık gelmesede hamişlikten fena olmaz yeter yahuuuu..şaka bi yana canım ben çok düzensiz olurdum.şimdi bu tadaviyle gayet düzenliiiii.maşallah.... ama şimdi eşime söleyince adamın yüzü aılcak üzülcek yine aman takmıcam ı-onu benim kadar üzülemez sonuçta...

ya eşim safım benim sölemiş benim dr a gittiğimi filan...şimdi biliyolar yani görümcem dr zaten...ama sağlık ocağında pek bilmezani.aram yok fazla onlarla.sonra bi ara uzun uzun anlatırım.evlendikten sonra biz çok değiştiler....

şimdi eşim onların yanında bişe derse vay haline yandı.kusura bakmasın kimsenin lafını çekemem dr sperm tahlilinden sonra ilaç verdi bunlar bitince tam 2 ay sonra gel bi daha yapcaz dedi.ama bizimki ilaçları içmediği gibi şubattan bu yana dr a gitmedi.boş keseden benim bişeyim yok iiyim ben sonuçlarım güzel dedi.ama benim dr um eşinin sperm sayısı sınırda olur ama düşük sayı ilaçla desteklesin dedi....

bizimki senin dr un nerden biliyo dediiiii..aman düşününce çok şey var ama neyseeeee

tamam işte bende birşey yok oglunuzun tekrar gitmesi gerek dersin laf yerine gider valla aslanlar gibi gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar böyle insanlara kızıyorum valla benimde çocukluk arkadaşım var benden 1,5 sene önce evlendi bebegi olmayınca arkdaşıma yüklendi kaynanası ve görümcesi kızda dr gitti herşeyi normalmiş megerse eşinin sperm sayısı azmış ameliyat olması gerkiyormuş babası bunu bilirken kimseye söylememiş kız çok eziyey ettiler eşide ameliyat oldu ama tam yapamamışlar terarlanması gerkmiş garibim evde oturup incik boncuk yapıyormuş sıkıntıdan kocası olacak grizekalıda kendine bulmuş birtane........ onunla gününü gün ediyor kızda saf evde kocam gelcek diye bekliyor ee şimdi arkadşımın yaşı ilrledi yarın birgün senin buyaştan sonra çocugun olmaz derlerse ne yapar bilemiyorum işte böyle örümcek beyinli insanlarla anlaşmak zor tatlım umarım sıkmamışımdır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…