ama bana aşılama dan falan bahsetmedi,sanki ilaç tedavisiymiş gibi davrandı.Ay kafam karıştı şimdi nasıl oluyorda o kadar pahalı oluyor anlamadım.Senin ne zaman başlıyor peki tedavin?Sendende rahim filmi istedimi öncesinde?Arkadaşım özel mesajını açarmısın?
nedeni çatlatma iğnesi bugün vurulsan bile 36 saat sonra etkili oluyor, zaten 36 saat içinde yumurtan çatlayacağından iğneyi gereksiz görmüştür.
kızlar bugün doktr gittim. benim yumoşlar bu ay tembel sanırım.... 10. gün 13,13,16 olmak üzere üç tane yumoş olmuşşş.. çrşb tekrargidecem.....sizce nasılll... bu arada sol overde polikistik var.... bariz gördüm bendeee....
Kızlarrrrrr kırmızılar geldiii bugünnn..........:çok üzgünüm: Bugün tsh hormonumun yüksekliği için doktora gittim ve hipotriodi çıktı zaten bu yüzden adetim geçikmiş anlıyacağınız ilaçla düşürecekler bakalım. Yarın da diğer doktoruma gidiyorum bu ay iğnelere başlıyorum ve aşılamam var inşallah bu ay tutar..:Saruboceq:
zeytincim gecmis olsun insallah degerin biran once duser.. asilamaya geciyormus hayirlisi olsun canim bu ay kirmizilari gormemen dilegiyle..
kızlarr benimde adetimin üçüncü günü,1 ay klomen kullandım.Bugün doktora gittim rahim filmi çektir dedi.Bide klomen değil iğne vereceğim bu ay dedi.O da kurulla çıkan bir tedavi dedi.Kurula yolladı.Ben anlamadım bu ay gayet güzel yumurtalarım gelişti ve çatladı ama olmadı.Neden tekrar klomen vermedi daha kuvvetli olan iğne tedavisini verdi anlamadım.Bu konuda bir bilgisi olan varmı,acaba bu iğne burda okuduğum göbekten yapılan iğnelerdenmi?
günaydın kızlar
çok sancım var her ay aynı çile dayancam gine bugün apranaxa tek çarem o ilaç
Kızlarrrrrr kırmızılar geldiii bugünnn..........:çok üzgünüm: Bugün tsh hormonumun yüksekliği için doktora gittim ve hipotriodi çıktı zaten bu yüzden adetim geçikmiş anlıyacağınız ilaçla düşürecekler bakalım. Yarın da diğer doktoruma gidiyorum bu ay iğnelere başlıyorum ve aşılamam var inşallah bu ay tutar..:Saruboceq:
aman işte ne olcak bendede aynı şeyler var.hastalandım .bugün 3. günüm her ay hüsrana uğramaktan bıktım.valla ne yalan söyleyeyim.bu ay klomen almıcam.alsam ne olcak ki kocamla çalışma bile yapmak içimden gelmiyor...psikolojim tamamen bozuk bugün işe bile gitmedim.senağlama
Günaydın emelciğim. Ama bu apranax niye? Aman dikkat et kuvvetli bir ağrı kesici bildiğim kadarıyla o. Biliyorum zor ama biraz daha dayanmaya çalışsan tatlım:teselli:
benim agrımı başka ilaç kesmiyor bide dier ilaçlar kanımı sulandırıyor başka ilaçta içemiyorum doktor bunu veriyor benim kanım sulu çok kanamam oluyorama ben biraz abartıyorum çok içiyorum Allah herkeze saglık versin içinde bizlerede zor işler bu işler canım benim beni düşündügün için çok saol Şeniz
kızlar yoğun akıntım var.. sebebi ne olabilir ki... çarşb muhtemelen iğne olcam...
CANIM İNTAPTAN OLABİLİR BENDEDE OLUYOR AYNISI:1no2:
kızlar yoğun akıntım var.. sebebi ne olabilir ki... çarşb muhtemelen iğne olcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?