cok iyi gidiyor görünüyor masallah valla. insallah hayırlısı ile hamile kalırsın.
Bal tarcın çöreotunun oranları nedir nasıl kullanıyorum tarif edebilirsen sevinirim.
Teşekkürler.a.s.
şekerler soruma kimse cevap yazmadı :çok üzgünüm:
kızlar herkese selam...
biliyorsunuz ben 7/01/09 da adet oldum adetimin 4.günü dr gittim,bu ay aşılama için tedaviye başladık yeniden klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü eğer bu da sonuç vermezse bir sonraki ay tüp bebek merkezine yönlendireceğini söyledi drum..çünkü bende sağ yumurta ve sağ tüp yok yani durumum biraz daha vahim..yine de ümidimi kaybetmedim çünkü benim tedavilerde 4. yılım drun isteği ile 3 er ay ara verilerek tedavi oldum...sanırım onlarda ümidini kestiki tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin çünkü çok zor ve yıpratan bir süre...
bence coktan catlamıstır
Kızlarrrrrr kırmızılar geldiii bugünnn..........:çok üzgünüm: Bugün tsh hormonumun yüksekliği için doktora gittim ve hipotriodi çıktı zaten bu yüzden adetim geçikmiş anlıyacağınız ilaçla düşürecekler bakalım. Yarın da diğer doktoruma gidiyorum bu ay iğnelere başlıyorum ve aşılamam var inşallah bu ay tutar..:Saruboceq:
Sağol canım ya. Biraz daha iyiyim. Kafam allak bullak oluyor. Sebepsiz yere sinir yapıyorum. Klomenin yan etkisi sanırım. İlgin için çok sağol gülüm. Sen nasılsın
derya,arkadaşım allah yardımcın olsun. İnşallah tutar.
evet başak devam klomene.vizeler falan derken bu aralar sessiz kaldımzaten paylaşacak pek birşeyimde yok dualarım sizinle.umarım iyisindir.günaydın kızlar busabah erkenciyim kocişle çıktım evden faturaları yatırdım hemen döndüm sayfamıza bakayım dedim bir çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza onlarda fazla beklemezler umarım
ebrunisa canım klomene devammı yine inşallah tez zamanda gelir bebişlerinizde bu sıkıntılı beklemeden kurtulursunuz inşallah sonra talı bekliyişler sizleri bekliyor hayatta mücadele hiç bitmiyor kızlar
kızlarr benimde adetimin üçüncü günü,1 ay klomen kullandım.Bugün doktora gittim rahim filmi çektir dedi.Bide klomen değil iğne vereceğim bu ay dedi.O da kurulla çıkan bir tedavi dedi.Kurula yolladı.Ben anlamadım bu ay gayet güzel yumurtalarım gelişti ve çatladı ama olmadı.Neden tekrar klomen vermedi daha kuvvetli olan iğne tedavisini verdi anlamadım.Bu konuda bir bilgisi olan varmı,acaba bu iğne burda okuduğum göbekten yapılan iğnelerdenmi?
arkadaşlar doktor bana çatlatma iğnesi vermedi neden acaba 22,7 mm olmuştu bu akşam yada sabah çatllar 3 gün ilişki dedi cumayada gel çatlamışmı bakalım dedi ya çatlamadıysa nolcak anlamadım bişey?
Evet canım göbekten yapılan iğneler bunlar bende senle aynı durumdayım klomenle gayet güzel çatladı ama bu tedavinin başka bir evresi benim aşılama olucak belki senin doktorunda öle düşünüyordur, kuruldan sağlık raporu cıkarıyorsun ancak öle iğnelerini alabiliyorsun .Ama iğnelerin yüzdesi bile çok pahalı benim iğnelerde farkla beraber 600 tl çıkardılar şok oldum inan ama bebek için yapıyoruz katlanıyoruz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?