Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlarrr çatlatıcııı iğneee kullananan olmadımı hiçç göbekten olan yaa sorumun cevabını alamadım :dilcikar:

Balsuratcım merhaba canımm..
sen şu ikinci bebiş için uğraşanlar topiğindekiki torpilli olansııın..kaydirigubbakcemile3
canım ben de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 2. kez. normalde deri altından olması yeterli dediler ve geçen ay koldan vurmuşlardı..ancak göbekten daha etkili olduğunu duydum ve bu sefer de göbüşten yaptırdım ovitrelle i..pregny de buna muadil olan diğer çatlatma iğnesi..kalçadan da yapılabiliyorlar ama en etkili göbüşten...
umarım yardımcı olabildim canım
sevgiler...a.s.

CANIM SENİN GÜNÜN BAYA Bİ GEÇTİ :CüvCüv:TEST FİLAN YAPTIRDINMI İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:sm_cool:

2 defa test yaptım ikiside negatif canım,ama hala adet olmadım.kan testi yaptırmaya cesaret edemedim bir türlü..birkaç sabahtır da ateşimi ölçüyorum,hep yüksek çıkıyor..ama bugünde olmazsam,yarın kan testi yaptırıcam artık,hayırlısı :))

Evet canım ikinci bebiş isteyenlerdeki benim ..kaydirigubbakcemile3
Demek:)göbüştende oluyormusss .Çok sagolasın canım ben en iyisi dr da sorayımŞeniz

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

06-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
nazanorbay:::::::::::::::::::::::::::::::::::??

LİSTEMİZ SON SAYFALARA GELSİN.
NAZANCIM İSTEMEYE İSTEMEYE ŞUBATA ALDIM SENİ. BÜYÜK İHTİMAL HEMEN AKABİNDE BEN GELECEĞİM.

Son düzenleme:

evet teyzesi 7 ayımız var 2 gündür baş agrısından ölüyorum grip oldum diyecegim ama burnum akmıyor halsizlikten ölüyorum resmen migde bulantılarımda fazlalaştı iştahsızlık diz boyu soda içiyorum ama artık oda etkili degil umarım 3 aydan sonra geçer yoksa boş migdeyle ögürmekten canım çıkıcak bugün hstaneye gidip kan tahlilerimi yaptırıcaktım inan halsizlikten gözüm almadı gideyim şimdi uzanıcam bir sizlere bakayım dedim canım herkesi öpüyorum

geçmiş olsun ablacım,dikkat et kendine.....yiyebilirsen tuzlu kraker tarzı bişey ye,mide bulantını hafifletir belki...bu arada abla dediğim için kızmamışsın umarım :1hug:

Seldacım ellerine sağlık iyi yapmışsın..gerçi benim hiç şaşmaz 28 günde bir olurdu belirtiler açık renkli akıntılar 3 gün önceden başlardı..bugünde bende tık yok iki tane daha idrar testi yatım negatif..kafam allak bullak geçmi döllendi yada kist mi oluştu diye düşünmekten delirecem bende halen bir belirti yok bugün 1.gün gecikmede..

birde burada takip ettiğim kadarıyla daha tedavilerinin başında bunalan pes eden arkadaşlar var benim 4 yıldır iğneler ilaçlarla geçiyor zamanım(-tatlicadiarzu- ömrüm)bu hallere geldim halen içimdeki kurt ölmedi devam diyor...isyan yok diyor..tek tavsiyem arkadaşlara klomen yada diğer yumurta geliştirici hapları 3 aydan fazla almasınlar 2 veya 3 ay vücudu dinlendirip dr kontrolünde tekrar tedaviyi başlatsınlar..Allah herkese tombiş tombiş bebişler versin...sağlıkla inşallah..evlerimizdende huzur eksik etmesin...:Saruboceq:HERŞEYE RAĞMEN YİNE DE BU GÜNÜ YAŞATTIĞIN İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA..

Merhaba Ben Arzu;
Siteyi misafir olarak takip ediyordum bugün üye oldum.
34 yasındayım 2,5 yıllık evliyim.Pkoluyum. Kilo problemim de var. Hamilelik için bu ay klomen kullanmaya başlayacağım. İlk denemem olacak. Gecen ay başlayacaktım 2 kulağım da kulak iltihabı oldu doktoruma danıştım bu ay başlama dedi ilaç da kullanacaksın dedi.Kısmet bu aya inşallah.
Buradaki yazısmaları okuyarak bayağı bilgilendim. Çok yararlı bir forum olmuş gercekten.
Yarın regl olurum diye bekliyorum. 5. gün ilacı kullanmaya başlayacağım.
11. gün de doktorumu ziyaret edip yumurta ölçümü yapacağız.
tedavi öncesi 4.6 mm cıkmıstı 21. günde umarım ilacla gerekli ölçüye ulaşır.
Bir yola girdik umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.
Sitedeki tum arkadaslara selamlarımı iletiyorum.
Durumuma yorum ve önerileriniz olursa iletirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

gamzelim neden kızıyım canım ben hepinzin büyügüm 36 yaşındayım nasipse 37 anne olacagım tekrar ilk istedigimde hamile kalsaydım 34 yaşında anne olacaktım ama nasip bugüneymiş ama sizlere tavsiyem bebklerinizi fazla büyütmedn kardeş yapın benim kızımla kardeşi arsında 7 yaş olacak biraz fazla gibi kızımı biran önce dogması için sabırsızlanıyor

sen evde idrar testi mi yapıyorsun???? Hemen kan testi yaptırsana. Bunu bildiğine eminim ama negatif sonuç verebilir erkense gebelik. Heyecanlandım bak şimdi. Ben kan testi yaptırdın diye anlamıştım.

sen evde idrar testi mi yapıyorsun???? Hemen kan testi yaptırsana. Bunu bildiğine eminim ama negatif sonuç verebilir erkense gebelik. Heyecanlandım bak şimdi. Ben kan testi yaptırdın diye anlamıştım.

BİRTANEM BEN AYIN 31 NDE KAN TESTİ YAPTIRDIM FAKAT SONUÇ 0.01 Dİ

şimdi biraz daha geçsin diye bekliyorum tekrar tekrar hüsrana uğramaktan yoruldum..

SEVİL de benle aynı durumda ikimizinde testleri negatifti fakat reglimiz gelmedi..:1no2:

aramıza hoşgeldin arzu. Buradaki herkesin dileği aynı. Umarım sende dileğine kavuşursun.

ah canım doğru anlamışım. Bi deneyimimi paylaşayım benim kuzenin eşi aynı zmanda komşum kan testi yaptırdı. Regl olmuyordu hiç o yüzden korunmuyordu.test sonucu negatif çıktı bir hafta sonra başka bir hastanede yaptırdı. 3 haftalık hamile. Belki sevil ve sen de öylesinizdir. Belki döllenme geç olmuştur. Allahtan ümit kesilmez .bakarsın gönderiverir birer minnoş.

canımın içi inşallah öyledir ama ben artık az çok anlar oldum bu işlerden sanırım stres yaptık bebek var yok diye reglimiz strestende gelmiyor olabilir...senin dediğin gibiyse yemin ediyorum dile benden ne dilersen...ben zaten bu aydan sonra uzunca bir süre ara verecem kafamdan silmeye çalışacam..ama dualarım sizlerle olacak inşallah hepiniz hamilesinizdir ve inşallah ikizler üçüzler gelir kıcağınıza...Allahım hepinizin ve benimde yüzümü güldürsün:Saruboceq:amiinn

seldafid canım benim bi şey sorcam pkolu ne demek

canım senin soruna ben ceva vereyim PKO(polikistik ower sendromu)yani ;

Çok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.

Canım benim çok teşekür ederim merak ediyordum burda yazıyolar anlamıyordum.Bana doktorum şeker testi yapmıştı yani 2 bardak şekerli su içirmişlerdi normal çıkmıştı o testin bununla lakası olabilirmi :1hug:

yok canım san yapılan glikoz testi yani kanda şeker taraması için yapılmıştır..a.s.

Arzucum hoşgeldin öncelikle.. Bende senin gibi PKO luyum ve bende de kilo problemi var maalesef..aslında kilo probleminden ziyade kilo verememe problemi..benim bir kızım var 6 yaşında ama onda da tedavi gördüm ben. yani pko direncini baskılayabilmek için şeker hastalarına verilen ilaçlardan kullandım ve hamile kalmıştım yıllar önce..bunu dr una hatırlatabilirsin tabi hala kullanmıyorsa..glukofen di adı kullandığım ilacın.

benim de klomenle 2. ayımdı..beklemedeyim bakalım..pko ların bebeği mutlaka oluyor canım sakın moralini bozma..sadece tedaviyi başlatmak ve aksatmamak gerekiyor. Biliyorsundur bunları eminim ama yine de hatırlatma yapayım dedim.
sevgiler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…