Canım çok teşekkürler, etmezmiyim hemde ne etmek...sevilcim topiclerde hamile haberi almak hepimizi çok mutlu ediyo ve bizlere de umut oluyo tatlım inşallah allahım bebişini sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gösterir tatlım bizlere de dua et olurmu hamişlerin duaları kabul olurmuş
offf kızlar moralim çok bozuk yaa...ben klomen tedavisi görüyorum yaa.. muhtemelen hafta içi çarşamba yada perşembe iğne vurulacak... ve cuma günü eşim eğitim için antalyaya gidiyor.....bir hafta yok.....
ben şimdi boşuna mı aldım bu ilacı......senağlamasenağlamazaten iğneyi çok zor bulduk...başka bir şehirden getirteceğiz.... bu tedaviye olumsuzluklar la başladım... rabbim sonunu hayırlı kılsınnn
Canım hiçbirşey olmaz, benim akrabalarda vardı nerdeyse kocaman adam olduklarında bu ameliyatı oldular, ardından hemen bebişleride olduSen içini rahat tut.
günaydın kızlar güzel haftasonları diliyorum
günaydın canım nasılsın[/QUO
iyiyim saol canım sen nasılsın ağrın geçtimi iştemisin sen bugün
Kızlar Nazan gerçekten çok bilgili, benim yumurtlama zamanımı filan hep tespitini o yaptı hep o motive etti, Allah razı olsun, onun payıda çok büyük gerçekten,Cnım arkadaşım burdan sana teşekkür etmemişim, Allah seninde kalbine göre versin İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş(ler) nasip etsin seviyorum seni. Blackçim seninde öyle canım benim sende az avutmadın, Seldacım kendine olmuş kadar sevindin, biliyorum, bütn arkadaşlarım regl olduğumda bana destek oldunuz, her soruma cevap aldım en yakın arkadaşımdanda yakın oldunuz Allah hepinizden razı olsun. İNŞŞALLAH hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda sağıkla.
günaydın canım nasılsın[/QUO
iyiyim saol canım sen nasılsın ağrın geçtimi iştemisin sen bugün
iyiyim canım ağrım geçti çok sağol işteyim canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?