Maşallah Serpilciğim ne güzel büyümüş yumoşların.Çatladıklarında anlarsın zaten canım. Benim kasıklarımda çok ağrı oluyor çünkü çatlarken. Hem bakarsın ikiz olur arkadaşım. Benim sadece 1 tane yumurtam oluyor. Kısmet işte herşey. Çalışmaları sıkı tut:asigim: Senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:
aabeyazmelek nasıl gidiyor hamilelik bir sıkıntın varmı canım? benim 2 gündür iştahım açıldı zaten migde bulantısından 3 kilo vermiştim ama bu ay çıkana kadar almassam kilo iyi olucak malum 3 aydan sonra bebek yediklerimizle beslenecek
aabeyazmelek nasılsın canım gittinmi doktora hiç kaçıncı haftaya girdin
başakcım sanırım yanlış anlaşıldım ben.bak yazdığım satırı aynen kopyalayayım yeniden.
arkadaşlar ister istemez gebe kalınca başka topiklere de yöneliyorlar ve ilgi bölününce de bizbize kalıyoruz..kimbilir biz de aynısını yapacağız belki de..ama asla kötü niyetle yapıldığını düşünmüyorum ben..
başka topiklere de yöneldiğinizi belirttim. yani buradan tamamen çekip gittiğinizi değil kesinlikle..yani girdiğiniz topik sayısı artınca soruların gözden kaçması da normal ve ben de gebe kalsam aynısı olacak yani..hatta bunu da belirttim iyi niyetli bir şekilde..yapılanda kötü niyet olmadığını da yazdım hatta ama yanlış anlaşılmışım ki cevap yazmışsın bana..keşke daha tane tane okusaydın yazdıklarımı.
ben de bu topikte 1-2 kez soruma cevap almadım ama hani bunu çekip giderek değilde seldafid arkadaşımızın da yaptığı gibi sabrederek geçiştirdim.
ayrıca aabeyazmelek arkadaşımın yaptığını da unutmamam asla..hani yiğidi öldür hakkını yeme demişler..sağolsun benim yazımı da diğer yazılanları da her zaman tek tek kopyalayıp, üzerinden cevaplamıştır hatta...sağolsun tekrar aabeyazmelek:1hug:...
destekci olduğunuzu biliyorum canım..sonuçta bu yüzden burdayız ve herkesin soracak soruları mutlaka vardır yani.
sevgiler canım...a.s.
Merhaba Beyaz melek hoşbulduk. seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah biz de o gunleri görürüz ben de reglimi bekliyorum 5. gunu klomene başlayacağım inşallah. girdik bir yola inşaallah umudumuza kavusuruz.
Selamlar herkesea.s
slm arkadaşım bence normal benimki 2 günde 5 cm büyümüştü .bende 12.gün gittigimde benimkiler 16-16,9-11,2-12,7 cm di.bugün 14.gün tekrar gittim şimdi geldi.1 tanesi 22,7-digeri 18,1 cm bu akşam yada yarın çatlar dedi 3 gün ilişki önerdi.geçen ay 11.günde 16,5 cm ken çatlamıştı bu aya ilaca 1 gün geç başlattı doktor şimdide durum bu cumaya gel çatlamışmı bakalım dedi.bu ikinci kullanışım inşallah bu ay olur dua adin bana kızlar.:1rolleyes:
Merhabalar.
29 aralık gece regl oldum. 31 aralıkta yumurtalarımı kontrol etti doktor. 1 ocakta gonephene kullanmaya başladım. 8 ocakta tekrar kontrol edildim. 10 mm idi yumurtalar. 10 ocak (bugün) tekrar gittim. 15mm olmuşlar. 12 ocak pazartesi tekrar bakıcaz ve salı ya da çarşamba aşılama yapıcaz dedi doktorum. Bu benim ilk tecrübem. dua edin....
kızlar yumoşum büyümüş çatlatma iğnemi oldum şimdi dualarınıza ihtiyacım varr
karamelek tatlım yumoşlarının gelişimi kendime göre kıyaslarsam güzell yakında daha da büyürler tatlım
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
iyi akşamlar hanımlar...
ben bugün doktora gittim.... daha önce söylemiştim ikinci klomen tedavim için... bugün bitti klomen ve 8. gündeyiz.... overlerimden bir tanesi 13mm bir tanesi ise 14 mm imiş... pazartesi tekrar gideceğim bakalım.....çarşamba gibi de iğne vurulurum artık.... eşim haftasonu olmayacak ama o gidinceye kadar çalışırız ne yapalım.... ben bu sefer ilişki için iğneyi beklemeyeceğim.... doktorda aynı şeyi dedi bana.....
hayatcım inşallah bu ay bebişin gelir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?