Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar...uzun zamandır giremiyordum...yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizzz....MEHTAPCIMMMMM OLEYYYY YA SÜPERSİN...HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDERİM CANIM...ALLAH ANALI BABALI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.İNSALLAH...LÜTFEN KAFANDAN NEGATİF KURUNTULARI AT ..POZATİF OLMAYA ÇALIŞ...BEN SUNA İNANIYORUM Kİ BU SİTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIZDAN HERGÜN BİR TANESİ HAMİLE OLCAK...İNSALLAHH ...HASTA OLAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMESİNN..İNSALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYA...

Canım korkma kullandığımız ilaçlarda iğnelerde böle etkiler oluyor bir ay diğer ayı tutmuyor .Mesala bir ay mide bulantısı yapıyor diğer ay yapmıyor kendini üzme birşey yoktur korkulacak canımm.........

teşekkür ederim zeytin bu ay tutar da inşallah ağrısını çekerim.. en kısa zamanda hepimizin bebişleri olur inşallah hamilelikle ilgili konuşuruz:CüvCüv:

günaydın kızlarr..mehtapcım canım tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..canım çok dikkat et olur mu kendine..

mehtep gülü tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin kasık agrısının sana hamileliktende olabilicegini söylemiştim degilmi sag saglim kucagına alırsın inşallah

Mehtap gülüü tebriklerrr .Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaha.s.

yaşasıın listemizde hamile olan çıkmış tebrikler mehtap sağlıkla al kucağına inşallahh

mehtap gülü bende tebrık ederım canım darısı hepimizin başına !

canlarım hepinize çooooooooooookk teşekkür ederim.darısı tüm bebiş isteyenlere.canımm pozitif olmaya çalışıyorum..
ceylancım bu ay sanki erken 9. günümde yumoşlar büyüdü. kasıklarımda özellikle solda şiddetli ağrım vardı,ve akıntımda.16.günümde dr'a gittim.akıntı için ilaç verdi,bu ay hamiş kalmazsan adet okunca gel klomene başlarız dedi.dr sordum yumoşlarım çatlamışmı,evet dedi.dr'a gitmeden 2 gün önce ve dr dan geldiğimin ertesi günü çalıştıkoğluşum hasta olduğu için daha yok,tete o ka.adet olacak gibi ağrılarım oldu ve hala devam ediyo.göğüslerimde sızlama ve uçlarında kaşıntı,sol kasığımda batma..
kıslar bu arada lekelenmem bitti gibi bişi. yarın testi tekrarlıycaz.bakalım sonuç ne olcekk...

mehtap çook tebrik ederim. Allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Bol bol dinlen canım. İnşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olur...

Nazaannn iğneyi buldun mu yaaa??Hafta sonu giremedim ben nete. Muadili yok mudur bu iğnenin yahu? Geçen ay bende çok aradım. Mahalle arasındaki eczanelere bakıp oradan buldum. ovitrelle diye bir iğne daha var. Doktora bi sorsan onu. Bizi haberdar et canım durumlardan girersen siteye.

hihoyyyt evet birtanem buldum,ovitreli de sorduk ikiside yoktu..inan delirdim iki günde eridim üzüntüden..

SELDACIM bu arada drum beni cuma günü çağırdı adetimin 10.günüydü yumurtalar iki taneymiş biri 18 mm diğeri 14 mm kendide şaşırdı...ben NAR suyunun azizliği diyorum..hepinize şiddetle tavsiye ediyorum..SELDACIM senin tüpler açıkmış çok sevindim birtanem SEVİLDEN, MEHTAP GÜLÜNDEN sonra sıra senin arkadaşım...ben öyle hissediyorum iki ay içinde sen buradan yazacaksın inşallah...bugün iğnelerle dra gidecem yarın yada çarşmba günü aşılamam olacak dualarınızı esirgemeyin..Allah hepinize ah böyle tombiş tombiş bebişler versin amiinn:Saruboceq:

canım bide ben düzenli adet olmuyordum o yüzden zamanını bilmiyorum ama;son adet tarihimimi baz almam lazım ne olur cevap

Tatlım benim de acayip düzensizdi adetlerim ama sanırım klomenden dolayı düzene girdi iki aydan beri düzenli oluyorum. en fazla 1-2 oynama yapıyor. Sen son adet tarihini baz al bence canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Canını sıkma akışına bırak herşeyi canımcııma.s.

umutcum msjını yeni okudum .dün misafirim vardı akşam.dedigin gibi olsun sıkmamaya çalışacam canımı bu gün başladım glabhone ilacına bakalım ne olacak 10 gün kullanacak mışım.İNŞALLAH HERKEZ 2009 DA BEBİŞLERİNİ KUCAGINA ALIR İNŞALLAH BENDE

kızlar bende bu ay klomene baslıom ıns daha fazla beklemeden bebıslerımıze kavusuruz dr umla konustum bana baya moral verdı :)

CANIM BENİM SAĞOL İNŞALLAH SENİNLE BERABER KALIRIZ. ÇOK MUTLU OLURUM İNAN. ALLAHIM İNŞALLAH TUTAR NAZANCIM. YUMOŞLAR BÜYÜDÜ DEYİNCE BİLE İÇİM PIR PIR OLDU VALLA.BEN NAR SUYU İÇTİM BİR İKİ KERE AMA ÇOK ZAMANSIZ VE DÜZENSİZ AKLIMA GELİNCE YAPIYORUM. BALLI Bİ FORMÜL VAR YA ONU DA HAZIRLADIM AMA 2 KERE YİYEBİLDİM. DAMAK ZEVKİME UYMUYOR HİÇ.AMA NAR SUYUNU SEVDİM.
BU ARADA BEN KALIRSAM HAMİLE BU HAFTA İÇİNDE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA OLABİLİR BÜYÜK İHTİMAL. . YANİ İNŞALLAH BERABER DUYURURUZ HAMİŞLİK HABERLERİMİZİ... ÇOK DA SÜPER OLUR HANİ.:dance:

Son düzenleme:
mehtap gülü çok sevindim hamile olmana süper bir haber Allah kucagına almayı nasip etsin canım benim darısı başımıza kendini yorma bol bol dinlen

selda bende yaptım ballı formülü ama çok kötü tadı senin gibi benimde zamak zevkime uymuyor ama sabah akşam 1 kaçık yiyiyorum hemen su içiyorum ne kadar etki eder böyle gerçi bilmiyorum ama nar suyu nedir canım ya banada anlatırmısın

mehtap gülü Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda bizde bu mutlu haberi paylasırız sizle inşallah

arkadaslar bende klomen kullanıyorum ama dr bana henuz takip yapmıyor bu ikinci ayım bu ayın 6sında hsg cektirdim sukur temiz cıktı beni de yazar mısınız listeye 5 şubat diye tesekkurlera.s.

arkadaşlar anlamadım nar su ne işe yarıyormuş.ben diyer formülleri biliyorum.geçen lerde kuru incir kürünü okumuştum onu uyguladım ilaçla ama inanın çok faydası var deneyin bence ama; şu nar suyunu biri bana açıklasın ne olur

CANIM İNCİR KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN TARIFINI VERİRMİSİN BANA CANIMa.s

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

19-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK ????????
Diyar23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::24 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…