hoşgeldin aramıza arkadaşım.Biz doktor değiliz elbette ama yumurtanın çatlaması için en az 16 mm olması gerekiyor. Yani böyle söylüyor çoğu doktor. Mesela benim yumurta 15. gün 17. mm olmuştu. iki gün daha bekledik kontrole gidip sonra iğne vurdurdum.o ay geç büyüdü yumoşlar. Bu yüzden hiç belli olmaz sen de geç yumurtluyor olabilirsin. Sen daha yeni başlamışsın çalışmaya sakın olumsuz şeyler düşünme. Allah hayırlısını versina.skızlar mrb bn bu sayfada daha ilk defa yazcam size biraz bahsedeyim kendimden 1 yıllık ewliyim..3 aydır 3 aydır bebek istiyoruz olmadı bu ay doktora gittim yumurta gelişimi iyi değil dedi bu ay şansın düşük adet olduğunda gel ilaca başlayalım dedi.. 16 günde yumurtam 12 mm sizcede şansım gerçekten az mı ?
güngüneş haırlı olsun ..
allah bizede hayırlısı ile nasip etsin
yumurta takip sonuçlarını yazsan çok iyi olur bizim için. ilk gittiğin gün kaçtı mesela?
canım listede seni 11 ocak muhtemel regl tarihin olarak yazmışız. Öyle gördüm sanki.Şubat yerine ocak mı yazdık acaba ?:uhm:
teşekkür ederim canım ewt senin gibi benimde bu ay hiç umudum yoktu hatta hasta olmayı bekliyordum benim bu ay 2 güne bir yumurta takibi yapıldı ama ancak 20. günde yumurta 17 mm olmuştu adet olursan çatlamamıştır dedi olmazsan çatlamıştır dedi tedavi sürecim sadece bu kadardı ama yumurta takibinde baya zorlanmıştım allah yüzüme baktı isteyen herkese allah nasip etsin......kaydirigubbakcemile5 :teytey:
merhabalar ben ıgne yapalı 15 gun oldu sonuc 42 cıktı pozıf dedı doktor ama ıgnenın etkısıde olabılır sızce hamıleyımmi
hANIMLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR. bU KİST NE FENA BİŞEYMİŞ YAA. KASIKLARIM BELİM ACAYİP AĞRIYOR. KLOMEN KULLANMAMAMA RAĞMEN BURAYA GİRMEDEN DURAMIYORUM. BUGECE HERKES ERKEN Mİ UYUDU:ecrin_bebek:
Canım tebriklerrr tabikide hamilesinnnn.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey:merhabalar ben ıgne yapalı 15 gun oldu sonuc 42 cıktı pozıf dedı doktor ama ıgnenın etkısıde olabılır sızce hamıleyımmi
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce 1 düşüğüm olmuştu bir yıldır uğraşıyorduk bebek için bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı fakat yumurtalarım bu ay pek büyümedi o nedenle pek umudumuz yoktu ama günüm geçince test yaptırdık şuan hamileyiimmmm allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi doktora gidicem yaniii klomenle ilk ayda hamile kalanlardan oldummmm......hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Tebrikler ....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey:merhaba arkadaşlar artık dayanamadım dün kan tahlili yaptırdım.biraz önce sonucu aldım.veeeeee HAMİLEYİM okadar heyecanlıyım ki ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN.benimki ilaçsız oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?