evet canım bundan sonra ona göre umutlanacağım bende... öle erkenden havalara girmek yok...
sen ne zamandan beri klomen kullanıy0rsun....
canım ben 2,5 senelik evliyim,evlendikten 6 ay sonra korunmamıza rağmen hamile kaldım.ama maalesef düşükle sonuçlandı...sonrasında 6 ay daha korunduk...ve 1,5 senedir de çok istememize rağmen olmuyor...rahim filmi çekildi,hormon testleri yapıldı hiçbir problem yok..en son spermiyogram istedi dr. onda da sorun yok...ama ALLAH ol demiyince olmuyor işte...klomende de 2. ayım.ilk ay yumurtam gelişmemişti..bu ay gelişti ve kendiliğinden çatladı...o yüzden bu ay adet olanan kadar umudum tükenmicek :))
senin kaçıncı ayın?
inşallah ocağın ilk hamilesi sen olursun:hooray: herkese iyi geceler...
hakkında hayıırlısı olsun gamzeli:)sen de kıdemlisin burda...Allah gönlüne göre versin..önce siz sonra biz:)
herkese iyi geceler..kocama 17 aralıktan beri keçiboynuzu kürü uyguluyorum..kalkıp onu yapayım..12 ocakta spermiyogram testi var..umarım işe yaramıştır..sonuçları sizinle paylaşırım umarım size de faydam dokunur..
canım ben 2,5 senelik evliyim,evlendikten 6 ay sonra korunmamıza rağmen hamile kaldım.ama maalesef düşükle sonuçlandı...sonrasında 6 ay daha korunduk...ve 1,5 senedir de çok istememize rağmen olmuyor...rahim filmi çekildi,hormon testleri yapıldı hiçbir problem yok..en son spermiyogram istedi dr. onda da sorun yok...ama ALLAH ol demiyince olmuyor işte...klomende de 2. ayım.ilk ay yumurtam gelişmemişti..bu ay gelişti ve kendiliğinden çatladı...o yüzden bu ay adet olanan kadar umudum tükenmicek :))
senin kaçıncı ayın?
başakcım günlerdir yazılanları okuyorum..hepsini okudum..mücadelen umut oldu bana ve eminim burdaki herkese bizi bırakma nolur..hamile olduğunu okuduğum sayfada gözyaşlarımı tutamadım:1hug:Allahım emeklerini boşa çıkarmamış ne güzel..
ben bu ay ilk kez kullanıyorum klomeni..bugün 2 tane içtiim.genelde ilk ay 1 tane içiyo arkadaşlar okuduğum kadarıyla..özellikle sordum doktora 2 iç dedi..
benim de cennette bekleyen bi meleğim var:çok üzgünüm 2yıl önce kendiliğinden gebe kalmıştım her şey yolunda gitti..ama doğduktan 6 gün sora vefat etti kuzum..kucağım boş kaldısenağlama..burak koymuşuk adını..meğer göğe uçacakmış..sebebi bulunamadı..tekrar deneyin dediler..uzun zamandır uğraşıyoruz olmuyor..
psikolojimi bi türlü rayına oturtamadım sanırım bu da adetlerime yansıdı..1 senedir adetlerim düzensiz..uğraşıyoruz..sanırım benim de yumrtlama sorunum var..
Allah bizim de yüzümüze gülsün inşallah..p.tesi doktorda randevum var..ben de izmir e gelip gidiyorum(ailem izmir de)..egeden bi prof.un özel muayenehanesindeyim..senin doktorun kimdi sorabilir miyim?
kızlar bende bugün yine başladım klomene bu 4. deneme olacak
inşallah bir daha ilaç kullanmana gerek kalmaz canım...bu ay hamile haberini verirsin bize:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?