Kızlarr himişimmmmmmmmmmm hamişşşşşşşşşş
delikafadulden Yaşasınnn yine güzel bir gün olacak. Tebrik ederim canımm. Allah sağlıklı hamilelik nurtopu gibi evlat nasip etsin inşallahhh. Valla iki günden beri coşuyoruzzz
günaydın kızlar. sabah erkenden doktora gittim.
bugün adetin 10. günü.
sağda 12mm solda 13mm yumurta var.
pazartesi tekrar gel dedi doktor.
ya az büyümüşler... moralim bozuldu. 10. gün erken mi?
daha büyür mü?
Canım bence yumoşlarr fena değill .İnşallah ,istenilen büyüklüğe gelicek ikiside daha 10.günmüş baksana merak etme canım:1ninca:Benim 15.gündee 15mm düşün yani foss
inşallah görmezsin kırmızıları arkadaşım. Ben de 3 ay kullandım 10 gün önce rahim filmi çektirdim.Ocak ayında ilaç kullanmadım. 5 şubat adet günüm. İnşallah topluca hamile kalırız hepimiz de hamilelik süreçlerimizi paylaşırız.mrb arkadaslar bende 4 aydır klomen kullanıyorum gecen ay drum yumurtlamaya hazır yumurtan var dedi ve bu ay klomen kullanmadım subat 1de regl olmam lazım inşllh olmazda yine hayal kırıklığınauğramam
Balsurat neden fos diyorsun ki şekerim. Dur bakalım sen de daha büyür. Daha 15. günmüş baksana. 17-18. günlerde büyümüş olurlar emin ol canım. Sıkma canınııı. Hem bu ay olmazsa bir dahaki ay olur ne var bunda. Ha gayret. Accık da sabır. Hatta sıkk sık çalışma yap.Sevgiler...:içelim:
balsuratcım nasıl bu kadar eminsin canım hamile olmadığına? Kan testi mi yaptırdın?:jeyyar:Canım sıkı çalıştık ama tutmadı işte :jeyyar:adete kaldı 2 günçabucak olsamda klomene içmeye başlasam:1ninca:
balsuratcım nasıl bu kadar eminsin canım hamile olmadığına? Kan testi mi yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?