Canım ben devlet hastenesi doktoru Fatih Öğüç e gidiyorum...
amin canım çok teşekkür ederim..mehtap çook tebrik ederim. Allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. Bol bol dinlen canım. İnşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olur...
nazancım sen seldaya öyle söylüyosan doğrudur.banada aynı şeyi söylemiştin.selda'dan sonrada inşallaaaaah sıra sende canım arkadaşım..hihoyyyt evet birtanem buldum,ovitreli de sorduk ikiside yoktu..inan delirdim iki günde eridim üzüntüden..
SELDACIM bu arada drum beni cuma günü çağırdı adetimin 10.günüydü yumurtalar iki taneymiş biri 18 mm diğeri 14 mm kendide şaşırdı...ben NAR suyunun azizliği diyorum..hepinize şiddetle tavsiye ediyorum..SELDACIM senin tüpler açıkmış çok sevindim birtanem SEVİLDEN, MEHTAP GÜLÜNDEN sonra sıra senin arkadaşım...ben öyle hissediyorum iki ay içinde sen buradan yazacaksın inşallah...bugün iğnelerle dra gidecem yarın yada çarşmba günü aşılamam olacak dualarınızı esirgemeyin..Allah hepinize ah böyle tombiş tombiş bebişler versin amiinn:Saruboceq:
amin canım inşallah.ben düşükten sonra yani temmuzda birkere gittim dr'a klomen kullandım (1 ay),olmayınca kendi haline bıraktım tatlım.mehtap canım tebrik ederim seni inşallah bebeğin simsiki tutunur sana canım kaç aydır tedevı görüyosun kaçıncı ayında tuttu
mehtap gülü çok sevindim hamile olmana süper bir haber Allah kucagına almayı nasip etsin canım benim darısı başımıza kendini yorma bol bol dinlen
mehtap gülü Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda bizde bu mutlu haberi paylasırız sizle inşallah
arkadaslar bende klomen kullanıyorum ama dr bana henuz takip yapmıyor bu ikinci ayım bu ayın 6sında hsg cektirdim sukur temiz cıktı beni de yazar mısınız listeye 5 şubat diye tesekkurlera.s.
KIZLAR HERKESE SELAMLAR
Birkaç gündür giremiyordum.Malum karne zamanı yoğunum.Bir hamilemiz dah varmış tebrik ediyorum mehtap gülü.
BİR SORUM VAR BİLEN CEVAPLAYABİLİR Mİ?
benim yumoşlar adetin 18. günü çatlıyor.Biz 9. ,14, ve çatlamadan sonra yani 19. günü çalışma yapabildik.Sizce şansım var mıdır?
a.s merhaba kizlar nasilsiniz? benim sonunda hafta sonu kirmizilar geldi yalniz cok siddetli agrim var iki gundur evde sicak su torbasiyla gezer oldum hala devam ediyor kizlar guzel Allahim yadimcimiz olsun.. GAMZELİ canim insallah bu ay yumosun seni sevindirecek bebisini bize mujdeleyeceksin oyle hissediyorum canim.. mavi rüya aramiza hosgeldin :1hug: umarim listemiz sana ugurlu gelir..
benide eklermsiniz 11 ocak hayırlısı
canı fatıh bey nasıl bı tedavı uyguladı sana ne zamandır tedavı goruyosun bıraz kendınden bahsedermızın
kızlar,, Nar suyunu NAZAN dan duydum ilk. Narı alıyosunuz kabuklarını soyup katı meyve sıkacağıyla bir güzel sıkıp eşinize ve kendinize birer bardak hazırlıyosunuz. bildiğim kadarıyla işin sırrı taze nar suyu içmek. Marketlerde satılanları organik falan deselerde almıyorum ben.Kaç kere yaptın derseniz sadece 2 kere. aklıma gelince.İşin piri NAZAN..Bakınca siteye mutlaka yazar zaten..Ne işe yarıyor derseniz yumoşları büyütüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?