slm kızlar mutlu ve umutlu yıllar.test yaptım akşam silik çizgi çıktı yine
iki defa test yaptım ikisindede silik çıktı ama pregnly lin etkisi olabilir mi?ümitlenmemek elde değil ya rabbim.ebrunisa canım 2 çizgimi silik çıktı anlamadım eger 2 çizgi silikde olsa hamimlesindir canım inşallah silik derken pembe çıkıyor yani degilmi gadi güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
canım iğnenin etkisi 10 gün sürüyo ben 10. gün yapmıştım yoktu, her ihtimale karşın yarında yap pozitif çıkarsa hamilesin ama dğilsde idrarda çıkmayabilir, yumurtlamanın 12. günü birde kan testi yaptırırsın, esas onda çıkar İnşallah hamilesindir canım.yani iğne vurulalı daha 9-10 gün oldu
kizlar bugun adet sokucu ilaca basladim insallah bir hafta icinde adetim gelecek o zaman listeye bende tekrar katilacagim..
aralik ayi listesindeki arkadaslarim insallah yeni yilimizin ilk gunlerinde sizlerden guzel hamile haberleri alacagiz oyle umut ediyorum...
Kızlarr bu klomenn sizdee iştahsızlık,bulantı,vücutta değişiklik yaptımı hiçç.İlk defa bu ay basladım ben yarın kutu bitiyor kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?