canım ben de hep kalçadan oldum. Göbekten iğne yapma işini sanırım aşılama sürecinde yapıyorlar.
CANIM BEN 4 DEFA OLDUM AMA HEP ALÇADANÇok üzgünüm çoook
Kızlarrr çatlatıcııı iğneee kullananan olmadımı hiçç göbekten olan yaa sorumun cevabını alamadım :dilcikar:
CANIM SENİN GÜNÜN BAYA Bİ GEÇTİ :CüvCüv:TEST FİLAN YAPTIRDINMI İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:sm_cool:
Balsuratcım merhaba canımm..
sen şu ikinci bebiş için uğraşanlar topiğindekiki torpilli olansııın..kaydirigubbakcemile3
canım ben de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 2. kez. normalde deri altından olması yeterli dediler ve geçen ay koldan vurmuşlardı..ancak göbekten daha etkili olduğunu duydum ve bu sefer de göbüşten yaptırdım ovitrelle i..pregny de buna muadil olan diğer çatlatma iğnesi..kalçadan da yapılabiliyorlar ama en etkili göbüşten...
umarım yardımcı olabildim canım
sevgiler...a.s.
Ebrunisa sakın üzülme tatlım. Olsun hayırlısı bu ay değilmiş. Yaa kızlar bizim yeni hamişler aabeyazmelek ve maviş ten hiç ses çıkmadı. Güzel haberi alınca bizi unutmadılar inşallahh.kaydirigubbakcemile Ama şimdi onlar bulutların üzerinde yürüyorlardır dimiiBaşak doğuma 7 ayım var demişsin, inan bu cümle bile heyacanlandırdı beni. Zaman çok çabuk geçiyor. Bulantın falan var mı canım merak ediyorum. Ben önceki gebeliklerimde mahvolmuştum bulantıdan. ama olsun ona bile razıyımkaydirigubbakcemile3 Hepimiz neler çekiyoruz bebişlerimiz için bir bulantı da neymiş dimi. Allahım bütün isteyenlere de bana da sağlıklı hayırlı bir evlat ver. Amiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet teyzesi 7 ayımız var 2 gündür baş agrısından ölüyorum grip oldum diyecegim ama burnum akmıyor halsizlikten ölüyorum resmen migde bulantılarımda fazlalaştı iştahsızlık diz boyu soda içiyorum ama artık oda etkili degil umarım 3 aydan sonra geçer yoksa boş migdeyle ögürmekten canım çıkıcak bugün hstaneye gidip kan tahlilerimi yaptırıcaktım inan halsizlikten gözüm almadı gideyim şimdi uzanıcam bir sizlere bakayım dedim canım herkesi öpüyorum
seldacım ellerine sağlık iyi yapmışsın..gerçi benim hiç şaşmaz 28 günde bir olurdu belirtiler açık renkli akıntılar 3 gün önceden başlardı..bugünde bende tık yok iki tane daha idrar testi yatım negatif..kafam allak bullak geçmi döllendi yada kist mi oluştu diye düşünmekten delirecem bende halen bir belirti yok bugün 1.gün gecikmede..
Birde burada takip ettiğim kadarıyla daha tedavilerinin başında bunalan pes eden arkadaşlar var benim 4 yıldır iğneler ilaçlarla geçiyor zamanım(-tatlicadiarzu- ömrüm)bu hallere geldim halen içimdeki kurt ölmedi devam diyor...isyan yok diyor..tek tavsiyem arkadaşlara klomen yada diğer yumurta geliştirici hapları 3 aydan fazla almasınlar 2 veya 3 ay vücudu dinlendirip dr kontrolünde tekrar tedaviyi başlatsınlar..allah herkese tombiş tombiş bebişler versin...sağlıkla inşallah..evlerimizdende huzur eksik etmesin...:saruboceq:herşeye rağmen yine de bu günü yaşattığın için şükürler olsun allahıma..
sen evde idrar testi mi yapıyorsun???? Hemen kan testi yaptırsana. Bunu bildiğine eminim ama negatif sonuç verebilir erkense gebelik. Heyecanlandım bak şimdi. Ben kan testi yaptırdın diye anlamıştım.
aramıza hoşgeldin arzu. Buradaki herkesin dileği aynı. Umarım sende dileğine kavuşursun.merhaba ben arzu;
siteyi misafir olarak takip ediyordum bugün üye oldum.
34 yasındayım 2,5 yıllık evliyim.pkoluyum. Kilo problemim de var. Hamilelik için bu ay klomen kullanmaya başlayacağım. Ilk denemem olacak. Gecen ay başlayacaktım 2 kulağım da kulak iltihabı oldu doktoruma danıştım bu ay başlama dedi ilaç da kullanacaksın dedi.kısmet bu aya inşallah.
Buradaki yazısmaları okuyarak bayağı bilgilendim. çok yararlı bir forum olmuş gercekten.
Yarın regl olurum diye bekliyorum. 5. Gün ilacı kullanmaya başlayacağım.
11. Gün de doktorumu ziyaret edip yumurta ölçümü yapacağız.
Tedavi öncesi 4.6 mm cıkmıstı 21. Günde umarım ilacla gerekli ölçüye ulaşır.
Bir yola girdik umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.
Sitedeki tum arkadaslara selamlarımı iletiyorum.
Durumuma yorum ve önerileriniz olursa iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
birtanem ben ayın 31 nde kan testi yaptırdım fakat sonuç 0.01 di
şimdi biraz daha geçsin diye bekliyorum tekrar tekrar hüsrana uğramaktan yoruldum..
Sevil de benle aynı durumda ikimizinde testleri negatifti fakat reglimiz gelmedi..:1no2:
ah canım doğru anlamışım. Bi deneyimimi paylaşayım benim kuzenin eşi aynı zmanda komşum kan testi yaptırdı. Regl olmuyordu hiç o yüzden korunmuyordu.test sonucu negatif çıktı bir hafta sonra başka bir hastanede yaptırdı. 3 haftalık hamile. Belki sevil ve sen de öylesinizdir. Belki döllenme geç olmuştur. Allahtan ümit kesilmez .bakarsın gönderiverir birer minnoş.
seldafid canım benim bi şey sorcam pkolu ne demek
canım senin soruna ben ceva vereyim PKO(polikistik ower sendromu)yani ;
Çok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.
Canım benim çok teşekür ederim merak ediyordum burda yazıyolar anlamıyordum.Bana doktorum şeker testi yapmıştı yani 2 bardak şekerli su içirmişlerdi normal çıkmıştı o testin bununla lakası olabilirmi :1hug:
Merhaba Ben Arzu;
Siteyi misafir olarak takip ediyordum bugün üye oldum.
34 yasındayım 2,5 yıllık evliyim.Pkoluyum. Kilo problemim de var. Hamilelik için bu ay klomen kullanmaya başlayacağım. İlk denemem olacak. Gecen ay başlayacaktım 2 kulağım da kulak iltihabı oldu doktoruma danıştım bu ay başlama dedi ilaç da kullanacaksın dedi.Kısmet bu aya inşallah.
Buradaki yazısmaları okuyarak bayağı bilgilendim. Çok yararlı bir forum olmuş gercekten.
Yarın regl olurum diye bekliyorum. 5. gün ilacı kullanmaya başlayacağım.
11. gün de doktorumu ziyaret edip yumurta ölçümü yapacağız.
tedavi öncesi 4.6 mm cıkmıstı 21. günde umarım ilacla gerekli ölçüye ulaşır.
Bir yola girdik umarım hersey yolunda gider hepimiz icin.
Sitedeki tum arkadaslara selamlarımı iletiyorum.
Durumuma yorum ve önerileriniz olursa iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?