kızlarr ben ocak 9 da çatlama iğnesi oldum iki gündür karnımda ara ara şiddetli ağrı oluyo 2 ay öncede bu iğneyi olmuştum ağrım olmamıştı ters giden bişeymi var sizce ne olur cevap yazın bana...
Canım korkma kullandığımız ilaçlarda iğnelerde böle etkiler oluyor bir ay diğer ayı tutmuyor .Mesala bir ay mide bulantısı yapıyor diğer ay yapmıyor kendini üzme birşey yoktur korkulacak canımm.........
günaydın kızlarr..mehtapcım canım tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..canım çok dikkat et olur mu kendine..
mehtep gülü tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin kasık agrısının sana hamileliktende olabilicegini söylemiştim degilmi sag saglim kucagına alırsın inşallah
Mehtaappp tebrik ederim canımm:lepi: Süpersin. İnşallah bir sorun olmaz da rahat bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Ben bugün regl oldum arkadaşlar. hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki. Yeni adet tarihim 18 şubat büyük ihtimalle.
Mehtap gülüü tebriklerrr .Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallaha.s.
mehtap gülü canım tebrik ederimmm ne kadar güzell allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım benimm darısı başımıza artıkk belirtilerin nelerdi canım paylaşırmısın bizimlee
yaşasıın listemizde hamile olan çıkmış tebrikler mehtap sağlıkla al kucağına inşallahh
mehtap gülü bende tebrık ederım canım darısı hepimizin başına !
merhaba kızlar...uzun zamandır giremiyordum...yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizzz....MEHTAPCIMMMMM OLEYYYY YA SÜPERSİN...HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDERİM CANIM...ALLAH ANALI BABALI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.İNSALLAH...LÜTFEN KAFANDAN NEGATİF KURUNTULARI AT ..POZATİF OLMAYA ÇALIŞ...BEN SUNA İNANIYORUM Kİ BU SİTEDE OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIZDAN HERGÜN BİR TANESİ HAMİLE OLCAK...İNSALLAHH ...HASTA OLAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMESİNN..İNSALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYA...
Nazaannn iğneyi buldun mu yaaa??Hafta sonu giremedim ben nete. Muadili yok mudur bu iğnenin yahu? Geçen ay bende çok aradım. Mahalle arasındaki eczanelere bakıp oradan buldum. ovitrelle diye bir iğne daha var. Doktora bi sorsan onu. Bizi haberdar et canım durumlardan girersen siteye.
canım bide ben düzenli adet olmuyordum o yüzden zamanını bilmiyorum ama;son adet tarihimimi baz almam lazım ne olur cevap
cevabın için çok sağol canım..benim klomende ilk ayımdı,yumurtalar büyümedi..benim fikrimi de sordu..aşılamaya karar verdik.beklemeye gerek yok dedi..moralim çok bozuldu tabi.şimdi bir yandan incir kürünü havuçlu uyguluyorum(2. kez)..bakalım bir umut belki büyür de çatlar ne biliyim..adını yazdığın siteye şimdi bakıyrum sağol..Allah yüzümüze baksın inşallah..
Merhaba Zeze;
sakin bozma moralini her seferinde ilk kez deniyor gibi dusun; yuksek moralle basla tedaviye olanlari dusunme fazla. benimde tedavide ilk ayim aslinda cok fazla dusunmuyorum cok da umutlanmıyorum olursa sevineceğim:) bal corekotu tarcın karışımını da tatbik ediyorum.
merka ettim incir kürü nedir havuclu ne ise yarar bilgi verirsen sevinirim.
Tşekkurleryerimseniben
CANIM BENİM SAĞOL İNŞALLAH SENİNLE BERABER KALIRIZ. ÇOK MUTLU OLURUM İNAN. ALLAHIM İNŞALLAH TUTAR NAZANCIM. YUMOŞLAR BÜYÜDÜ DEYİNCE BİLE İÇİM PIR PIR OLDU VALLA.BEN NAR SUYU İÇTİM BİR İKİ KERE AMA ÇOK ZAMANSIZ VE DÜZENSİZ AKLIMA GELİNCE YAPIYORUM. BALLI Bİ FORMÜL VAR YA ONU DA HAZIRLADIM AMA 2 KERE YİYEBİLDİM. DAMAK ZEVKİME UYMUYOR HİÇ.AMA NAR SUYUNU SEVDİM.hihoyyyt evet birtanem buldum,ovitreli de sorduk ikiside yoktu..inan delirdim iki günde eridim üzüntüden..
SELDACIM bu arada drum beni cuma günü çağırdı adetimin 10.günüydü yumurtalar iki taneymiş biri 18 mm diğeri 14 mm kendide şaşırdı...ben NAR suyunun azizliği diyorum..hepinize şiddetle tavsiye ediyorum..SELDACIM senin tüpler açıkmış çok sevindim birtanem SEVİLDEN, MEHTAP GÜLÜNDEN sonra sıra senin arkadaşım...ben öyle hissediyorum iki ay içinde sen buradan yazacaksın inşallah...bugün iğnelerle dra gidecem yarın yada çarşmba günü aşılamam olacak dualarınızı esirgemeyin..Allah hepinize ah böyle tombiş tombiş bebişler versin amiinn:Saruboceq:
CANIM BENİM SAĞOL İNŞALLAH SENİNLE BERABER KALIRIZ. ÇOK MUTLU OLURUM İNAN. ALLAHIM İNŞALLAH TUTAR NAZANCIM. YUMOŞLAR BÜYÜDÜ DEYİNCE BİLE İÇİM PIR PIR OLDU VALLA.BEN NAR SUYU İÇTİM BİR İKİ KERE AMA ÇOK ZAMANSIZ VE DÜZENSİZ AKLIMA GELİNCE YAPIYORUM. BALLI Bİ FORMÜL VAR YA ONU DA HAZIRLADIM AMA 2 KERE YİYEBİLDİM. DAMAK ZEVKİME UYMUYOR HİÇ.AMA NAR SUYUNU SEVDİM.
BU ARADA BEN KALIRSAM HAMİLE BU HAFTA İÇİNDE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA OLABİLİR BÜYÜK İHTİMAL. . YANİ İNŞALLAH BERABER DUYURURUZ HAMİŞLİK HABERLERİMİZİ... ÇOK DA SÜPER OLUR HANİ.:dance:
arkadaşlar anlamadım nar su ne işe yarıyormuş.ben diyer formülleri biliyorum.geçen lerde kuru incir kürünü okumuştum onu uyguladım ilaçla ama inanın çok faydası var deneyin bence ama; şu nar suyunu biri bana açıklasın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?