- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Slm kızlar cvp verilmesi için sitemmi gerkliydi acaba diyorum normalde bile bu kadar kişi cvp yazmamıştı bana ..neyse saglık olsun ben sitem etsem ne olacakkii...neyse sevil arkadaşımız gebe imiş inanın çok sevindim hepimiz birer adım daha yaklaşıyoruz sabırlı olalım yeterki...ben henüz adet olmadım 28 aralıkta bekliyordum kan testide yaptım neagtif çıktı her ay gibi..progestan kullandım 5 gün sabah akşam reglim gelsin diye ilaç biteli bugün 3.gün ama henüz gelen giden bir şey yok bu aralar kendimi çok yıpranmış hissediyorum işlerim yogun ben çok iyi degilim baş dönmeleri çok vertigo vardı daha önce sanırım o yine hortladı başım sık dönüyor bu aralar..başımın agrımasıda cabası reglim yaklaştı hissediyorum ama başımın agrısı beni daha çok yoruyor...herkesin gönlündekini rabbim kısa zamanda hayırlısı ile versin..
canim 4. ayinmi ilac kullaniminda? ben 3 ay gonaphene kullandim bu sure icinde bir sonuc alamadik 3 ay sonrasi ilaca ara verdigim ay hamile kaldim malesef dusukle sonuclandi istersen bir kac ay ara ver canim doktor kontrolu olmadanda ilac kullanmani tavsiye etmem bana doktorum ilacin etkisinin diger aylardada kendini gosterdigini soylemsti karar senin canim Allah gonlune gore versin...
teşekkür ederim arkadaşım inşallah yakalamışızdır yaaaa daha önceki aylarda hiç böyle olmamışta şimdi belim çok ağrıyo bu ay son klomen tedavim hiç umudum kalmadı yaaaasenağlamasenağlama
slm kızlar.benimde adet günüm 11 ocaktı ama hala olmadım.gerçi son 2 aydır 13ünde oluyorum o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum.yarında bi geçsin bakalım nolcak.dua edin lütfennnn:Saruboceq:
a.s teşekkür ederim canım ilk defa zaten bu kadar büyüdü ama geçen ayda klomen kullanmıştım 16,5 çatladı bende bal*tarçın*çörekotu kullandım hasta oldugum günden itibaren acaba ondan mı bilmiyorum ama bana öyle geliyor mutlaka deneyin arkadaşlar keşke olsada ikiz olsa ben severim:):)
hayırlısı ALLAH inşallah herkese yaşatır o duyguyu
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
canım benim harika yazmışsın gözlerim doldu elimden geldigince yazıyordum şimdi onuda yapamıyorum kusura bakmayın sadece okuyorum bebişim geldi sınavıma az kaldı üstüne dünde grip oldum geldimi üst üste gelir zaten şükür halime hepinizi çok seviyorum öpüldünüz...
kızlar hamileyimmm ben. Gelecek hafta yine test yapıcam ona göre sağlıklı olup olmadığına karar verecek doktor. Klomen kullandım.
Arkadaşlar dediğim gibi bugün gittim 17,5 olmuş yumurtalarım bu gece çatlatma iğnesi olucam çarşamba günü de (14 ocak) aşılama yapılacak.. Dua edin...
kızlar spermleri güçlendirmek için yada arttırmak için ne yapmak gerek biliyormusunuz bu yiycek olarakta olabilir
kızlar spermleri güçlendirmek için yada arttırmak için ne yapmak gerek biliyormusunuz bu yiycek olarakta olabilir
canım benim bildiğim keçiboynuzu kürü var. Onu yapabilirsin. aynen kopyaladım arama internette diye
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 2o dakika demlendirin.
Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1hafta boyunca her dün devam edin.
Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.
Bu kür 3 ay uygulanmalı.
Çok iyi görünüyor insallah hersey yolunda gider de hamile kalırsın. dualarımız seninle.
canım tedavınde basarılar dılıyorum hersey gonlunce olsun
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?