Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim eşime tahlil yapılmıycaktı aslında yapılcak ama ne zaman gidicez belli deil o biraz gitmeye çekiniyor.eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim kaydirigubbakcemile5
sancım daha geçmedi çok agrım var

ÇOK ZOR GELİYOR KOCALARA TAHLİL OLMAK BİZİM NE ÇEKTİĞİMİZİ ANLAMIYORLAR DÜN GİTTİK TAHLİLE EŞİM BAYA ZOR OLDU TAHLİLİ AMA ALLAHA ŞÜKÜR BİŞEY ÇIKMADI BENDE EŞİME DEDİMKİ YA BEN AYDA 4 -5 AYNI ŞEYİ YAŞIYORUM kafamçokkarıştı
AH BU KADINLAR:bbo:

CANIM BENDE İLTİHAP VAR AYNI ŞEKİLDE BENDEDE AYNI AKINDIDAN OLUYOR RENGLİ DÖNEMİNE DOĞRU DAHA FAZLA OLUYOR:1no2:

Sana katılıyorum arkadaşım. Ben de geçenlerde yaptırdım ama nasıl yaptırdım gel de bana sor. Deveye hendek atlatsam daha kolaydı. Bi de demez mi valla bu ilk ve son, bi daha tahlil falan vermemm-tatlicadiarzu- Dediğin gibi biz ayda 4-5 defa vajınal ultrasyona girerken iyiydiii.

haklısınız kızlar ama kadınlar bu konuda daha sabırlı bence. eşimde çok direnmişti tahlilde yaptığı hatalar sonucu sonuçlar çok kötüydü. en son artık oyun oynama senin yüzünden banada tedaviye başlamıyor dr dedim oldu ve varikosel çıkmıştı o ameliyatını olduktan sonra tedaviye başladı drum ama tabi 2 seneyi devirdik bu şekilde. rabbim tüm isteyenlere bekletmeden bebişlerini vewrsin. her ay beklemek ümit etmek çok zor.

canımcım hepsi aynı model demekki beyfendi kendini hazır hissedince gitcez :CüvCüv:
şimdide biraz paraya sıkıştık onu falan bahane ediyor bende zaten bu ay doktora falan gitmiycem bir ay ara vercem stres oldum iyce

serpilcim bal tarçın ve çörek otu neye iyi geliyor

serpilcim bal tarçın ve çörek otu neye iyi geliyor

emelcim bal+tarçın+çörekotu karışımı adetim başladıgı gün başladım yumurtalar gelişene kadar yedim yumurtaları gelişmesine büyümesine yardımcı oluyor canım ben geçen ay kullanmadım yumurtam 11.günde 16,5 mm çatlamıştı bende internette kullanan arkadaşlardan ögrendim bunu bu ay 4 yumurtam vardı 2 si büyüdü ve biri 22,7 mm olmuştu çatlayacagı gün kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım bu testte herşey belli oluyor demi (varikosel falan)
benim eşime doktor herşey normal dedi ama başka bişeye başk bir teste gerek varmı daha?

emelcim bal+tarçın+çörekotu karışımı adetim başladıgı gün başladım yumurtalar gelişene kadar yedim yumurtaları gelişmesine büyümesine yardımcı oluyor canım kaydirigubbakcemile3

saol şekerimkaydirigubbakcemile2 benim adetimin ilk günü deil ama bende yapayım başlayım bugün zaten ilaçta içmiycem bu ay en azından öyle şeyler yapayım :1rolleyes:

saol şekerimkaydirigubbakcemile2 benim adetimin ilk günü deil ama bende yapayım başlayım bugün zaten ilaçta içmiycem bu ay en azından öyle şeyler yapayım :1rolleyes:

bencede dene bişey kaybetmezsin bakarsın sendede işe yarar ve bu ay hamile kalırsın zaten ilaçların etkisi birkaç ay daha oluyomuş bırakınca hayırlısı dua ediyorum herkes için sizlerde benim için dua edin:)kaydirigubbakcemile3

dualarım hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:güzel dileklerin için teşekür ederim

Canlarım bu çörek otu aktarlarda mı bulunuyor? Daha önce hiç kullanmadım da. Gerçi benim için geç ama adet olunca başlarım artık

teşekkürler bende artık listedeyım inşlh ilk denememiz bakalım hayırlısı olsun hepınızıde arkadaşlar klomene başladım bu sabah bıraz sersemlık yaptı iğnemi almaya gıttım haftaya pazartesi iğne yapıcak doktorum

emelcim ne zaman baslarsan basla adetin 20. gunu kesmen gerekir cunku yumurtalar olgunlaşıp çatlamış oluyor. ekstra almaya gerek yok
o yuzden adetin ilk gununden itibaren almak daha iyiymiş.
Bilgine.

emelcim ne zaman baslarsan basla adetin 20. gunu kesmen gerekir cunku yumurtalar olgunlaşıp çatlamış oluyor. ekstra almaya gerek yok
o yuzden adetin ilk gununden itibaren almak daha iyiymiş.
Bilgine.

a.sbunuda bilmem iyi oldu yoksa ben dier adet günüme kadar yer dururdum teşekür ederim canım benim

Teşekkür ederim canım. Senin klomen bitti mi. Neler yapıyorsun

canım 8 ocakta regl oldum ( ve dün tekrar klomene başladım,pazartesi günü kontrolüm var,bakalım yumurtalar ne durumda göreceğizz :).inşallah bu ay dualarımız kabul olur ..sen ne durumdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…