canım 8 ocakta regl oldum( ve dün tekrar klomene başladım,pazartesi günü kontrolüm var,bakalım yumurtalar ne durumda göreceğizz :).inşallah bu ay dualarımız kabul olur ..sen ne durumdasın canım
nazancım ALLAH yardımcımız olsun tatlım. canım inşallah bu ay gelirde bebişin tüp bebeğe gerek bile kalmaz.ne güzel yaa ümidini kaybetmemişsin,hepimiz senin gibi olsakkk.
bende iki gündür oğluşumla uğraşıyorum.yavrum hastaaa.kusuyo bide ishal başladı tam oldu.2 günde eridi yavrum.şimdi uyuyo bi girip bakayım hamiş haberi varmı diyee..
canım inşallah bende Allahtan bu ay olsun ve tüp tedavisine gerek kalmasın diye dua ediyorum..Allah hepinize benim sabrımı versin ama benim kadar uzun zaman bekletmesin inşallah tez zamanda hepinize ahaböyle bebekler versin inşallah:Saruboceq: amiiinn
Canım doktorlar bunu pek onaylamıyor.Kullanırken kontrol altında tutuyorlar çünkü.Her ilacın riskli bir yanı var çünkü.arkadaşlar bişi sorcam klomen tedavisi nasıl bişii yani ben kendim alıp kullansam ne olurrr??
arkadaşlar bişi sorcam klomen tedavisi nasıl bişii yani ben kendim alıp kullansam ne olurrr??
selam şekerim.
Öncelikle azmin ve olaylara pozitif bakışından dolayı seni can-ı yürekten kutluyorum. Bir çoğumuz seni örnek almalıyız. Özellikle 2-3 ay tedavi görüp umutsuzluğa kapılan arkadaşların mutlaka sana kulak vermeleri lazım. Ben de 7 ocakta regl oldum. bu ay (çarşamba günü) rahim içi filmi çekilecek. Hep dua ediyordum şu filme gerek kalmadan hamile kalayım diye. Kalamadım. Her istediğimiz her an olmuyor bu hayatta. Özellikle çocuk sahibi olmak gibi mucizevi birşeye parmağımızı şıklatarak ulaşamıyoruz. İnşallah aşılama ile hamile kalırsın arkadaşım. Seni gıyabında tanısam da muradına ermeyi en çok hak eden kişisin benim için. Allah yardımcın olsun.
(Bu arada şubatta bana da aşılama gözüküyor. Seni takipteyim haberin olsun sengözlerimebaksanab)
nazanorbay sana kaç yıl olduki canım bende yaza kadar gebe kalamazsam tüp bebek yaptırcam
Canım ben 3.yılı bitirdim tedavide..
3 düşük ve bir dış gebelik yaşadım..3 er ay arayla tedavilerim sürüyor..kısmet bakalım..Allah herkese tombiş tombiş bebekler versin..amiinn
yine olmadı...ben de bugün kırmızılarla buluştum.neyse önümüzdeki aya Allah büyük.....
sorunun ne peki kaç yıllık evlisin ben pkoyum 8yıla girdik 2düşük oldu elde var sıfır:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?