- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
bu arada bn adet oldm kızlarr yeni tarhim 14 şubat...
selam canım. Elbette şansın var.İğneden sonra 36 saat içinde çatlama oluyor. Çatlayan yumurtanın ömrü 24 saat.Spermin ömrü de 24 veya 48 saat. Geç oldu ama perşembeyi kaçırmadıysan daha iyi olur bence. ünkü çarşamba ara vermişsin zaten. Sen gönlünü ferah tut. allah gönlüne göre versin.slm arkadaşlar bende tedaviye yeni başladım klomen +çatlatma iğnesi 2 yumurtam varmış biri19 mm diğeri 18 falan salı günü çatlatma iğnesini vuruldum ve salı günü ilk ilişki oldu yanlız doktor çarşamba cuma ilişki olsun dedi fakat eşim çarşamba yanımda olmayacağı için ilişki salı oldu sizce şansım nedir dr ddeğine uyamadım fakat bugün perşembe ve iki üç gündür belimde ve karnımda ağrı var belkide çatlamamıştr bugün gene ilişki olsunmu yoksa dr dediği gibi cumayı bekleyeyimmi
günaydın canım, Niye düzensizleşti adetin kistten mi acaba? İlaç kullanmasan bile bi doktorla görüşsen iyi olmaz mı? Üzülmek yok ama değil mi? biliyorsun bizlere üzülmek kafaya takmak hiç yaramıyor..:teselli:beni listeden silebilirsiniz kızlar..daha adetime çok vardı ama sabah adet oldum..zaten klomeni geçen ay kullanmıştım ve kist oluşmuştu bu ayda kullanmadım birdahada kullanacagımı sanmıyorum..neyse listeden beni silebilirsiniz..hepinizin Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kalın..
günaydın kızlar. Redur arkadaşım değerlerin hamile diye bağırıyor canım. İnşallah hiçbir sorun olmaz ve bebişini güle oynaya kucağına alırsın. Çooookkkk tebrik ederim. 22 ocak gününü bir yerlere not etmek lazım. Maşallah diyorum ve bugün ve hergün hamile sayımızın çok çok artmasını diliyorum.
nasılsınız arkadaşlar dün yumurta takibi oldum yumurtam 19mm di dün iğne yapılmam gerekiyordu hiç bir yerde iğn bulamadım doktor gerek yok pahalı iğneye dedi kendiliğinden çatlar dedi ama benim içim rahat değil sizce çatlarmı bana yardımc olurmusunuz
günaydın kızlar. sabah erkenden doktora gittim.
bugün adetin 10. günü.
sağda 12mm solda 13mm yumurta var.
pazartesi tekrar gel dedi doktor.
ya az büyümüşler... moralim bozuldu. 10. gün erken mi?
daha büyür mü?
canım drun doğru demiş içini rahat tut..ama eğer istanbulda yakının varsa cerrahpaşa cıvarındaki eczanelerde kesinlikle bulunuyor...alıp kurye ile gönderebilirler..daha 2-3 günün var..gir internetten cerrahpaşa eczaneleri diye tara ve hepsini ara mutlaka bulursun..yakının yoksa ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.cerrahpaşa çok uzağım ama elimden geleni yaparım arkadaşım..inşallah bulunur...
Canım bence yumoşlarr fena değill .İnşallah ,istenilen büyüklüğe gelicek ikiside daha 10.günmüş baksana merak etme canım:1ninca:Benim 15.gündee 15mm düşün yani foss
sordum doktora... ilaç bitti. yumurtalar yine de büyümeye devam edermi dedim...
ilacın etkisi devam ediyor dedi. pazartesi yumurtaların büyüklüğüne göre bakarız dedi...
benim yumurtalar biraz geçmi gelişiyor? acaba günde ne kadar büyür ki?
selam umutlu; ben de aynı dertten şikayetçiyim. İlaç içmedim bu ay.ama şuanda belim ve kasıklarım ağrıyor. Kist olduğuna emin misin ? Belkide yumurtalar büyüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?