kız bende seni buldum deli hep bakıyom diger sayfamıza kimsecikler yok kıs nerelerdesiniz
Kızlar ya şimdi bir arkadşımla konuştum belin ağrıyorsa hiç ümitlenme hastalanacaksındır dedi ölemi acaba bilen varmı aranızda...
umutlu ne oldu?canım nasılsın?
merhaba arkadaşlar bende yarın doktoruma gıdeceğim regl oldum doktorum gonaphene başlarız dedi bakalım sanırım 3.gunumu baslanıyo benıde lısteye alırsınız inşlh
evet arkadaşım. yumurta olmuş mu olmuşsa büyüklüğü nedir ona bakıyorlar.kızlar merhaba bende klomen kullanmaya başladım bu ay adetin 3 cü günü baslayıp günde 3 defa yuttum doktor klomen hapı bittikten 4 gün sonra gel dedi yumurtalıklaramı bakıyolar
canım klomen ve gonaphene denen ilaçlar yumurta oluşturucu ve uyarıcı etkisi yapan ilaçlar. adetin genellikle 5. günü başlatıyorlar. Ama 3. ve 4. gün başlayanlar da var. İğne yumurta çatlasın diye yapılıyor. Progestan da bir hormon ilacı. Normalde hamile kaldığında progesteron hormonun yükselmeye başlıyor. Progestan ile bu hormona destek oluyorlar dışarıdan. Genelde hamile kalanlara ilk üç ay düşük tehlikesini azaltması için veriyorlar. yada vücüdu gebeliğe hazırlamak içinkızlar dr bana klomen verdı ama ıgne fılan demedı 3 ay kullan bebek olmazsa esının sperm testınle gel dedı sadece ya bana bu ılac hakkında bılgı verebılırmısınız bıde progestan dıye bı ılac verdı
selam arkadaşım.Herkese merhaba;
bu ay bend eklomene başlayacam dün adet oldum 65.günde .. yani adet düzensizliğimde var. doktor 3. gün klomen 16.gün duphasten verdi.
yumurta takibi nasıl oluyor arkadaşlar?
kaçıncı gün gitmem gerekiyor doktora?
çatlatma iğnesi olunuyormu doktor hiç bahsetmedi?
eşim şehir dışında yaşıyor.?
izin alıp yanına gidecem?
bu ilaçlarla adetim düzenli olurmuu?
adetim 14.günü 1 haftalığına gitsem denk gelirmi sizce?çok soru sordum kusura bakmayın..
günaydın herkeze
ben dün adet oldum lekeler gelmeye başladı ocak listesinden benide silin moralim çok bozuktu dün bugünde aynı aslında bu ay doktora gitmiycem istemiyorum gitmek 4. ayımdı sizce kendim klomen alıp kullanayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?