canım sakın doktor kontrolü dışında ilaç alma.... hem neden gitmek istemiyorsun ki.... senelerce doktor doktor gezip istediğine muvaffak olamayan çiftler var canım.... siz 4 aydır mı korunmuyorsunuz... eğer öyleyse daha erken.... en az bir yıl bekle canım...
Herkese merhaba;
bu ay bend eklomene başlayacam dün adet oldum 65.günde .. yani adet düzensizliğimde var. doktor 3. gün klomen 16.gün duphasten verdi.
yumurta takibi nasıl oluyor arkadaşlar?
kaçıncı gün gitmem gerekiyor doktora?
çatlatma iğnesi olunuyormu doktor hiç bahsetmedi?
eşim şehir dışında yaşıyor.?
izin alıp yanına gidecem?
bu ilaçlarla adetim düzenli olurmuu?
adetim 14.günü 1 haftalığına gitsem denk gelirmi sizce?çok soru sordum kusura bakmayın..
evleneli 1 yıl 4 ay oldu hiç korunmadık 4 aydırda ilaç kullanıyorum
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
aabeyazmelek canım senin sat neydi zannedersem aramızda fazla zaman yok seninle ben 9 haftalık oldum fındıgı sormuşsun canım kardeş fikrine biz onu daha önceden hazırlamıştık bazen yatarken gelip karnımı öpüyor iyigeceler bebişim diye birde kıskanmasın diye bebekle neler yapacaklarını nasıl sevecegini anlatıyorum biran önce dogması için sabırsızlanıyor o zaman
canım tebrik ederim.RABBİM tamamına erdirsin.sağlıcakla, tek avazda kurtulmanı nasip etsin.
kıslar size yazmıştım arkadaşım hastanede diye.çok şükür RABBİME, kurtuldu :teytey:minicik bi oğluşu oldu.ikinci oğluşu kız istiyodu ama olsuuun sağlıklı yaaa:Saruboceq:
MEVLAM bütün hamişlerimizi tek avazda kurtulmalarını nasip etsinnnn.......
beyaz melekcim canım,çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymuşsun.RABBİM hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinn..
kızlar ben dün çatlatma iğnesi oldum ama kafama bişi takıldı bilenler cevaplayabilirlermi
bu çatlatma iğneleri soğukmu yapılıyo kızlar yani dolaptamı muhafaza edilmesi gerekiyo
ben valla eczaneden aldım dolaptada değildi gittim yaptırdım
acaba kış diyemi dolaba koymamışlardır
siz nasıl yaptırıyosunuz
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler şekerler
Kızlar ya şimdi bir arkadşımla konuştum belin ağrıyorsa hiç ümitlenme hastalanacaksındır dedi ölemi acaba bilen varmı aranızda...
selam şekerim.kızlar herkese selam...
biliyorsunuz ben 7/01/09 da adet oldum adetimin 4.günü dr gittim,bu ay aşılama için tedaviye başladık yeniden klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü eğer bu da sonuç vermezse bir sonraki ay tüp bebek merkezine yönlendireceğini söyledi drum..çünkü bende sağ yumurta ve sağ tüp yok yani durumum biraz daha vahim..yine de ümidimi kaybetmedim çünkü benim tedavilerde 4. yılım drun isteği ile 3 er ay ara verilerek tedavi oldum...sanırım onlarda ümidini kestiki tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin çünkü çok zor ve yıpratan bir süre...
yaa kızlar benim bugün adetimin 9. günü, başka bir sitede bir arkadaşım adetinin 6. günü test yapmış pozitif çıkmış kan testi de yapmış o da pozitif ben de heveslenip test yaptım önce bir şey çıkmadı tabi doğal olarak 1 saat sonra bir baktımki 2. çizginin olduğu yerde pembe bir şekil çıkmış ama çizgi şeklinde değil acaba klomenden dolayı orası pembeleşmiş olabilirmi off yaaa ne bu şimdi kafamı karıştırdı benim
yaa kızlar benim bugün adetimin 9. günü, başka bir sitede bir arkadaşım adetinin 6. günü test yapmış pozitif çıkmış kan testi de yapmış o da pozitif ben de heveslenip test yaptım önce bir şey çıkmadı tabi doğal olarak 1 saat sonra bir baktımki 2. çizginin olduğu yerde pembe bir şekil çıkmış ama çizgi şeklinde değil acaba klomenden dolayı orası pembeleşmiş olabilirmi off yaaa ne bu şimdi kafamı karıştırdı benim
kızlar hiç bilgisi olan yokmu ya aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?