Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar teşekkür etmeyi unuttuğum varsa ne olur kusura bakmayın acele acele yazıyorum eşyamı toplamaya geldim eve bi haftadır annemde kalıyorum pazartesi salı dönücem inşallah bol bol hasret gidercem sizle yaa çok özledim orda internet neyin yok tabi Nazandan alıyorum haberlerinizi. Hepinizi çok öpüyorum Allah hepinize nasip etsin inşllah. Kızlar biliyosunuz ben kan testi yptırdım çatlatmadan 12 gün sonra Suadiye polikinikte ve bana negatif dediler yanlış sonuç verdiklerini znnediyorum çünk benimki geç döllenme değil, doktorumda aynı fikirde bu arada ben karnımda sıcak su torbaları günde 3 4 aspirin filan adet oluyım artık diye az daha birşey olacaktı çok dikkat edin testlerinizi lütfen sağlam yerlere yaptırın belki adete bir hafta kala kanda çıkmamışta olabilir erken diye diyorlar ama zannetmiyorum çünkü şüphelenip gitmiştim, ucuz kurtuldum hikaye şöyle devam etti regl olmam gereken günde olmayınca kesin kistim vr diye doktora gittim doktor yok dedi hatta bi ihtimal hamile bile olabilirsin 2 gün sonra bak dedi ben hiçç ihtimal vermedim çünkü adet sancısı gibi sancım vrı kistte yoksa üşüttüm herhale dedim bi gün sonra yine olmayınca Nazancım biliyo predictor yaptım çıktı ve şok oldum hiç beklemiyodum hemde hiç.

sevilcim topiclerde hamile haberi almak hepimizi çok mutlu ediyo ve bizlere de umut oluyo tatlım inşallah allahım bebişini sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gösterir tatlım bizlere de dua et olurmu hamişlerin duaları kabul olurmuş

offf kızlar moralim çok bozuk yaa...ben klomen tedavisi görüyorum yaa.. muhtemelen hafta içi çarşamba yada perşembe iğne vurulacak... ve cuma günü eşim eğitim için antalyaya gidiyor.....bir hafta yok.....
ben şimdi boşuna mı aldım bu ilacı......senağlamasenağlamazaten iğneyi çok zor bulduk...başka bir şehirden getirteceğiz.... bu tedaviye olumsuzluklar la başladım... rabbim sonunu hayırlı kılsınnn

Bu arada ben Ganophene le hamile kaldım vee Nazanla biz bi karar almıştık 2-3 günde bir beraber olduk eşimizle 8. gün başladıkNazan bana her konuda çok destek oldu Alah razı olsun canımsın canıııııım,kızlar ben doktorumu bi konuda dinlemedim ve bu ay ilk kez hamileyim biz yabancı sitelerden okumuştuk nazanla uygulıycaz diye black te vardı hatta hatırlarsın black çim, çatlatmadan iki gün önce, çatlatma iğnesininden 14 saat sonra 26 saat sonra vede 51 saat sonra çalıştık eşimle tamam dedim gına geldi ama Nazan bırakmıyo :))) birde 2 gün sonra ve6 gün sonra,ilişkiden sonra dizlerimi çeneme çekip 1 saat bekledim kitap okudum :))) ertesi günde (Allah affetsin) yıkanabildiğim kadar geç yıkandım ,açık açık anlatıyorum sizlere biraz bile faydam olsun diye İnşşallah, bu dönemde bolbol fındık fıstık vede kuru zencefil, kuru kayısı, sütü gıdalar balık tükettim bu arada bu ay ilk kez Ganophene aldım. Aklıma geldikçe yine yazarım canlarım Allah hepinize nasip etsin hepinizi öpüyorum pazartesi yada salı dönücem bolbol yazarım bu arada özeldende sorunuz olsa yazın ilk oraya bakarım öptüm hepinizi.

Canım çok teşekkürler, etmezmiyim hemde ne etmek...

Apple Arzu ve Balsurat, sizleride şimdi gördüm çok teşekkür ederim İnşşallah en kısa sürede sizede nasip olur.

Kızlar Nazan gerçekten çok bilgili, benim yumurtlama zamanımı filan hep tespitini o yaptı hep o motive etti, Allah razı olsun, onun payıda çok büyük gerçekten,Cnım arkadaşım burdan sana teşekkür etmemişim, Allah seninde kalbine göre versin İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebiş(ler) nasip etsin seviyorum seni. Blackçim seninde öyle canım benim sende az avutmadın, Seldacım kendine olmuş kadar sevindin, biliyorum, bütn arkadaşlarım regl olduğumda bana destek oldunuz, her soruma cevap aldım en yakın arkadaşımdanda yakın oldunuz Allah hepinizden razı olsun. İNŞŞALLAH hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda sağıkla.

cnm üzülme her işte bi hayr vardırr üzülme nolurr...
sende eşinin peşinden gtsene
ne biliimm iğnenin vurulduğu akşam beraber olun olucağı varsa ztn ozmnda olur tatlım sen sıkma canını yaaa:teselli:

evet sevilcim bu kadar çalışmanın sonucunu almışın allah kucagına almayı nasip etsin bende ilişkiden sonra enaz 1 saat yataktan kalkmamıştım ama fazla çalışma yaptım diyemem artık adama öggggg gelmişti resmen neyse bakalım başka kimlerin bebiş haberini alıcagız yeni haftada

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

10-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK ?????????
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK ?????????
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK ?????????
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK ?????????
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT

sevilcim benim aklimda klomen diye kalmis ama duzelttim seni tekrar tebrik ediyorum canim ..

canım dün yazılarınıza geri dönemedim kusura bakmayın çok ağrım vardı eve gittim heme yattım desteğiniz için çooook teşekkür ederima.s.a.s.a.s.

Canım hiçbirşey olmaz, benim akrabalarda vardı nerdeyse kocaman adam olduklarında bu ameliyatı oldular, ardından hemen bebişleride oldu Sen içini rahat tut.

melek cim çok sağol canım içimi rahatlandın :1hug:gerçi o zaman ameliyat eden doktor eğer ameliyat olmazsan ilerde çocuk olmaz demiş ama amaliyatı hemen olmuş inşşallah bir sorun çıkmaz dua edin bize kızlar pazartesi tahlile gidicez:Saruboceq::Saruboceq:

canım tekrar hayırlı olsun inşşallah en yakın zaman da kucağına alırsın canı kaç ay tedavı gördün sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…