günaydın kızlar gidiyorum sonucu bilebile yaptırıcam ama hala küçükte olsa bir ümit var.
canım yumurtalar günde 1 - 1,5 mm büyüyorlar. ve 18 mm den sonra her an çatlayabilirler diye söylüyor benim doktorum.ayrıca cuma günü yumurta 15mmm di....
canım zaten ilaca adetin 4. veya 5. günü başlatıyorlar. Yani tedaviye başlaman için önce adet olman lazım. O yüzden doktoruna bir danış ve ona göre hareket et derim ben.arkadaşlar
size bişey sorabilirmiyim
şimdi ben geçen ay hsg çektirdim şükür açık çıktı:lepi:
dr um adetin 2. veya 3. günü gel tedaviye başlayalım artık dedi
neyse 20sinde olmam lazım diye hesap ettim öbür ay 19 kasımda olmuştum
şu tarih oldu hala adet olamadım belirtide yok testte negatif çıktı
dr a gitmeyi şu yüzden istemiyorum söktürücü verirse ben o adet ile klomen veya artık dr ne verecekse ona başlayamam demi:sm_confused::uhm:
sizce ne yapmalıyım:uhm:
kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar
benim kırmızılar geldi adetim 1 şubat
kızlar benim yazımla ilgili kimse bi şey bilmiyormu
sağol seldafit beni listeye eklediğin için canım sen kaç aydır tedavı görüyosun senlede rengli olma günümüz aynı sen test filan yaptırdınmı
günaydın kızlar gidiyorum sonucu bilebile yaptırıcam ama hala küçükte olsa bir ümit var.
Selam arkadaşım benim ilaç+iğne tedavim 3. ayı oldu. Test yapmadım ben fazla umutlanmak istemiyorum ve daha iğneyi 25 aralıkta oldum. 11 gün oldu iğne vurulalı. en erken 2 gün sonra yani 13. gün varsa birşeyler çıkar diye biliyorum Bu ayda birşey yok gibi geliyor bana. İlk ay çok umutlanmıştım. Şimdi biraz daha karamsarım herhalde
hiç öyle bişey duymadım ama vardır harhalde zaten hacdan gelen herşeyde bir keramet vardır
inşallah doğrudur
kızıyorum ama sana canım silikde çıksa vardır demek birşeyler neden umudunu kırıyorsun ben silik bile olsa o çizgiyi görmek için 19 ay bekledim tahmin ediyorumki hastaneden kuş gibi kanatlanıp çıkıcaksın sonucu aldıgında ben arkama bile bakmadan çıkmıştım
ama sonuç ne olursa olsun hiçbir zaman umudunu kaybetmeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?