maşallah yumoşların çok iyi gelişmiş kaç günde bir adet oluyorsun? bence 4. güne kalmaz çatlarlar, iğneye de gerek kalmaz, sen özellikle salı ve çarşamba günü iyi çalış.
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
merhaba kızlar...morelim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum.sabah adet oldum.ama hiç bir belirti vermemişti ne bel ağrısı ne kasık ağrısı ne ayak ağrısı oldu.sadece gögüslerim şişti ve ağrıdı elleyemiyordum.her ay her yerim ağrırdı.ilk defa bu ay böyle oldu zaten bugünüde geçirseydim.test yapcaktım.ne yazık ki gerek kalmadı buna bu ay 2.klomeni kullanmıştım.bu ay düşünmüyorum.bu tarz ilaçlarınn insan vucüduna iyi olmadığını duydum.çok kullanmamakta fayda var.kendiliğine bıraktım artık allahım veriirse olur.......melek -law tebrik ederim canım allah kucağına biran önce almayı nasip etsin insallah..çok sevindim..kıyamam yaaa....arkadaşlar bu arada yeni adet tarihim 9 şubat ....eklerseniz sevinirim..ne yapalım herşeyde var bir hayır.
merhaba kızlar...morelim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum.sabah adet oldum.ama hiç bir belirti vermemişti ne bel ağrısı ne kasık ağrısı ne ayak ağrısı oldu.sadece gögüslerim şişti ve ağrıdı elleyemiyordum.her ay her yerim ağrırdı.ilk defa bu ay böyle oldu zaten bugünüde geçirseydim.test yapcaktım.ne yazık ki gerek kalmadı buna bu ay 2.klomeni kullanmıştım.bu ay düşünmüyorum.bu tarz ilaçlarınn insan vucüduna iyi olmadığını duydum.çok kullanmamakta fayda var.kendiliğine bıraktım artık allahım veriirse olur.......melek -law tebrik ederim canım allah kucağına biran önce almayı nasip etsin insallah..çok sevindim..kıyamam yaaa....arkadaşlar bu arada yeni adet tarihim 9 şubat ....eklerseniz sevinirim..ne yapalım herşeyde var bir hayır.
benim ilk ayımdı klomende daha önce 5 aydır deniyorduk. Ben de çikolata kisti vardı.
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
canım sıkma canını ben de yeni adet oldum sayılır ben de çok üzüldüm hala da üzülüyorum ama moralimizi de yüksek tutmalıyız ki bebişlerimiz gelsin ben de bu ay yine klomen kullanıyorum artık bu ayda olmazsa doktora gidip aşılama falan yaptırmak istiyorum bakalım adet tarihlerimiz de yakın seninle inşallah bir dahaki ay birlikte hamiş kalırızÇok üzgünüm çoook
Kızlar ya şimdi bir arkadşımla konuştum belin ağrıyorsa hiç ümitlenme hastalanacaksındır dedi ölemi acaba bilen varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?