Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cok iyi gidiyor görünüyor masallah valla. insallah hayırlısı ile hamile kalırsın.
Bal tarcın çöreotunun oranları nedir nasıl kullanıyorum tarif edebilirsen sevinirim.
Teşekkürler.a.s.

a.s valla bi tarifi yok ben bi tabak balın içine biraz tarçın birazda çörek otu koydum hergün günde 1-2 kaşık aklıma geldikçe yedim çörekotularınıda iyice çignedim sabah aç karna daha faydalıymış tabi inşallah herkesin işine yarar bana çok iyi geldi...:)

arkadaşlar doktor bana çatlatma iğnesi vermedi neden acaba 22,7 mm olmuştu bu akşam yada sabah çatllar 3 gün ilişki dedi cumayada gel çatlamışmı bakalım dedi ya çatlamadıysa nolcak anlamadım bişey?

nazancım ALLAH yardımcımız olsun tatlım. canım inşallah bu ay gelirde bebişin tüp bebeğe gerek bile kalmaz.ne güzel yaa ümidini kaybetmemişsin,hepimiz senin gibi olsakkk.
bende iki gündür oğluşumla uğraşıyorum.yavrum hastaaa.kusuyo bide ishal başladı tam oldu.2 günde eridi yavrum.şimdi uyuyo bi girip bakayım hamiş haberi varmı diyee..

ben klomen kullanmayınca 30 günde bir adet oluyorum bu ay da kullanmadım en son adetim 13 aralık hesap yapıyorum
sizce de adet olmam gerekmezmiydi dün

nazanorbay kullanıcısından alıntı
kızlar herkese selam...
biliyorsunuz ben 7/01/09 da adet oldum adetimin 4.günü dr gittim,bu ay aşılama için tedaviye başladık yeniden klomen kullanmaya başladım adetimin 5.günü eğer bu da sonuç vermezse bir sonraki ay tüp bebek merkezine yönlendireceğini söyledi drum..çünkü bende sağ yumurta ve sağ tüp yok yani durumum biraz daha vahim..yine de ümidimi kaybetmedim çünkü benim tedavilerde 4. yılım drun isteği ile 3 er ay ara verilerek tedavi oldum...sanırım onlarda ümidini kestiki tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar..Allah hakkımızda hayırlısını versin çünkü çok zor ve yıpratan bir süre...

inşallah bu ay hamile kalırsında tüp bebege gerek kalmaz ayrıca senide tebrik ederim onca zaman hala herkese ve kendine ümit vermekten vazgeçmemişsin azminin zaferi bu ay gelir inşallah...

Kızlarrrrrr kırmızılar geldiii bugünnn..........:çok üzgünüm: Bugün tsh hormonumun yüksekliği için doktora gittim ve hipotriodi çıktı zaten bu yüzden adetim geçikmiş anlıyacağınız ilaçla düşürecekler bakalım. Yarın da diğer doktoruma gidiyorum bu ay iğnelere başlıyorum ve aşılamam var inşallah bu ay tutar..:Saruboceq:

a.s üzüldüm canım günün geçince ümitlenmiştik hep birlikte inşallah aşılaman tutar bide arkadaşlar aşılama ücretleri ne kadar yaptıranlar varsa söyleyebilirmi?:sm_confused:

Sağol canım ya. Biraz daha iyiyim. Kafam allak bullak oluyor. Sebepsiz yere sinir yapıyorum. Klomenin yan etkisi sanırım. İlgin için çok sağol gülüm. Sen nasılsın

aman işte ne olcak bendede aynı şeyler var.hastalandım .bugün 3. günüm her ay hüsrana uğramaktan bıktım.valla ne yalan söyleyeyim.bu ay klomen almıcam.alsam ne olcak ki kocamla çalışma bile yapmak içimden gelmiyor...psikolojim tamamen bozuk bugün işe bile gitmedim.senağlama

kızlarr benimde adetimin üçüncü günü,1 ay klomen kullandım.Bugün doktora gittim rahim filmi çektir dedi.Bide klomen değil iğne vereceğim bu ay dedi.O da kurulla çıkan bir tedavi dedi.Kurula yolladı.Ben anlamadım bu ay gayet güzel yumurtalarım gelişti ve çatladı ama olmadı.Neden tekrar klomen vermedi daha kuvvetli olan iğne tedavisini verdi anlamadım.Bu konuda bir bilgisi olan varmı,acaba bu iğne burda okuduğum göbekten yapılan iğnelerdenmi?

evet başak devam klomene.vizeler falan derken bu aralar sessiz kaldımzaten paylaşacak pek birşeyimde yok dualarım sizinle.umarım iyisindir.

Evet canım göbekten yapılan iğneler bunlar bende senle aynı durumdayım klomenle gayet güzel çatladı ama bu tedavinin başka bir evresi benim aşılama olucak belki senin doktorunda öle düşünüyordur, kuruldan sağlık raporu cıkarıyorsun ancak öle iğnelerini alabiliyorsun .Ama iğnelerin yüzdesi bile çok pahalı benim iğnelerde farkla beraber 600 tl çıkardılar şok oldum inan ama bebek için yapıyoruz katlanıyoruz işte..

arkadaşlar doktor bana çatlatma iğnesi vermedi neden acaba 22,7 mm olmuştu bu akşam yada sabah çatllar 3 gün ilişki dedi cumayada gel çatlamışmı bakalım dedi ya çatlamadıysa nolcak anlamadım bişey?

nedeni çatlatma iğnesi bugün vurulsan bile 36 saat sonra etkili oluyor, zaten 36 saat içinde yumurtan çatlayacağından iğneyi gereksiz görmüştür.

ama bana aşılama dan falan bahsetmedi,sanki ilaç tedavisiymiş gibi davrandı.Ay kafam karıştı şimdi nasıl oluyorda o kadar pahalı oluyor anlamadım.Senin ne zaman başlıyor peki tedavin?Sendende rahim filmi istedimi öncesinde?Arkadaşım özel mesajını açarmısın?

Son düzenleme:
kızlar bugün doktr gittim. benim yumoşlar bu ay tembel sanırım.... 10. gün 13,13,16 olmak üzere üç tane yumoş olmuşşş.. çrşb tekrargidecem.....sizce nasılll... bu arada sol overde polikistik var.... bariz gördüm bendeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…