Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar mutlu ve umutlu yıllar.test yaptım akşam silik çizgi çıktı yine

ebrunisa canım 2 çizgimi silik çıktı anlamadım eger 2 çizgi silikde olsa hamimlesindir canım inşallah silik derken pembe çıkıyor yani degilmi gadi güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

ebrunisa canım 2 çizgimi silik çıktı anlamadım eger 2 çizgi silikde olsa hamimlesindir canım inşallah silik derken pembe çıkıyor yani degilmi gadi güzel haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
iki defa test yaptım ikisindede silik çıktı ama pregnly lin etkisi olabilir mi?ümitlenmemek elde değil ya rabbim.

hayır canım çatlatma ignesinden degildir ben dr sormuştum ignenin etkisi bukadar uzun süre vücutta kalmaz dedi belki 1 yada 2 gün ama sonra etkisi geçer dedi canım belkide erken döllenme oldu içim rahat olsun dersen kan testi yaptır esrako arkadaşımızda senin gibi çok erken ögrenmişti hamile oldugunu gebelik yoksa silik bile çıkmıyor çizgi ben inanıyorum sende hamilesin canım yeni yılın ilk bebegini sen getiriceksin galiba

Canlarım herkesin yeni yılı kutlu olsun. Hepimiz ne diliyorsak Yüce Allahım onu versin:Saruboceq: Tabiiki önce sağlık, mutluluk... ebrunisa silik dediğin iakinci cizgi dimi arkadaşım. İnşallaahh hamilesindir canım. İkinci cizgiyi silik de olsa görenler birkaç gün sonra güzel haberi veriyor. Umuyorum ve diliyorum ki sen de güzel haberler vereceksin bize. beyazbeyaz, maviş, başak hamilelikler nasıl gidiyor kıslaar. Dikkat edin kendinize haa. gamyoncuiremsu

merhaba kızlar...dün sabah test yaptım ve sonuç negatif ( ama hala regl olmadım....sizce kan testi yaptırmalımıyım??yada yoksa boşu boşuna kendimi daha fazla umutlandırmayayım mı ??kafam karıştı ya offfffffffffffffff

hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız ve desteğiniz için inşallah güzel haberi veririm ama yinede adetimin geçmesini bekleyeceğim

selam kızlar umutlu migde bulantılarım fazlalaştı birde gaz sorunum var resmen gazman gibi oldum
gamzelim adetin geçtimi canım eger geçtiyse idrarda 7 günden önce çıkmıyor bende adetimi 3 geçince yapmıştım negatif hatta hastanedede yaptırdım aynı sonuç çıktı sonra gelmeyince 6 günü yaptım evde silik çıktı gecede hastanede yapıldı pozitif inşallah seninde öyle olur canım
ebrunisa adetini bekleme yaptır kan testini bak sana esrako arkadaşımızı örnek vermiştim bence onun durumuyla aynısın erkenden ögreniceksin belki ama karar yine senin tabi kararına saygı duyarım ama 2 çizgiyi pek sık görmüyoruz nedense

yani iğne vurulalı daha 9-10 gün oldu
canım iğnenin etkisi 10 gün sürüyo ben 10. gün yapmıştım yoktu, her ihtimale karşın yarında yap pozitif çıkarsa hamilesin ama dğilsde idrarda çıkmayabilir, yumurtlamanın 12. günü birde kan testi yaptırırsın, esas onda çıkar İnşallah hamilesindir canım.

başak35 adetlerim bir kaç aydır düzensiz,en son 29 kasımda adet görmüştüm..buna göre 29 aralık olması gerekiyor...2 aydır da klomen tedavisi görüyorum,18 kasımda da 17 ml bir yumurta oluşmuştu ve dr. 20-21-22 kasımda beraberlik önermişti...ondan sonrada 10 gün bekle eğer adet olmazsan test yap demişti...bende yeni yıla hamile olarak girme umuduyla dün yaptım testi (
ama sanki belirtiler oluşmaya başladı,karında dolgunluk,gaz,göğüslerim sızlamaya başladı ve yediğim hiçbirşeyden tat alamıyorum...inşallah erken yaptığım için çıkmamıştır ve inşallah hamileyimdir... ALLAH yeni yılda inşallah dilekleimizi kabul eder,senin bebeğine arkadaşlar getiririz bizde...

İnşalla gamzelim hayırlı haberlerini bekliyoruz benide adet günüm dündü hala olmadım kızlar inşallah 9 ay boyuncada olmam

selam arkadaşlar ben uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.. bende bebiş için uğraşıyorum yarın klomene başlıyorum 2 ay öncede kullandım olmadı yan etki yaptı biraz ara verdik yarın başlıcam inş. en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

31-12-08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani ::::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
a.akilli :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

esemos canim hosgeldin olman gereken adet tarihini verirsen senide ugurlu listemize ekleriz..

kizlar bugun adet sokucu ilaca basladim insallah bir hafta icinde adetim gelecek o zaman listeye bende tekrar katilacagim..
aralik ayi listesindeki arkadaslarim insallah yeni yilimizin ilk gunlerinde sizlerden guzel hamile haberleri alacagiz oyle umut ediyorum...

hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallah bebişleri:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....

Kızlarr bu klomenn sizdee iştahsızlık,bulantı,vücutta değişiklik yaptımı hiçç.İlk defa bu ay basladım ben yarın kutu bitiyor kafamçokkarıştı

Kızlarr bu klomenn sizdee iştahsızlık,bulantı,vücutta değişiklik yaptımı hiçç.İlk defa bu ay basladım ben yarın kutu bitiyor kafamçokkarıştı

ewet canım maalesefki yan etsi öyle..bendede mide bulantısı çok oldu..tabi iştahsızlıkta zaten 1lokmacığım tamamen elden ayaktan düşecegim diye çok korktuk..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…