verdiğin bilgiler için çok sağol canım...inşallah zamanı gelince uygulayacağım..sengözlerimebaksanabBu arada ben Ganophene le hamile kaldım vee Nazanla biz bi karar almıştık 2-3 günde bir beraber olduk eşimizle 8. gün başladıkNazan bana her konuda çok destek oldu Alah razı olsun canımsın canıııııım,kızlar ben doktorumu bi konuda dinlemedim ve bu ay ilk kez hamileyim biz yabancı sitelerden okumuştuk nazanla uygulıycaz diye black te vardı hatta hatırlarsın black çim, çatlatmadan iki gün önce, çatlatma iğnesininden 14 saat sonra 26 saat sonra vede 51 saat sonra çalıştık eşimle tamam dedim gına geldi ama Nazan bırakmıyo :))) birde 2 gün sonra ve6 gün sonra,ilişkiden sonra dizlerimi çeneme çekip 1 saat bekledim kitap okudum :))) ertesi günde (Allah affetsin) yıkanabildiğim kadar geç yıkandım ,açık açık anlatıyorum sizlere biraz bile faydam olsun diye İnşşallah, bu dönemde bolbol fındık fıstık vede kuru zencefil, kuru kayısı, sütü gıdalar balık tükettim bu arada bu ay ilk kez Ganophene aldım. Aklıma geldikçe yine yazarım canlarım Allah hepinize nasip etsin hepinizi öpüyorum pazartesi yada salı dönücem bolbol yazarım bu arada özeldende sorunuz olsa yazın ilk oraya bakarım öptüm hepinizi.
mrb kıslaaar bugün nasılsınız bakem.hadi bugünde inşallah bolca hamiş haberleri alırız.
kıslar çok yakın arkadaşım şu an hastanede,doğum yapacak hep beraber dua edelim RABBİM tek avazda kurtulmasını nasip etsinnnnnnn.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN...
KIzlar merhaba ben de hala tık yok anlayamadığım her ay olan adet belirtilerinden de eser yok anlamadım gitti bu işi...Sadece çok hafif bel ağrım var hayırlısı artık olsam da kurtulsam şu sıkıntıdan....:uhm:
Kızlar Nazan gerçekten çok bilgili, benim yumurtlama zamanımı filan hep tespitini o yaptı hep o motive etti, Allah razı olsun, onun payıda çok büyük gerçekten,Cnım arkadaşım burdan sana teşekkür etmemişim, Allah seninde kalbine göre versin İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş(ler) nasip etsin seviyorum seni. Blackçim seninde öyle canım benim sende az avutmadın, Seldacım kendine olmuş kadar sevindin, biliyorum, bütn arkadaşlarım regl olduğumda bana destek oldunuz, her soruma cevap aldım en yakın arkadaşımdanda yakın oldunuz Allah hepinizden razı olsun. İNŞŞALLAH hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda sağıkla.
sevilcimmm canımm gerçekten beni çok mutlu ettin.Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben de senin hakkını ödiyemem.saolsun nazan ve sen de bana verdiğiniz bilgilerle baya yardımcı oldunuz.en umutsuz durumlarda umut oldunuz.sen bu iyi niyetinin mükafatını aldın.Alah sizlerden razı olsun gerçekten sizleri tanıdığıma çok memnunum...Allah 'ım nazancığıma da bana da burdaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin:Saruboceq:
hepinizi çok seviyormma.s.:1hug:
slm arkadaslar hemışlerımızı kutluyorum saglıkla kavusmalarını dılıyorum
bugun dr.a gıttım adetımın 12.gunu bu ay klomen kullanmıstım
2 tane yumurtam varmıs sagdakı 11 mm soldakı 13mm ıkı gun sonra tekrar bakacak
gelısme devam ederse ıgne verıcek
kızlar sızce buyukluklerı ıyı mı sızlerın kacıncı gun kac mm dı ?
rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın
Canım, yumurta çatlayınca hafif kanama oluyo bazılarında bendede oldu eşinle birlikte olun bu zamanlarda, çatladıktan sonra en fazla 24 saatin var çünkü hadi koş.
teşekkür ederim canım verdiğin destek için. pazartesi, çarşamba, ve dün akşam çalıştıkbakalım inşallah olur....
ama bir kaç gündür belimde ağrı oluyor. yumurtlamayla bi ilgisi varmıdır yoksa ben belimimi sakatldım bilemiyorum...
slm arkadaşım bence normal benimki 2 günde 5 cm büyümüştü .bende 12.gün gittigimde benimkiler 16-16,9-11,2-12,7 cm di.bugün 14.gün tekrar gittim şimdi geldi.1 tanesi 22,7-digeri 18,1 cm bu akşam yada yarın çatlar dedi 3 gün ilişki önerdi.geçen ay 11.günde 16,5 cm ken çatlamıştı bu aya ilaca 1 gün geç başlattı doktor şimdide durum bu cumaya gel çatlamışmı bakalım dedi.bu ikinci kullanışım inşallah bu ay olur dua adin bana kızlar.:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?