Kızlarr himişimmmmmmmmmmm hamişşşşşşşşşş
moralınıbozma tatlım ya inşalah tutar:Saruboceq::çok üzgünüm:Canım insann hissediyorr iştee boşş olduğunuu ben öylee hissediyorum her ayy ve doğru çıkıyorrr..Hayır canım uzun bir zamandırr test yapmıyorum ben :a015:
selammmm kızlarrr nasılsınız bakalım görüşmeyeliii....ben uzun süredir yoktummmm...umarım herkesin keyfi yerindir...
Selam Kızlar;
Hamile haberleri super valla bu ara insallah bize de bulasır en kısa zamanda:)
hepinizi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin diyorum.
Ben de yarın sabah diyetisyenime gideceğim umarım bu hafta iyi kilo vermisimdir.
cunku kılo da oldukca etkiliyor yumurta olusumunu. bir yandan da kılo vermeye calışıyorum o yuzden.
Sonra da doktor kontrolüm var, klomenleri dun son kez kullandım yarın yumurta buyuklukluklerine bakacağız 11. gunum yarın umarım yumurta vardır ve buyumustur pko oldugum icin cok da umutlanmıyorum gunde 1 doz kullandım klomeni olmamıssa muhtemelen dozu arttıracak hayırlısı artık.
hepinize selamlar bana dua edin sevgiler
Günaydın canım. Yanlış hatırlamıyorsam senin geçen ay da geç büyümüştü yumurtaların. Benim de 17. günde yeterli olgunluğa ulaşmıştı. Acele etme tatlım. Accık daha sabır. Kafana bu kadar takıp da helak etme lütfen kendini. Eninde sonunda Yüce Rabbim hepimizin muradını verecek. :ecrin_bebek:
teşekkür ederim canım. bakalım... beklemekten başka çare yok zaten!
acaba çörekotu bal karışımı yesemmi? sizce yumurtalara bir faydası olurmu?
Canım vallahi ben de çörekotu tarçın almıştım yerim diye. Ama doktora gidip kistim olduğunu öğrenince hiç birşey yemedim. Aslında iyi hatırlattın. Faydası olmasa bile zararı da olmaz. Bence biz akşamdan itibaren başlayalım bal+tarçın+çörekotu yemeyekaydirigubbakcemile5
Kızlarr himişimmmmmmmmmmm hamişşşşşşşşşş
teşekkür ederim canım. bakalım... beklemekten başka çare yok zaten!
acaba çörekotu bal karışımı yesemmi? sizce yumurtalara bir faydası olurmu?
ben bu ay sabah aksam yedim karsılaştırma imkanım olmayacak muhtemelen cunku tedavide ilk ayım ilk ay kullanmayıp 2 ay kullansaydım farkını bir nebze ölçebilirdim
ama genelde faydası var diyorlar bir de nar suyu iyi diyorlar onuda arada içiyorum
yarın yumurta buyukluklerine göre de bir yorum yapabilirim sana
selamlar.
canım benimde kilo problemim var diyetisyen sana ne önerdi bizimle paylaşırmısın bende diyete başlamayı düşünüyorum
kızlar ben çok zorlanıyorum bal çörek otu ve tarçın karışımını yerken hatta 2 gündür yemiyorum sonra çok pişman oluyorum yemeyincede.nar suyunuda denemekistiyorum ama katı meyve sıkacagı gerekiyormuş oda bende yok başka nasıl sıkabilirim
çörekotunu yemek gercekten zor ben de bazı arkadaslar gibi hemen ardından su içiyorum
yinede faydası olsun diye ciğniyorum her ne kadar balla yense de tadı cok da guzel değil,,
nar suyunu ben kiminde sıkmadan kimin sıkarak içiyorum aynı faydayı sağlar gibi geliyor içeriği sonucta aynı zaten soyması bir dert sıkıp makineyi yıkaması ayrı dert:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?