Ben bugün regl oldum arkadaşlar. hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki. Yeni adet tarihim 18 şubat büyük ihtimalle.
Amin canim insallah tedavin cevap verir ve mujdeli haberi bizimle paylasirsin Allahim hickimsenin boynunu bukuk koymasin isteyen herkeseikiser ucer saglikli bebisler nasip etsin insallah :Saruboceq:
amın canım bende ıgnemı vurundum beklıyorum az kaldı bakalım kırmızı kart mı yıyecegım gene yoksa suprızmı gelecek ınsallh senınkıde bu defa olur canım optum
Kızlar klomenden dolayı iştahı artan oldumu hiç:uhm:
İlacı kullanırken öncesinde ve sonrası bende aşırı iştahsızlık ve miğde bulantısı vardı..Bir kaç gündürr bana bişiler oluyor adete bir hafta var daha iştahım arttık,aşırı gaz var kasılarımda da sızlamakafamçokkarıştıAklıma olmadık yemekler geliyorrr 4 gündürr çıldırıcamm.İlla yapıcam yoksaa yapmadna rahat edemiyorum.Şimdi yine aklıma bişiler geldi yapıcam yoksaa duramıycamm bu nedirr anlamadım...:uhm:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookaçımm:roflol:
benimde ilk defa bu ay adetime beş gün kala gaz ve sık idrara çıkma şikayetlerim vardı inşallah hamilelik belirtisidir ama psikolojikte olabilir.
kızar ben ayın 10unda çatlatma iğnemi oldum yaklaşık üç gündür göğüslerimin ucu felaket acıyo sadece ucu ama size de böyle olmuşmuydu klomen veya çatlatma iğnesi kaynaklımıdır yoksa belirti olabilirmi
slm canım benlomen ve ovıtrelle tedaVISI GRUYORUM 3 AYDR KOLMEN KULLANIYORUM GECEN AY PRGLY VURUNDUM AMA BEBIS OLMADI BU AY KLOMEN VE OVITRELLE KULLANDIM SIMDI BEKLIYORUM EGER SONUC ALAMAZSAM 3AYIM DAHA VAR ONUMDE OLMAZSA HSG CEKILECEK VE BEN CCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOKK KORKUYORUM HSG DEN CANIM YA INSALLHA TUTARDA HSG IPTALOLUR
yaaaaaa ben o dr 1 kere gttım memnunmusun pekı canım bende eskdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?