Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım 8 ocakta regl oldum ( ve dün tekrar klomene başladım,pazartesi günü kontrolüm var,bakalım yumurtalar ne durumda göreceğizz :).inşallah bu ay dualarımız kabul olur ..sen ne durumdasın canım

Ben de klomene başlayacağını hatırlıyordum ama biraz hızlı gitmişim galiba.:tomato: Hayırlısı olsun gülüm Allah kocaman kocaman yumoşlar sonra da tombiş tombiş bebişler versin inşallah. Benim bir tane yumurtam gelişti canım. Çok şükür ki kendilğinden çatladı. Çalışmalar yaptık bakalım şimdi ayın 21 ini bekliyorum. İnşallah kırmızıları görmezsem o tarihe kadar doktora gidecem canım. :1hug:

canım iyi dileklerin için çok sağol Allah buradaki herkesin ve buraya giremeyen bizim gibi çocuk isteyenlerin tümüne tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin..

canım oğlun için üzüldüm Allah acil şifa versin korusun yavrunu..ishalini geçirmek için nar suyu ve yoğurt yedir..hem vücudunu temizler hemde bağışıklık sistemini güçlendirirsin..benim için öp oğlunu Allah sağlık versin tez zamanda..

kızlar lisyeye benide ekleyin glucophage ya başladım ve bisürüde şifalı bitkiye
azmin elinden hiç bişey kurtulamıcak allahın izniyle hayırlı evlatlara kovuşucaz inş.

merhaba kızlar bende bu ay klomene başladım pazartesi doktora gidecem ilk defa kullandığım için merak ediyorum yumurtalarımın büyüklüklerini filan benide listeye yazarsazın sevinirim adetim 8 şubat allah herkesin kucağına bebeklerini almayı nasip etsin

arkadaşlar bişi sorcam klomen tedavisi nasıl bişii yani ben kendim alıp kullansam ne olurrr??

SELDAAAFİD:sm_cool: BAK İSMİNİ BU SEFER DOĞRU YAZDIM:roflol:

Canım arkadaşım iyi dileklerin için çok sağol birtanem..bütün kadınlar(çocukları seven) anne olmayı hakediyor..Allah herkese sağlıkla hayırlı bebekler versin inşallah...canım inşallah senin de bu ay olur da aşılamaya ihtiyaç duyulmaz..çocuk işi nasip işi Allah ne zaman layık görürse o zaman verecek ümidimizi kaybetmek yok...

birde bazı arkadaşlarım kırmızıları gördüm yıkıldım diyorlar sakın demeyin buna da şükür çünkü daha 25 yaşında menapoza giren bayanlar var..bu halimize de çok şükür

nazanorbay sana kaç yıl olduki canım bende yaza kadar gebe kalamazsam tüp bebek yaptırcam

Canım ben 3.yılı bitirdim tedavide..

3 düşük ve bir dış gebelik yaşadım..3 er ay arayla tedavilerim sürüyor..kısmet bakalım..Allah herkese tombiş tombiş bebekler versin..amiinn

aamann be ne bilim kıslar bi umut işdee bu ay adetimden 7 gün geçti koşa koşa hastaneye gittim sonuç negatif ilk defa adet düzensizliği yaşıorum adet sökücü verdiler şimdi ben adet günümü nasıl hesaplayacağım yaoww

Canım ben 3.yılı bitirdim tedavide..

3 düşük ve bir dış gebelik yaşadım..3 er ay arayla tedavilerim sürüyor..kısmet bakalım..Allah herkese tombiş tombiş bebekler versin..amiinn

sorunun ne peki kaç yıllık evlisin ben pkoyum 8yıla girdik 2düşük oldu elde var sıfır:çok üzgünüm:

yine olmadı...ben de bugün kırmızılarla buluştum.neyse önümüzdeki aya Allah büyük.....

blackçim canın sağolsun arkadaşım sıkma canını bak sevili nasıl hamile bıraktık :roflol:

inan hergün arıyordum bunu yap şunu yap diye..galiba sıra sana geldi..klomen tedavisine başlayınca özelden msj at..bir kaç önerim olacak..a.s.yerimseniben

sorunun ne peki kaç yıllık evlisin ben pkoyum 8yıla girdik 2düşük oldu elde var sıfır:çok üzgünüm:

canım ben 4.5 yıllık evliyim..

sen benden daha kıdemlisin..ben bekarken pko tedavisi gördüm sonra ameliyat oldum..dış gebelikte zaten o ameliyattan dolayı sağ tarafımın yapışmış olmasından kaynaklandı..

buradan apandisit ve karın ameliyatı geçirmiş olan arkadaşlara önemle uyarıyorum lütfen tedavinizi takip eden drunuza özellikle karından olduğunuz ameliyatları söyleyin..ona göre rahim filmi çektirmeleri gerekiyor..

a.s. arkadaşım bu arada aramıza hoşgeldin..inşallah seninde buradan hamilelik haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…