Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bısey sorcam dun dr um bana dedıkı senın klomen kullanmana gerek yok bız onu pkolu hastalara verıoz dedı bu dr a ılk defa gıttım acaba dogru mu karar verıo bı oncekıde klomen vercem demıstı sasırdım ya

kızlar slm aranıza yeni katılıyorum.ben ocak ayında 14 ocakta prengly ignesi oldum.ya kızlar benim adet tarihim29 da ama doktorum igneden 36 saat sonra ilişki dedi ve 19 ocakta pregeston ilacı al gün 3tane iç 10 gün sonra olursan dagel olmasanda dedi.benim size sorum şu ne zaman kan tahlili yaptırayım bide gerçekten hamişlik yoksa bile pregeston ilacı b-tcg yüksek mi gösteriyor LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN

kızlar bısey sorcam dun dr um bana dedıkı senın klomen kullanmana gerek yok bız onu pkolu hastalara verıoz dedı bu dr a ılk defa gıttım acaba dogru mu karar verıo bı oncekıde klomen vercem demıstı sasırdım ya

tatlım bende drumla tekrar konusup ıstıcem bakarsın işe yarar bende senın gıbıyım hersey normal gorunuo bır de 3 ay antıbıyotık tedavısı uygulayacam dıo bu kadar uzun sure antıbıyotık kullanılmaz dıe bılıom amaaan sanırım bu dr da olmadı

antıbıyotıgı ne ıcın kullanıyo canım

mehtep gülü tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin kasık agrısının sana hamileliktende olabilicegini söylemiştim degilmi sag saglim kucagına alırsın inşallah

kızlarrrr slm>yarın doktora gıdıyorum.doktor iğnenle gel dedi ama kafama bişi takıldı benım yumurtalarımı hiç gormedenmi iğne yapıcak anlamadım bakmıcakmı acaba direk iğne mi yapıcak

Mehtaappp tebrik ederim canımm:lepi: Süpersin. İnşallah bir sorun olmaz da rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Ben bugün regl oldum arkadaşlar. hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki. Yeni adet tarihim 18 şubat büyük ihtimalle.

kızlarrrr slm>yarın doktora gıdıyorum.doktor iğnenle gel dedi ama kafama bişi takıldı benım yumurtalarımı hiç gormedenmi iğne yapıcak anlamadım bakmıcakmı acaba direk iğne mi yapıcak

Canım yumurtalarına hiç bakmamışşş
Bence yarın ılk once yumurtaların durumuna bakarr eğer istenilen büyüklüğe geldiysee çatlatma iğnesini vurur..
:jeyyar:

Mehtap gülüü tebriklerrr .Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaha.s.

Bence adet tarihini bekle canım. Bazıları prengly iğnesinden 14 gün sonra adet olurken bazıları 18 gün sonra adet oluyor. Yani bu kişiden kişiye değişiyor. Sen acele etme de çalışmalara devaaammm. Bu işin vakti saati belli olmaz.:jeyyar:

mehtap gülü canım tebrik ederimmm ne kadar güzell allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım benimm darısı başımıza artıkk belirtilerin nelerdi canım paylaşırmısın bizimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…